Quantcast

Jump to content

» «
Photo

spoilers, and quotes.

Best Answer aDigitalPhantom, 20 September 2017 - 01:29 PM

Someone screwed up the router settings. I guess that's what I get for trusting someone else with the password. The problem has been fixed, and the login changed.

Go to the full post


6 replies to this topic
aDigitalPhantom
  • aDigitalPhantom

    4E69636F6C65

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2015
  • United-States

#1

Posted 12 September 2017 - 01:47 PM Edited by aDigitalPhantom, 12 September 2017 - 01:48 PM.

Is it just me or are spoilers, and quotes broken right now? I've tried it with 3 different browsers all acted the same.

Spoilers don't open.
Quotes don't show up as part of the posting users text, and look like it was just copy/pasted into the reply not part of a quote.

PS
Also formatting if I don't preview the post first.

HalfOfAKebab
  • HalfOfAKebab

    Help & Support

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2015
  • United-Kingdom
  • Helpfulness Award [GTAO]

#2

Posted 12 September 2017 - 02:04 PM Edited by HalfOfAKebab, 12 September 2017 - 02:05 PM.

They all work for me, I've been using them not even an hour ago.

I'm running Firefox 55.0.3 (64-bit) on Windows 10 Home x64.

aDigitalPhantom
  • aDigitalPhantom

    4E69636F6C65

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2015
  • United-States

#3

Posted 12 September 2017 - 02:13 PM Edited by aDigitalPhantom, 12 September 2017 - 02:20 PM.

Firefox 55.0.3, Chrome 61.0.3163.79, and Internet Explorer all have the same issue. Maybe it's time to reinstall Windows. I hope I can reactivate 3DS Max is I do that...

PS
This only happens on GTAF, but I have some kind of issue on any site that uses IP.Board. Other forums that use different software work fine.

Alexander
  • Alexander

    where's my fccing son

  • The Yardies
  • Joined: 05 Apr 2012
  • Venezuela

#4

Posted 12 September 2017 - 06:09 PM Edited by Alexander, 12 September 2017 - 06:10 PM.

Is it just me or are spoilers, and quotes broken right now? I've tried it with 3 different browsers all acted the same.

Spoilers don't open.
Quotes don't show up as part of the posting users text, and look like it was just copy/pasted into the reply not part of a quote.

PS
Also formatting if I don't preview the post first.

 

This happens to me sometimes when my connection has a problem. I usually just do a ctrl-f5 or wait for a while and I'm done with it.

  • ten-a-penny likes this

aDigitalPhantom
  • aDigitalPhantom

    4E69636F6C65

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2015
  • United-States

#5

Posted 13 September 2017 - 08:15 PM

I doubt it's a connection problem unless it's one that has lasted for over a week, and doesn't affect a small not really used game server.

aDigitalPhantom
  • aDigitalPhantom

    4E69636F6C65

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2015
  • United-States

#6

Posted 19 September 2017 - 03:54 AM

Chrome has these. https://pastebin.com/Nz3ey0AQ
Firefox has these. https://pastebin.com/gtxVGGuY

aDigitalPhantom
  • aDigitalPhantom

    4E69636F6C65

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2015
  • United-States

#7

Posted 20 September 2017 - 01:29 PM   Best Answer

Someone screwed up the router settings. I guess that's what I get for trusting someone else with the password. The problem has been fixed, and the login changed.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users