Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Snapshot 3 Bug Report thread

244 replies to this topic
dkluin
  • dkluin

    GTA:Underground Developer

  • Members
  • Joined: 11 Jun 2013
  • Netherlands
  • Best Total Overhaul 2017 [GTA: Underground]
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground]

#241

Posted A week ago

 

I don't know whether it's only me or what, but I experience a white loading screen with this mod, and some textures which block the camera and thus i can neither see anything nor play the game!

Any fixes for this?

 

Here are some pics for the texture issue i'm experiencing.

All these pics were taken in-game with the help of the camera.

 

These pics were taken in CJ's house

1. https://imgur.com/5h4IQqd

2. https://imgur.com/rddkBPM

3. https://imgur.com/h6ulXd9

4. https://imgur.com/ojAbk5Y

 

These pics were taken outside on Grove street

1. https://imgur.com/UgluaPH

2. https://imgur.com/B00cvPs

3. https://imgur.com/FNGLM9q

This kind of unwanted textures/things block my view. Ithink it's some kind of a glitch, cause GTA San Andreas works just fine in my PC. Can someone please tell me how to fix this problem?

 

Install the 3.2 update.


Keri91
  • Keri91

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Oct 2011

#242

Posted A week ago Edited by Keri91, A week ago.

 

 

I don't know whether it's only me or what, but I experience a white loading screen with this mod, and some textures which block the camera and thus i can neither see anything nor play the game!

Any fixes for this?

 

Here are some pics for the texture issue i'm experiencing.

All these pics were taken in-game with the help of the camera.

 

These pics were taken in CJ's house

1. https://imgur.com/5h4IQqd

2. https://imgur.com/rddkBPM

3. https://imgur.com/h6ulXd9

4. https://imgur.com/ojAbk5Y

 

These pics were taken outside on Grove street

1. https://imgur.com/UgluaPH

2. https://imgur.com/B00cvPs

3. https://imgur.com/FNGLM9q

This kind of unwanted textures/things block my view. Ithink it's some kind of a glitch, cause GTA San Andreas works just fine in my PC. Can someone please tell me how to fix this problem?

 

Install the 3.2 update.

 

Nope. Did not help at all. The loading screen is still white and those things/textures are still messed up, blocking my view. And when in Vice City, the game crashes.


dkluin
  • dkluin

    GTA:Underground Developer

  • Members
  • Joined: 11 Jun 2013
  • Netherlands
  • Best Total Overhaul 2017 [GTA: Underground]
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground]

#243

Posted A week ago

Then I think it's your PC. 


MoeMudzi
  • MoeMudzi

    JellyBeanGeorge

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2017
  • None

#244

Posted A week ago

 

 

 

I don't know whether it's only me or what, but I experience a white loading screen with this mod, and some textures which block the camera and thus i can neither see anything nor play the game!

Any fixes for this?

 

Here are some pics for the texture issue i'm experiencing.

All these pics were taken in-game with the help of the camera.

 

These pics were taken in CJ's house

1. https://imgur.com/5h4IQqd

2. https://imgur.com/rddkBPM

3. https://imgur.com/h6ulXd9

4. https://imgur.com/ojAbk5Y

 

These pics were taken outside on Grove street

1. https://imgur.com/UgluaPH

2. https://imgur.com/B00cvPs

3. https://imgur.com/FNGLM9q

This kind of unwanted textures/things block my view. Ithink it's some kind of a glitch, cause GTA San Andreas works just fine in my PC. Can someone please tell me how to fix this problem?

 

Install the 3.2 update.

 

Nope. Did not help at all. The loading screen is still white and those things/textures are still messed up, blocking my view. And when in Vice City, the game crashes.

 

Things that you can try for this to work are a fresh GTA SA install, apply the 1.0 patch, and then install the mod. If the problem persists, it might be from your PC.


m0nku
  • m0nku

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Sep 2017
  • United-Kingdom

#245

Posted A week ago

I know it's not very helpful just stating what's going wrong for me but whenever I go to add a mod part to the LC Blista the game crashes. Every other non-vanilla vehicle I've tried has worked with no issues.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users