Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Snapshot 3 Crash Log and Minidump Log

  • This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic
chrisc-styll
  • chrisc-styll

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 01 Jul 2017
  • Belgium

#1

Posted 26 August 2017 - 09:07 AM Edited by chrisc-styll, 26 August 2017 - 09:06 AM.

At all memeber, if you are a crash.
Put your log here.
They are helping dkluin at resolve it.
Test snapshot 3 on windows 10

@ Big first cause of crash "minidump see folder"

@ ammunation sometime work sometime crash on the red marker
@ the San Andreas Story line is inaccessible or don't start.

Not other bug or crash checked for now.

Mini dump and log:
https://drive.google...ew?usp=drivesdk

riwe
  • riwe

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2016
  • Belarus

#2

Posted 26 August 2017 - 09:25 AM

Forget about the storyline. It was not used in that snapshot.


dkluin
  • dkluin

    GTA:Underground Developer

  • Members
  • Joined: 11 Jun 2013
  • Netherlands
  • Best Conversion 2016 [GTA: Underground]

#3

Posted 26 August 2017 - 11:52 AM Edited by dkluin, 26 August 2017 - 11:57 AM.

I'm viewing the minidumps. 

 

There are some CLEO crashes, did the game display any specific text messages? 

 

Like:

 

... failed to import!
Warning! CLEO couldnt register opcode handler!

 

If yes, then I will look into it.


chrisc-styll
  • chrisc-styll

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 01 Jul 2017
  • Belgium

#4

Posted 26 August 2017 - 12:12 PM Edited by chrisc-styll, 26 August 2017 - 02:09 PM.

I'm viewing the minidumps. 
 
There are some CLEO crashes, did the game display any specific text messages? 
 
Like:
 

... failed to import!
Warning! CLEO couldnt register opcode handler!
 
If yes, then I will look into it.
no, nothing like this. I have removed the cleo mod and the game playing normaly again.

It s the car spawner from snapshot 2 in cause.

For the ammunation the bug is solved
It s the car spawner from snapshot 2 in cause too.

And tracking if they are a other bug anywere in the game.

dkluin
  • dkluin

    GTA:Underground Developer

  • Members
  • Joined: 11 Jun 2013
  • Netherlands
  • Best Conversion 2016 [GTA: Underground]

#5

Posted 27 August 2017 - 11:40 AM

Create your own thread.


shamiseno
  • shamiseno

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 28 Aug 2017
  • El-Salvador

#6

Posted 28 August 2017 - 10:30 PM

the game crashes when start new game...

 

Follow the steps to install the mod, place the update 3.1 (also try to start without it) and still the game does not start new game

Might you help me?

 

In this link I leave a .rar with minidumps and logs

 

https://mega.nz/#!ZL...mlzXfb_JMnqZ9FQ


Djura
  • Djura

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 02 Oct 2017
  • Serbia

#7

Posted 02 October 2017 - 04:52 PM

When i start game it can`t start there`s-fastman92 limit adjuster requires one of the following EXE files:GTA III,GTA Vice City,GTA SA HOODLUM,GTA IV,GTA EFLC.But i have Grand Theft Auto San Andreas help please!


Question156
  • Question156

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 09 Oct 2017
  • Philippines

#8

Posted 09 October 2017 - 09:51 AM

Its still does'nt work please help!!


dkluin
  • dkluin

    GTA:Underground Developer

  • Members
  • Joined: 11 Jun 2013
  • Netherlands
  • Best Conversion 2016 [GTA: Underground]

#9

Posted 09 October 2017 - 04:14 PM Edited by dkluin, 10 October 2017 - 05:34 PM.

Please do the following things next time:

  • Provide useful information. Posts like ("help me my game crashes" and/or "it doesn't work") are more likely to be ignored, or hidden. 
  • Post your issue in a new thread. Don't reply to other people's threads, because that ends up in a mess when a severe issue is affecting a lot of players, and lots of people report it. 
  • The more information, the better. It's recommended to provide additional details about the system you are running on, and what SA version you use (and if you downgraded it or not). Since I am not sure if there are any permission-affecting issues, it might be worth providing information about that as well (ie: if you installed UG on the C:/ drive, if your Windows-account has the right permissions set on the folder (no need to worry about this if you have administrator permissions on your account))

Locked because people will probably reply to this if I don't. @crisc-styl, please install the 3.2 update and the 3.2.0.1 patch and see if it helps. If not, please create a new thread. 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users