Quantcast

Jump to content

» «
Photo

can someone explain me why this happens?

8 replies to this topic
blueApple78
  • blueApple78

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 06 Aug 2017
  • Brazil

#1

Posted 08 August 2017 - 11:48 AM

i tried to install DBTransform mod, i did everything right but when i start the gta/yaps this error appears and the game closes, i have sure that i installed all the .col files into the game  

aHnRVrd.jpg


Richie Makyura
  • Richie Makyura

    I clawed my way out of Willamette

  • Members
  • Joined: 11 Mar 2017
  • Mexico

#2

Posted 08 August 2017 - 01:07 PM

The mod are using free id for some model like this example, 18631-19999, these numbers are free ids dosen,t used in the game, in this modification 18634 is used by some ped, car, weapon, etc. Check in your Peds.ide, Vehicles.ide or Default.ide and search for that number.


blueApple78
  • blueApple78

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 06 Aug 2017
  • Brazil

#3

Posted 08 August 2017 - 09:15 PM

i checked them, and i didn't found the id of the model in them, what do i do? 


kkjj
  • kkjj

    The ORIGINAL GTA SAN ANDREAS PLAYER..

  • Members
  • Joined: 20 Jul 2016
  • None

#4

Posted 09 August 2017 - 12:48 PM Edited by kkjj, 09 August 2017 - 12:49 PM.

You forgot to put the col file...

Do you put the ide files or not...

blueApple78
  • blueApple78

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 06 Aug 2017
  • Brazil

#5

Posted 10 August 2017 - 01:05 PM

i putted all the col and ide files into gta3.img and the data folder, i don't know why this is still happening 


Richie Makyura
  • Richie Makyura

    I clawed my way out of Willamette

  • Members
  • Joined: 11 Mar 2017
  • Mexico

#6

Posted 10 August 2017 - 03:18 PM

Try Fastman92 LA ignore errors: Go to this line.

 

[ERROR REPORTING]
Enable error reporting = 1
 
#Attempt to load object instance with undefined ID = 1
#Car generator limit exceeded = 0
#Car generator with invalid model ID is getting registered = 1
#IMG archive needs rebuilding = 1
#Model does not have collision loaded = 1 Put the # in this line
#Model has collision already set up = 1
#Model name is declared on multiple IDs = 1
#Requested file does not exist = 1
#Stream handles limit exceeded = 1

blueApple78
  • blueApple78

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 06 Aug 2017
  • Brazil

#7

Posted 11 August 2017 - 02:41 PM Edited by blueApple78, 11 August 2017 - 02:44 PM.

i did it, but now the crash is 0x00533606, i heard that the crash ocurred because of map limit issues, the only fix is the Open Limit Adjuster, but then happens the crash 0x00534134


fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009
  • Poland
  • Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]
    Contribution Award [Mods]

#8

Posted 12 August 2017 - 07:21 PM

Problem:
model ID 18634 is referenced in some IPL file, not a LOD.

model ID 18634 is defined in IDE file.
There is no collision for model name of ID 18634 in any of .col files, in any of the registered IMG archives.

Inan-Ahammad
  • Inan-Ahammad

    Project Props - Mapper

  • Members
  • Joined: 15 Jul 2016
  • Bangladesh

#9

Posted 2 days ago

Problem:
model ID 18634 is referenced in some IPL file, not a LOD.

model ID 18634 is defined in IDE file.
There is no collision for model name of ID 18634 in any of .col files, in any of the registered IMG archives.


Can there be a definite fix for this?
Cause I also faced these issues but in my cases the col models were surely included..and even in med they are loaded but since original game and med works on separate ways i dont hope for the game to work but any suggestions?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users