Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA1 Download

104 replies to this topic
Jolly Roger
  • Jolly Roger

    ^ Oi.

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2004

#61

Posted 19 December 2004 - 05:57 PM

QUOTE (_Kat_ @ Dec 19 2004, 12:27)
I cant play it on my old computer, but I bought it and played it on that computer a few years ago... I have to start Settings first, but when I do so it says it's missing a DLL file... Can someone send me this file, or give me the right install file?

Also , in the R* classics page , its explained that the game was modified so it would work on new computers. So that might be it sarcasm.gif

popemedia
  • popemedia

    BAD MUTHA F*CKER

  • Members
  • Joined: 17 Mar 2002

#62

Posted 20 December 2004 - 04:58 PM Edited by popemedia, 20 December 2004 - 05:07 PM.

I downloaded from the rockstar site with getright, I got 72MB's into it and someone exited out of it here. When I try to resume download it starts off where I left off at 72MB's then it just goes back to 0 and starts from scratch. Is there something I have to do to make it start the download where I left off?

dreaminginred
  • dreaminginred

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Dec 2004

#63

Posted 20 December 2004 - 08:33 PM

Can someone PLEASE PLEASE!! help me. when i try to run the setup.exe file I keep gettin this message 'The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications.'..........

any help would be great
and F.Y.I
- IM runnin WINXP SP2.

roadkillmonkey
  • roadkillmonkey

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2004

#64

Posted 23 December 2004 - 02:41 AM

i cannot play online
maybe this is becuase i do not have a proper ip
my netwrok is all messed up
please help me
QUOTE
sup

TommY-VeRcetti
  • TommY-VeRcetti

    Teh Last Templar

  • Members
  • Joined: 25 Oct 2004

#65

Posted 17 January 2005 - 06:42 AM

Hmmm, when I try to extract the GTAINSTALLER.zip i get the error:invalid compressed data to inflate. Hmm do i need to download again? I tried fiixing the file with WinRAR but no results. dontgetit.gif Thanks in advance.

ShizzLeDizzLe
  • ShizzLeDizzLe

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2005

#66

Posted 05 February 2005 - 10:38 PM

thanks alot for this man.

Zippmeister
  • Zippmeister

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Apr 2005

#67

Posted 07 April 2005 - 12:11 PM

I downloaded this, and I'm a newbie. It installed fine, and worked fine first time with 1024x768 graphics. I then closed it, the next time I come to open it, it doenst work. ANybody else have this problem? cry.gif

{Matty}{Vice}
  • {Matty}{Vice}

    Z...at heart.

  • Members
  • Joined: 22 Sep 2003

#68

Posted 07 April 2005 - 04:24 PM

QUOTE (Zippmeister @ Apr 7 2005, 13:11)
I downloaded this, and I'm a newbie. It installed fine, and worked fine first time with 1024x768 graphics. I then closed it, the next time I come to open it, it doenst work. ANybody else have this problem? cry.gif

Actually yes i do, it was on GTA 2 when i left the window then came back to it the car would not move, but everthing was moving around it, so it wasn't as if the game had frozen i decided that it must of been rockstar being cheeky f*ckers, nah i don't have a lcue why it does that.

Zippmeister
  • Zippmeister

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Apr 2005

#69

Posted 07 April 2005 - 06:46 PM

Well I can't actually play the game until i re-install it. Meaning I lose everything. angry.gif

{Matty}{Vice}
  • {Matty}{Vice}

    Z...at heart.

  • Members
  • Joined: 22 Sep 2003

#70

Posted 09 April 2005 - 06:20 PM

QUOTE (Zippmeister @ Apr 7 2005, 19:46)
Well I can't actually play the game until i re-install it. Meaning I lose everything. angry.gif

Depending on what connection you have it dosent really take that long (in my opinion) to un-istall and then re-install does it?

Greeny341
  • Greeny341

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 May 2005

#71

Posted 03 June 2005 - 08:45 AM

Im running on a Windows XP Home on a laptop. Whats the most popular system online right now because I hope its mine biggrin.gif

HOLLABACK
  • HOLLABACK

    belive that

  • Members
  • Joined: 04 Jul 2005

#72

Posted 06 July 2005 - 08:44 AM Edited by HOLLABACK, 06 July 2005 - 08:47 AM.

anyone that got XP and wants to play PM biggrin.gif

gta_maniac
  • gta_maniac

    |mAnIaC|fOrEvEr|

  • Members
  • Joined: 18 Aug 2005

#73

Posted 20 August 2005 - 08:48 PM

Anyone knows if i can play online with the version i have?

I didn't download my game from the R* classics. My Grand Theft Auto version is 1.0.0.1. I'm trying to beat the game and would love to play someone online if i can smile.gif

clowns789
  • clowns789

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2005

#74

Posted 22 December 2005 - 12:26 AM

QUOTE (Zippmeister @ Apr 7 2005, 12:11)
I downloaded this, and I'm a newbie. It installed fine, and worked fine first time with 1024x768 graphics. I then closed it, the next time I come to open it, it doenst work. ANybody else have this problem? cry.gif

I have the exact same problem. There are two things you can do:

1. Change the name to "itsgallus" and once you beat a chapter, you can quit once you reinstall do another chapter.

2. Alternatively, if you have XP you can change the settings in Control Panel. Change to Classic View and go to Power Settings. Click "Hibernate" and enable hibernation. Go to "Advanced" and make the computer hibernate when you press the power button. When you are at a stopping point in the game, press F6 to pause the game and press the power button. When you press it again, you can start right where you left off.

So you could do half a chapter, hibernate, finish and quit, do other things on the computer, reinstall, and repeat.

Man Utd dude
  • Man Utd dude

    GTA San Andreas legend

  • Awaiting Authorisation
  • Joined: 12 Mar 2006

#75

Posted 07 April 2006 - 01:05 PM

QUOTE (mansellkarl @ Oct 30 2003, 14:51)
Any xp users wanna game, ill play

[email protected]

ys i'm xp

kuhsum
  • kuhsum

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 May 2006

#76

Posted 22 May 2006 - 12:46 PM

QUOTE (98766654321 @ Mar 25 2003, 20:07)
QUOTE (Cerbera @ Mar. 22 2003,10:41)
The download took my 128K broadband around 6 hours to get through.

you are kidding right?
it took me 7 and a half minutes to download from HERE!
using my cable internet.
but you have to register an account to downlod it.

Hey, this link dose not work. anuj_cop.gif

Sektor
  • Sektor

    GTAMP.com

  • Members
  • Joined: 28 Jan 2003

#77

Posted 22 May 2006 - 05:51 PM

You can't expect an unofficial link to work after 3 years. Use the links in the first post.

Milk_Time
  • Milk_Time

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Jan 2006

#78

Posted 28 May 2006 - 07:48 PM

I've got a problem, that's different from the others I've seen here. (at least in the way it won't work.)

When I extract the setup files in the C:/Temp folder, and start up SetUp.exe, I get an error message that shows up for a fraction of a second, then dissappears. I've managed to take a screenshot of it.

http://img510.images...25/error1ip.jpg

Can someone help me out?

Scarface4ever
  • Scarface4ever

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2006

#79

Posted 02 June 2006 - 07:21 PM

I need a little help!

How to
play the music cd in game. like a radio.

50centandgunitfan
  • 50centandgunitfan

    Player Hater

  • BUSTED!
  • Joined: 06 Mar 2007

#80

Posted 06 March 2007 - 08:05 PM

whenever i try to play the game(unzip whatever) it says not responding can you help?


rahkstar2.gif rules!

MarioRPG
  • MarioRPG

    Player Hater

  • Awaiting Authorisation
  • Joined: 20 Feb 2007

#81

Posted 07 March 2007 - 11:07 PM

Hello everyone !

I need some help with GTA Multiplayer. I run on WinXP SP2, and I wold like to play with other friend online. I've opened the ports 2330-2500 TCP/UDP and 47624 TCP/UDP as it's say, and one of my friend too.
Now when I host the game, I see him connected "I player found", but he has this which appears just after I push Enter for playing :

user posted image

He also has WinXP SP2. Anyone knows what's the problem ?
Many thanks for your answers ! smile.gif

Mikeol1987
  • Mikeol1987

    One of these days I'm gonna get organezized

  • Zaibatsu
  • Joined: 07 Apr 2003
  • England

#82

Posted 18 April 2007 - 06:28 PM

QUOTE (MarioRPG @ Mar 7 2007, 23:07)
Hello everyone !

I need some help with GTA Multiplayer. I run on WinXP SP2, and I wold like to play with other friend online. I've opened the ports 2330-2500 TCP/UDP and 47624 TCP/UDP as it's say, and one of my friend too.
Now when I host the game, I see him connected "I player found", but he has this which appears just after I push Enter for playing :

user posted image

He also has WinXP SP2. Anyone knows what's the problem ?
Many thanks for your answers ! smile.gif

It would help if you detailed your problem a bit more.

I cannot read french. tounge.gif

MarioRPG
  • MarioRPG

    Player Hater

  • Awaiting Authorisation
  • Joined: 20 Feb 2007

#83

Posted 19 April 2007 - 12:53 PM

Ohhhhh many thanks for your answer, I thought nobody would see my request ^^

Ok, it's very simple, on this error it's the message which it's asked to send to Microsoft a Error Log because of a software's crash.

In fact, it apears when I push enter when me and another player are ready to play. On my screen, i see "1 player connected" all is good, himself is connected to my server, and when i begin the game, his own game crash (return on Windows and the error apears) and me i have a dialog which says " Problem connection " on GTA.

And we don't know why it doesnt work confused.gif

Else, we have try to use the soft GTADS, correctly opened ports, but it doesnt work too...

You have an idea ?

-ML-
  • -ML-

    ::::MCon::::

  • Members
  • Joined: 29 Jun 2007

#84

Posted 29 June 2007 - 07:39 PM

Hello. I am new here and this is mine first post.

I always tried to download GTA 1 from Rockstar but mine dial-up disconnects mostly and when I click resume download it starts downloading from the start and I use OPERA. Is there a website where I can download GTA 1 by parts or download it from another site that doesn't have restarting download.. Btw, I have 14,4 kb modem.

MegaVovaN
  • MegaVovaN

    GTA:LC hoster

  • Members
  • Joined: 29 Jun 2004

#85

Posted 29 June 2007 - 08:44 PM

QUOTE (-ML- @ Jun 29 2007, 13:39)
Hello. I am new here and this is mine first post.

I always tried to download GTA 1 from Rockstar but mine dial-up disconnects mostly and when I click resume download it starts downloading from the start and I use OPERA. Is there a website where I can download GTA 1 by parts or download it from another site that doesn't have restarting download.. Btw, I have 14,4 kb modem.

Man, that modem belongs in the museum smile.gif

Try FlashGet download manager.

-ML-
  • -ML-

    ::::MCon::::

  • Members
  • Joined: 29 Jun 2007

#86

Posted 30 June 2007 - 06:54 AM

Thanks. =) My download will be complete in 2 days and 2 hours and only 1 day and 12 hours left. =)

flamerain67
  • flamerain67

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2007

#87

Posted 17 July 2007 - 03:37 AM Edited by flamerain67, 17 July 2007 - 03:42 AM.

how i get mod to the ps2 sa game rahkstar2.gif i need to get them on my game im new

Dolven
  • Dolven

    Thug

  • Members
  • Joined: 22 Jun 2007

#88

Posted 17 July 2007 - 04:18 AM Edited by Dolven, 02 May 2008 - 11:45 PM.

QUOTE (flamerain67 @ Jul 17 2007, 03:37)
how i get mod to the ps2 sa game

You cant... orly.gif

MazdaSpeed
  • MazdaSpeed

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Dec 2007

#89

Posted 10 February 2008 - 08:19 PM

I downloaded this and the first time i started it it worked good. But now when i try to start it it starts, and when i press start game it just crashes and there reads "GTA has stopped working. Windows is searching for a solution for the problem" or something like that.
I have Windows Vista Home Premium and it definitely works on my computer...

mrernie
  • mrernie

    Homie

  • Members
  • Joined: 28 Mar 2008

#90

Posted 20 April 2008 - 02:13 PM

QUOTE (MazdaSpeed @ Feb 10 2008, 21:19)
I downloaded this and the first time i started it it worked good. But now when i try to start it it starts, and when i press start game it just crashes and there reads "GTA has stopped working. Windows is searching for a solution for the problem" or something like that.
I have Windows Vista Home Premium and it definitely works on my computer...

I get the same error when starting GTA1.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users