Quantcast

Jump to content

» «
Photo

If i try to buy another hangar will it esell my old one?

8 replies to this topic
TommyVercettiJr
  • TommyVercettiJr

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Oct 2016
  • United-States

#1

Posted A week ago

??


PetrolheadSupreme
  • PetrolheadSupreme

    Are you feeling it now, Mr. Krabs?

  • Members
  • Joined: A week ago
  • United-States

#2

Posted A week ago

oh-yes.gif

Or. more accurately, you'll trade it in.


Big_Show
  • Big_Show

    GTAO Junkie

  • Members
  • Joined: 09 Jun 2015
  • Australia

#3

Posted A week ago

but you can only trade your hanger in when you've got no stock stored in your current hanger

  • GTP_Monkey likes this

GTP_Monkey
  • GTP_Monkey

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 02 Nov 2016
  • England

#4

Posted A week ago

but you can only trade your hanger in when you've got no stock stored in your current hanger

 

 

Really so once you have purchased a SR plane or Heli you either have to sell that first or never move 


DarkForkner
  • DarkForkner

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 May 2017
  • Wales

#5

Posted A week ago

 

Really so once you have purchased a SR plane or Heli you either have to sell that first or never move 

 

 

No, he means no stock to sell. You must sell your cargo first and once you swap Hangars, your stored aircraft vehicles will be automatically transferred to the new Hangar.

  • Big_Show and GTP_Monkey like this

KemikalMbalinsce
  • KemikalMbalinsce

    EVOL

  • Members
  • Joined: 30 Jul 2015
  • United-States

#6

Posted A week ago

yup just like bunkers and CEO offices


clinical oppression
  • clinical oppression

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 06 Jul 2017
  • Canada

#7

Posted A week ago

I'm going to do this afte the hunter drops and I upgrade it . Have all my other aircraft the way I want them, so when I do switch I won't bother buying the workshop and it's 500 daily fee .

Prince_Polaris
  • Prince_Polaris

    Where did I park my Tornado?

  • Members
  • Joined: 01 Apr 2017
  • United-States
  • Next DLC Thread Page 3000 Winner

#8

Posted 6 days ago

??

 

Bruh your title has a typo and your huge post was just "??", maybe at least put some effort into these things??


jamsroob
  • jamsroob

    youtube.com/c/jamsroob

  • Members
  • Joined: 23 May 2017
  • Netherlands

#9

Posted 6 days ago Edited by jamsroob, 6 days ago.

I recently moved from LSIA A17 to FZ 3499 and my planes and choppers transfered over to the new one, but I had to sell all my cargo to be able to buy the new one.

I also noticed you can't buy the new hangar until you've got enough money to buy it and you get the trade-in money for the old one after the purchase...

In my case: when the dlc dropped I've bought LSIA A17 (1,2 mil) and upgraded it with the Aircraft Workshop (1,15 mil). After some time I wanted hangar FZ 3499 (2,6 mil) so I saved my money up to 1,5 mil to buy it (expected 1,1 mil as return on LSIA A17) but the game said that I didn't had enough money. I had to save up to 2,6 mil to be able to buy FZ 3499 and after the purchase I received the 1,1 mil of trading in LSIA A17...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users