Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Problem with validation

Best Answer Pablo Javier, 4 weeks ago

Thanks!

Go to the full post


6 replies to this topic
Striker_160
  • Striker_160

    Another Player

  • Members
  • Joined: 26 Jul 2017
  • Argentina

#1

Posted 4 weeks ago

Hi, i'm having a problem with my new account (because i don't use this anymore).

 

This account have the ''resend validation'', when i click that, GTAForums send me a email, so when i check that email i enter in the URL to activate my account. when i enter a message appears ''You have completed your portion of the validation request already. An administrator must approve your account before you have full access.''

 

Idk how solve this, because this never happened in my life xd.

 

 


Other things, i can't post, vote, comment. Please help, and i'm latino i don't understand to much english, sorry.


Matty
  • Matty

  • Moderator
  • Joined: 22 Jan 2009
  • Australia

#2

Posted 4 weeks ago

Just so I'm understanding you properly: are you having trouble with this (your "Striker_160") account, or are you trying to create a new account?

If you are trying to create and activate a new account - then what is that account's name?

I don't see any issues from my end with your "Striker_160" account in terms of being unable to post, vote, etc.

Striker_160
  • Striker_160

    Another Player

  • Members
  • Joined: 26 Jul 2017
  • Argentina

#3

Posted 4 weeks ago

im tryng to create and activate a new account (i created it)

 

is called ''Pablo Javier''.


Kirsty
  • Kirsty

  • Administrator
  • Joined: 05 Mar 2011
  • United-Kingdom
  • Best Administrator 2016
    Best Administrator 2015
    Best Moderator 2014
    Most Respected 2014
    Most Helpful 2014
    Best Moderator 2013
    Most Helpful 2013

#4

Posted 4 weeks ago

I've validated it manually, not sure why you got that message, it must have flagged your email address as spam.


Striker_160
  • Striker_160

    Another Player

  • Members
  • Joined: 26 Jul 2017
  • Argentina

#5

Posted 4 weeks ago

that account i can't vote,post, etc.


I've validated it manually, not sure why you got that message, it must have flagged your email address as spam.

what, the new account is created but with a new email, but i don't understand you say, can you explain it? please


Oh yes, thanks for active my account!

 

the problem is solved!!! thanks so much


Kirsty
  • Kirsty

  • Administrator
  • Joined: 05 Mar 2011
  • United-Kingdom
  • Best Administrator 2016
    Best Administrator 2015
    Best Moderator 2014
    Most Respected 2014
    Most Helpful 2014
    Best Moderator 2013
    Most Helpful 2013

#6

Posted 4 weeks ago

Don't worry, it's a problem on our end. 

 

You can use the account now, try it out.


Pablo Javier
  • Pablo Javier

    Lonely and Friendly

  • Members
  • Joined: 19 Aug 2017
  • Argentina

#7

Posted 4 weeks ago   Best Answer

Thanks!





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users