Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Help, my CJ looks weird!

15 replies to this topic
Dorryn
  • Dorryn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Aug 2017
  • France

#1

Posted 08 August 2017 - 02:44 PM

Hello people, I'm hoping you can help.

 

I recently bought SA on Steam to play it again and found myself facing this problem again (I've always had it even when the game was just released). Long story short, here's the issue I'm facing :

 

TyYzf6R.jpg

 

Not sure how to describe it, it's like CJ's shoulder bones just vanish... I see this when using the treadmill and during cutscenes, whenever CJ is at more than 0% muscle I think.

 

Had anyone ever seen this before (google hasn't apparently)? Is there some way to fix this?

 

Thanks for your replies.


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#2

Posted 09 August 2017 - 06:27 PM

1. Your Operating System?
2. If any modifications have been applied to the game, remove them.

Dorryn
  • Dorryn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Aug 2017
  • France

#3

Posted 09 August 2017 - 06:30 PM

1. Your Operating System?
2. If any modifications have been applied to the game, remove them.

1.Windows 10 Pro, but like I said it always happened to me even back when I was playing on Windows XP

 

2.I don't have any modifications, unless CLEO scripts and asi loader count as modifications.


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#4

Posted 09 August 2017 - 06:47 PM

Yes, CLEO's are modification, and have been known to cause unexpected and seemingly unrelated problems.
try removing them.
OR try asking in the Modding Forums.

Dorryn
  • Dorryn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Aug 2017
  • France

#5

Posted 09 August 2017 - 07:02 PM

Yes, CLEO's are modification, and have been known to cause unexpected and seemingly unrelated problems.
try removing them.
OR try asking in the Modding Forums.

OK, I removed all mods by validate steam game files (it re-downloaded a bunch). Problem is I can't load my save anymore. I guess I'll have to live with this glitch.


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#6

Posted 09 August 2017 - 07:04 PM

That is one of the unmentioned problems with modding.
Try the modding forums.

Dorryn
  • Dorryn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Aug 2017
  • France

#7

Posted 09 August 2017 - 07:06 PM

That is one of the unmentioned problems with modding.
Try the modding forums.

I've always had this problem, even when I wasn't using mod so this simply doesn't make sense. I actually used to think it was a glitch from the original game. Apparently I'm the only person IN THE WORLD to have this problem too. How improbable is that?


ClaudeIzABadAzz
  • ClaudeIzABadAzz

    GTA Enthusiast

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2016
  • None

#8

Posted 12 August 2017 - 03:32 PM

That is one of the unmentioned problems with modding.
Try the modding forums.

I've always had this problem, even when I wasn't using mod so this simply doesn't make sense. I actually used to think it was a glitch from the original game. Apparently I'm the only person IN THE WORLD to have this problem too. How improbable is that?
Pretty unlucky, huh? I stay clear of mods. I hate them. Don't know why, but I do.

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#9

Posted 12 August 2017 - 05:42 PM

And your machines video graphics?
Recommended System Requirements for GTA: San Andreas:
• Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP processor (or better)
• XP, Vista, Windows 7.
• 384(+) MB of RAM
• 16x DVD-ROM drive (or download [which I do not recommend]
• 4.7 GB of free Hard Disk space for a full install
★128(+) MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce4" or better)

Dorryn
  • Dorryn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Aug 2017
  • France

#10

Posted 12 August 2017 - 06:13 PM

And your machines video graphics?
Recommended System Requirements for GTA: San Andreas:
• Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP processor (or better)
• XP, Vista, Windows 7.
• 384(+) MB of RAM
• 16x DVD-ROM drive (or download [which I do not recommend]
• 4.7 GB of free Hard Disk space for a full install
★128(+) MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce4" or better)

My machine is far above that.


The Hero
  • The Hero

    Into TheGame!!!

  • Feroci
  • Joined: 25 Jan 2005
  • Germany
  • Most Helpful Modding 2016 [Honorable mention]
    Best Script or Plugin 2016 [SkyGfx]
    Contribution Award [Mods]

#11

Posted 12 August 2017 - 07:04 PM

Guys, stop this nonsense. Have you even figured out if this is a problem with your particular installation or if it's a bug in the game? To me it just looks like messed up animation files.
  • Rachel Amber and The_Human like this

Dorryn
  • Dorryn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Aug 2017
  • France

#12

Posted 12 August 2017 - 10:49 PM

Guys, stop this nonsense. Have you even figured out if this is a problem with your particular installation or if it's a bug in the game? To me it just looks like messed up animation files.

I am certain it doesn't come from mods. As I said before i've always had this issue as far back as the game's first version and back then there was no CLEO, the only available mods were cars and weapons and I used none of those.

 

This glitch is only really noticeable on the treadmill set to level 4 or 5 if CJ's muscle are above zero so it wouldn't surprise me that everybody has it but no one noticed.


Leone Family
  • Leone Family

    Grand Theft Auto Québec TC developer

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • Canada

#13

Posted 13 August 2017 - 03:12 AM Edited by Leone Family, 13 August 2017 - 03:14 AM.

I guess that must only be a problem with the european french version of the game. Me I'm from Québec so I do have the game in french but it's the north american version, and I've never seen this happen before. It's very subtle, but every region in the world has a slightly different version of any game that the rest of the world. So this might be a bug found only in the european french settings of the game. This is only speculation of course, but still plausible. Just get the Québec version bro :)

 

P.S. Désolé pour ma propagande québécoise  :lol:


Dorryn
  • Dorryn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Aug 2017
  • France

#14

Posted 13 August 2017 - 03:14 AM

I guess that must only be a problem with the european french version of the game. Me I'm from Québec so I do have the game in french but it's the north american version, and I've never seen this happen before. It's very subtle, but every region in the world has a slightly different version of any game that the rest of the world. So this might be a bug found only in the european french settings of the game. This is only speculation of course, but still plausible. Just get the Québec version bro :)

Nah. I have no guarantee this will fix the problem, and I can live with it.

 

Is your title some kind of joke or RS is really making a GTA Québec?


Leone Family
  • Leone Family

    Grand Theft Auto Québec TC developer

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • Canada

#15

Posted 13 August 2017 - 03:17 AM

No, Rockstar Games is not making a GTA Québec, I am making it! I have a page about this already: http://gtaforums.com...ft-auto-quebec/


LaDiDa
  • LaDiDa

    I'm only human

  • Members
  • Joined: 12 Jul 2016
  • Netherlands

#16

Posted 13 August 2017 - 07:28 AM

Isn't that in the default game anyway with particular stats and only with certain clothing models? I remember seeing this as far back as my PS2 Version of the game.
  • dekash27 likes this




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users