Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Debug menu

RW Released
43 replies to this topic
The Hero
  • The Hero

    Into TheGame!!!

  • Feroci
  • Joined: 25 Jan 2005
  • Germany
  • Most Helpful Modding 2016 [Honorable mention]
    Best Script or Plugin 2016 [SkyGfx]
    Contribution Award [Mods]

#31

Posted 2 weeks ago

Made a new release for gtadebug, mostly changes to VC

- change car colours of spawned vehicles in III and VC
- fixed bike spawning in VC (thanks Crspy!)
- change area in VC
- change player model in VC
  • Blackbird88, Tomasak, _𝓐𝓖 and 1 other like this

B_Smiles
  • B_Smiles

    now outta therapy and ready to date your sister!!!

  • Members
  • Joined: 06 May 2015
  • United-Kingdom

#32

Posted 2 weeks ago Edited by B_Smiles, 2 weeks ago.

Excellent, now I can do away with that car spawner!

Thanks

 

could I make some suggestions?

- edit colour of zone names

- change colour of the big mission arrow (III / VC / SA) [since this is only doable via the executable, I think]

 

Spoiler


MightyMax
  • MightyMax

    Playa

  • Members
  • Joined: 22 Jun 2013
  • Italy

#33

Posted 2 weeks ago

Made a new release for gtadebug, mostly changes to VC

- change car colours of spawned vehicles in III and VC
- fixed bike spawning in VC (thanks Crspy!)
- change area in VC
- change player model in VC

please add more features to debugmenu please for gta vice city,gta san andreas, gta 3


MrFinger
  • MrFinger

    Impra jest tu

  • Members
  • Joined: 4 weeks ago
  • Poland

#34

Posted A week ago

I have a problem

 

https://imgur.com/a/vfk9Z

 

how 2 fix that???


The Hero
  • The Hero

    Into TheGame!!!

  • Feroci
  • Joined: 25 Jan 2005
  • Germany
  • Most Helpful Modding 2016 [Honorable mention]
    Best Script or Plugin 2016 [SkyGfx]
    Contribution Award [Mods]

#35

Posted A week ago

You probably didn't install it correctly. Make sure it's named 'debugmenu.dll' and lies in your gta root directory.

ThirteenAG
  • ThirteenAG

    Gangsta

  • Feroci
  • Joined: 29 Dec 2008
  • None
  • Contribution Award [Mods]

#36

Posted A week ago

Make sure it's named 'debugmenu.dll' and lies in your gta root directory.

What is this, 2005?
  • Junior_Djjr and Rachel Amber like this

The Hero
  • The Hero

    Into TheGame!!!

  • Feroci
  • Joined: 25 Jan 2005
  • Germany
  • Most Helpful Modding 2016 [Honorable mention]
    Best Script or Plugin 2016 [SkyGfx]
    Contribution Award [Mods]

#37

Posted A week ago Edited by The Hero, A week ago.

What does the filename or file location have to do with the current year?
  • Blackbird88 likes this

ThirteenAG
  • ThirteenAG

    Gangsta

  • Feroci
  • Joined: 29 Dec 2008
  • None
  • Contribution Award [Mods]

#38

Posted A week ago

Maybe you should acknowledge the things like modloader and the fact that it doesn't load dll?
Or do a better job with your releases, so there's no way people would be able to install them "incorectly"?

The Hero
  • The Hero

    Into TheGame!!!

  • Feroci
  • Joined: 25 Jan 2005
  • Germany
  • Most Helpful Modding 2016 [Honorable mention]
    Best Script or Plugin 2016 [SkyGfx]
    Contribution Award [Mods]

#39

Posted A week ago Edited by The Hero, A week ago.

So there's *no way*? Dude, how can I do that? please enlighten me. I explained in the readme:
"Put debugmenu.dll for your game into the game's root directory."
If people don't follow the installation instruction (not even plural, it's a single instruction) there's nothing I can do.
And why doesn't this work with modloader? Why does it prevent plugins from loading modules? That would sound more like a bug in modloader.
  • Blackbird88 likes this

ThirteenAG
  • ThirteenAG

    Gangsta

  • Feroci
  • Joined: 29 Dec 2008
  • None
  • Contribution Award [Mods]

#40

Posted A week ago

It might as well be in the folder with the module(s) that utilize it. Yet you don't mention that, only root folder.
And instead of instructions like "unpack content of archive to modloader directory" we have this nonsense like "put this to root, rename this to asi if this and that, simple loader, dll, etc".
  • Junior_Djjr, BlackScout and Rachel Amber like this

The Hero
  • The Hero

    Into TheGame!!!

  • Feroci
  • Joined: 25 Jan 2005
  • Germany
  • Most Helpful Modding 2016 [Honorable mention]
    Best Script or Plugin 2016 [SkyGfx]
    Contribution Award [Mods]

#41

Posted A week ago

Whatever, the instructions are clear. If you follow them, it works.
  • Blackbird88 likes this

The Hero
  • The Hero

    Into TheGame!!!

  • Feroci
  • Joined: 25 Jan 2005
  • Germany
  • Most Helpful Modding 2016 [Honorable mention]
    Best Script or Plugin 2016 [SkyGfx]
    Contribution Award [Mods]

#42

Posted 5 days ago

New versions of both.
- debugmenu has fixed mouse y handling (it could be inverted by the menu setting)
- you can now load and save camera positions with the debug cam, oh and it also pans with the arrow keys
  • Tomasak, _𝓐𝓖, Rachel Amber and 1 other like this

guru_guru
  • guru_guru

    pajaro culiao

  • Members
  • Joined: 22 Jul 2017
  • Chile

#43

Posted 5 days ago

I would love to have configurable key combos.Most of the time I trigger by accident the debug camera
  • Tomasak and Rachel Amber like this

BlackScout
  • BlackScout

    A Nintendo Console

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2013
  • None

#44

Posted A day ago

I would love to have configurable key combos.Most of the time I trigger by accident the debug camera

Such as when riding a BMX and jumping at the same time. Ctrl + D =p




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users