Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[STEAM] Game crashes in mission "Custom Fast Track"

6 replies to this topic
Tempesta
  • Tempesta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Sep 2017
  • Luxembourg

#1

Posted 11 September 2017 - 03:59 PM

Hi guys,

 

so my game keeps crashing when I try to enter the crane in this mission. I tried turning the frame limiter off, deleted the gta_sa.set file and downloaded a custom main.scm (which fixed my other crashing problems). I have the game on steam. I don't know what to try anymore, I can't advance in the game but any other other mission works fine. I do have a multi-monitor setup, maybe that could be the problem? Atleast that was a problem for some people for the mission "Sweet's Girl".

 

Thanks for your help!


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#2

Posted 11 September 2017 - 05:02 PM

Please, use
http://gtasnp.com/

to upload your last save, then someone might be able to figure your problem out.

Tempesta
  • Tempesta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Sep 2017
  • Luxembourg

#3

Posted 11 September 2017 - 05:09 PM

http://gtasnp.com/Crvthn

 

here you go! Thanks for that.


OrionSR
  • OrionSR

    Chain Game Development Team

  • Feroci
  • Joined: 23 May 2007
  • None
  • Helpfulness Award [GTA & Modding]

#4

Posted 11 September 2017 - 05:31 PM

CJ had no trouble entering the crane and unloading the first vehicle on my system. This suggests that the problem is related to your current installation and not the save. Try reinstalling, maybe that will help. Or post your save in the mission help topic and maybe someone else will complete the mission for you.


Tempesta
  • Tempesta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Sep 2017
  • Luxembourg

#5

Posted 11 September 2017 - 11:52 PM

Alright, I'll try that. Thanks guys, I'll report back ASAP.


Tempesta
  • Tempesta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Sep 2017
  • Luxembourg

#6

Posted 12 September 2017 - 11:43 AM

Unfortunately reinstalling didn't work, I'll post it in mission help. I can't seem to fix this issue no matter what I do.


HalfOfAKebab
  • HalfOfAKebab

    Help & Support

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2015
  • United-Kingdom
  • Helpfulness Award [GTAO]

#7

Posted 12 September 2017 - 01:24 PM

It could be your multi-monitor setup. I know there is an issue with the game crashing on multi-monitor setups whenever a car explodes, so this could be related. I'd really appreciate if you could test this.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users