Quantcast

Jump to content

» «
Photo

What are your PC Specs?, Are you planning to upgrade soon?

100 replies to this topic
III-Ari-III
  • III-Ari-III

    Corporate Warlord

  • Members
  • Joined: 25 Sep 2016
  • Argentina

#91

Posted 31 October 2017 - 10:22 PM Edited by III-Ari-III, 31 October 2017 - 10:23 PM.

R3

SAPPHIRE RX 560 2G

WD Black SSD 256

Crucial DDR4 8G 2400

ASRock A320M-HDV

Xilence 500W+

 

It may not be as powerful as i5/7 with GTX 1060+ (didn't have money for it), but I didn't buy it for games only. I don't really play most graphically demanding first person shooters like Crysis 3, Doom or Metro... All I really play is GTA and some Dirt.

GTA 5 runs at ~30fps on Ultra settings, if I lower some settings, then fps stays at ~50 and more.

 

You forgot to say which CPU. R3 is not a cpu, it's the integrated video of an amd apu a4 or a6 processor.

And yeah it's not a bad pc, just a budget one, if it suits you, then it's good enough, not everyone has loads of money like a lot of rich kids over here.. don't let them affect you.

  • DatShrike likes this

DatShrike
  • DatShrike

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Oct 2017
  • Lithuania

#92

Posted 01 November 2017 - 01:53 PM

 

R3

SAPPHIRE RX 560 2G

WD Black SSD 256

Crucial DDR4 8G 2400

ASRock A320M-HDV

Xilence 500W+

 

It may not be as powerful as i5/7 with GTX 1060+ (didn't have money for it), but I didn't buy it for games only. I don't really play most graphically demanding first person shooters like Crysis 3, Doom or Metro... All I really play is GTA and some Dirt.

GTA 5 runs at ~30fps on Ultra settings, if I lower some settings, then fps stays at ~50 and more.

 

You forgot to say which CPU. R3 is not a cpu, it's the integrated video of an amd apu a4 or a6 processor.

And yeah it's not a bad pc, just a budget one, if it suits you, then it's good enough, not everyone has loads of money like a lot of rich kids over here.. don't let them affect you.

 

I have AMD Ryzen 3 1200 cpu. Yeah it's a cheap / budget build.


ViceBoy69
  • ViceBoy69

    Thug

  • Members
  • Joined: 28 Mar 2014
  • United-Kingdom

#93

Posted 01 November 2017 - 02:32 PM

If it works and your happy who cares


III-Ari-III
  • III-Ari-III

    Corporate Warlord

  • Members
  • Joined: 25 Sep 2016
  • Argentina

#94

Posted 01 November 2017 - 04:09 PM

 

 

R3

SAPPHIRE RX 560 2G

WD Black SSD 256

Crucial DDR4 8G 2400

ASRock A320M-HDV

Xilence 500W+

 

It may not be as powerful as i5/7 with GTX 1060+ (didn't have money for it), but I didn't buy it for games only. I don't really play most graphically demanding first person shooters like Crysis 3, Doom or Metro... All I really play is GTA and some Dirt.

GTA 5 runs at ~30fps on Ultra settings, if I lower some settings, then fps stays at ~50 and more.

 

You forgot to say which CPU. R3 is not a cpu, it's the integrated video of an amd apu a4 or a6 processor.

And yeah it's not a bad pc, just a budget one, if it suits you, then it's good enough, not everyone has loads of money like a lot of rich kids over here.. don't let them affect you.

 

I have AMD Ryzen 3 1200 cpu. Yeah it's a cheap / budget build.

 

 

Oh ryzen 3, not r3 graphics, you should start to say ryzen, because it can bring confusion, that cpu is not a low end one, it's equal to an i5 4000 which is not bad at all, good build.

  • DatShrike likes this

smurfynz
  • smurfynz

    Hayer Plater

  • Members
  • Joined: 03 Dec 2014
  • New-Zealand

#95

Posted 01 November 2017 - 08:25 PM

 

 

 

R3

SAPPHIRE RX 560 2G

WD Black SSD 256

Crucial DDR4 8G 2400

ASRock A320M-HDV

Xilence 500W+

 

It may not be as powerful as i5/7 with GTX 1060+ (didn't have money for it), but I didn't buy it for games only. I don't really play most graphically demanding first person shooters like Crysis 3, Doom or Metro... All I really play is GTA and some Dirt.

GTA 5 runs at ~30fps on Ultra settings, if I lower some settings, then fps stays at ~50 and more.

 

You forgot to say which CPU. R3 is not a cpu, it's the integrated video of an amd apu a4 or a6 processor.

And yeah it's not a bad pc, just a budget one, if it suits you, then it's good enough, not everyone has loads of money like a lot of rich kids over here.. don't let them affect you.

 

I have AMD Ryzen 3 1200 cpu. Yeah it's a cheap / budget build.

 

 

Oh ryzen 3, not r3 graphics, you should start to say ryzen, because it can bring confusion, that cpu is not a low end one, it's equal to an i5 4000 which is not bad at all, good build.

 

 

Or you could educate yourself on something other than Intel. I understood what he meant by R3 as soon as it was where everyone was listing their CPU.


III-Ari-III
  • III-Ari-III

    Corporate Warlord

  • Members
  • Joined: 25 Sep 2016
  • Argentina

#96

Posted 02 November 2017 - 04:47 AM

 

 

 

 

R3

SAPPHIRE RX 560 2G

WD Black SSD 256

Crucial DDR4 8G 2400

ASRock A320M-HDV

Xilence 500W+

 

It may not be as powerful as i5/7 with GTX 1060+ (didn't have money for it), but I didn't buy it for games only. I don't really play most graphically demanding first person shooters like Crysis 3, Doom or Metro... All I really play is GTA and some Dirt.

GTA 5 runs at ~30fps on Ultra settings, if I lower some settings, then fps stays at ~50 and more.

 

You forgot to say which CPU. R3 is not a cpu, it's the integrated video of an amd apu a4 or a6 processor.

And yeah it's not a bad pc, just a budget one, if it suits you, then it's good enough, not everyone has loads of money like a lot of rich kids over here.. don't let them affect you.

 

I have AMD Ryzen 3 1200 cpu. Yeah it's a cheap / budget build.

 

 

Oh ryzen 3, not r3 graphics, you should start to say ryzen, because it can bring confusion, that cpu is not a low end one, it's equal to an i5 4000 which is not bad at all, good build.

 

 

Or you could educate yourself on something other than Intel. I understood what he meant by R3 as soon as it was where everyone was listing their CPU.

 

 

It can bring confusion, it confused me, so it can happen to others, mind your own bussiness.


smurfynz
  • smurfynz

    Hayer Plater

  • Members
  • Joined: 03 Dec 2014
  • New-Zealand

#97

Posted 02 November 2017 - 09:04 AM

 

 

 


 

Or you could educate yourself on something other than Intel. I understood what he meant by R3 as soon as it was where everyone was listing their CPU.

 

 

It can bring confusion, it confused me, so it can happen to others, mind your own bussiness.

 

 

As much as I would like to unsubscribe from this thread, I have found it necessary to remain vigilant for your imbecilic advice impersonating a "PC tech". 


HaRdSTyLe_83
  • HaRdSTyLe_83

    ☆★RIP Open IV★☆

  • Members
  • Joined: 06 Mar 2014
  • None

#98

Posted 03 November 2017 - 04:13 PM

 

As much as I would like to unsubscribe from this thread, I have found it necessary to remain vigilant for your imbecilic advice impersonating a "PC tech".

 

that was harsh :p

im sure he is just trying to give is own oppinion


devestator_x
  • devestator_x

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Sep 2016
  • United-States

#99

Posted 04 December 2017 - 02:52 AM

I just finished my upgrades

 

i5-7500

MSi B250M Bazooka

MSi GTX 1060 6GB OC ed.

Crucial 2133mhz DDR4 16GB

Asus VG248QE

 

Game runs 60 to 80 FPS at very high/ultra settings in 1080p @ 144hz.  Im liking it quite a bit over my old build

 

FX-6100

Gigabyte something or other mobo

HD 7770 1GB

Patriot Viper DD3 RAM 4GB

 

yeah... I could get 30 fps on lowest settings in 720p... lol.  Honestly, it shouldnt even have run on that machine.


III-Ari-III
  • III-Ari-III

    Corporate Warlord

  • Members
  • Joined: 25 Sep 2016
  • Argentina

#100

Posted 04 December 2017 - 05:25 PM

I just finished my upgrades

 

i5-7500

MSi B250M Bazooka

MSi GTX 1060 6GB OC ed.

Crucial 2133mhz DDR4 16GB

Asus VG248QE

 

Game runs 60 to 80 FPS at very high/ultra settings in 1080p @ 144hz.  Im liking it quite a bit over my old build

 

FX-6100

Gigabyte something or other mobo

HD 7770 1GB

Patriot Viper DD3 RAM 4GB

 

yeah... I could get 30 fps on lowest settings in 720p... lol.  Honestly, it shouldnt even have run on that machine.

 

This thread is kinda dead tho, but for sure that's a huge upgrade.


Ohhh123r
  • Ohhh123r

    He's is Angry GTA Nerd...

  • Members
  • Joined: 15 Jun 2017
  • United-States

#101

Posted 04 December 2017 - 05:40 PM Edited by Ohhh123r, 04 December 2017 - 06:39 PM.

My PC Spec

Computer: ACER Aspire E 15 Laptop

OS: Windows 10

CPU: i5-6200U 2.8GHz

Graphic Card: NVIDIA GeForce 940MX 2 GB

Memory: 8 GB RAM (Formerly 4 GB RAM)

 

I'm sure GTA V can run 30-60 fps without problem and I got 58+ fps, if i turn VSync on (However, some place will drain fps to 45-30)

I upgraded my RAM memory to 8 GB to reach Recommended Spec, about few weeks ago. Last couple of months ago, I got serious problem with FPS and I turned out my laptop RAM memory is 4 GB. This is why I upgraded my RAM memory to 8 GB





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users