Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Actors won't appear in cutscenes

  • This topic is locked This topic is locked

Best Answer Springfield, 02 September 2017 - 02:49 AM

There are two reason summarized as:

 

  • Your modifications are creating a disturbance in mission formation.
  • Many newbies (even Pro) sometimes done these mistakes like: You created the actor after the cutscene.. That's why he's not showing himself or you create the actor before the cutscene and erroneously (mistakenly) hide him immediately.

​These two are the main problems. Check if any of these are getting correct. My doubt is on the second one. 

Update me after the results.
 

Go to the full post


2 replies to this topic
ArcticSkeleton
  • ArcticSkeleton

    Mememan

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2016
  • Canada

#1

Posted 01 September 2017 - 04:50 PM

There is probably a very simple solution to this, but I can't seem to find it.

 

My problem is that I have an actor placed with a cutscene objective pointed towards him (and it should show him), but everytime I go to play the mission, he doesn't show.

 

The camera is infact looking in the direction he should be, and angled so it should capture him, but it isn't.

 

Any help on this would be great.


Springfield
  • Springfield

    I gave my certificate. Bye!

  • Members
  • Joined: 08 Aug 2015
  • None

#2

Posted 02 September 2017 - 02:49 AM   Best Answer Edited by Springfield, 02 September 2017 - 02:51 AM.

There are two reason summarized as:

 

  • Your modifications are creating a disturbance in mission formation.
  • Many newbies (even Pro) sometimes done these mistakes like: You created the actor after the cutscene.. That's why he's not showing himself or you create the actor before the cutscene and erroneously (mistakenly) hide him immediately.

​These two are the main problems. Check if any of these are getting correct. My doubt is on the second one. 

Update me after the results.
 

  • ArcticSkeleton likes this

ArcticSkeleton
  • ArcticSkeleton

    Mememan

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2016
  • Canada

#3

Posted 02 September 2017 - 12:57 PM

There are two reason summarized as:

 

  • Your modifications are creating a disturbance in mission formation.
  • Many newbies (even Pro) sometimes done these mistakes like: You created the actor after the cutscene.. That's why he's not showing himself or you create the actor before the cutscene and erroneously (mistakenly) hide him immediately.

​These two are the main problems. Check if any of these are getting correct. My doubt is on the second one. 

Update me after the results.
 

Turned out it was my mods, despite I could use them along with using DYOM and it still worked completely fine, but either way, thanks!





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users