Quantcast

Jump to content

» «
Photo

HOW DO WE GET A NEW ACTIVATION KEY FOR A DIFFERENT SOCIAL CLUB ACCOUNT

6 replies to this topic
Rithik_Ahmed_
  • Rithik_Ahmed_

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 3 weeks ago
  • India

#1

Posted 3 weeks ago

I HAVE ALREADY USED THE ACTIVATION KEY ONCE BUT NOW I HAD INSTALLED THE GAME IN ANOTHER PC WHERE IM USING A DIFFERENT SOCIAL CLUB ACCOUNT AND ITS ASKING THE ACTIVATION KEY AND WHEN I TYPED THE ACTIVATION KEY IT IS SHOWING THAT KEY ALREADY IN USE. AND I WANT A NEW ACTIVATION KEY . SO DUDE PLEASE HELP ME IN THIS ISSUE!!!!!!!


SuperHolySheep
  • SuperHolySheep

    Dead End Friends

  • Members
  • Joined: 24 Mar 2014
  • None

#2

Posted 3 weeks ago

Your activation key is tied to your social club account. So use that account to play or buy a new copy of the game.

  • HaRdSTyLe_83 likes this

FilipCRO
  • FilipCRO

    I ❤ Vice City

  • Members
  • Joined: 17 Apr 2014
  • Croatia

#3

Posted 3 weeks ago

Calm down Rajesh


ACM-Jan
  • ACM-Jan

    Usually helpful, BUT very defensive upon disrespect

  • Members
  • Joined: 31 May 2014
  • Estonia

#4

Posted 3 weeks ago Edited by ACM-Jan, 3 weeks ago.

also doesnt OP know that account can be changed in the game startup window


HaRdSTyLe_83
  • HaRdSTyLe_83

    ☆★RIP Open IV★☆

  • Members
  • Joined: 06 Mar 2014
  • Portugal

#5

Posted 3 weeks ago Edited by HaRdSTyLe_83, 3 weeks ago.

i dont think you can, once it is bound to a social club account, if you get banned you need to buy the game again

 

try to post in bigger and bolder letter to see if it fixes


ACM-Jan
  • ACM-Jan

    Usually helpful, BUT very defensive upon disrespect

  • Members
  • Joined: 31 May 2014
  • Estonia

#6

Posted 3 weeks ago

i dont think you can, once it is bound to a social club account, if you get banned you need to buy the game again

 

try to post in bigger and bolder letter to see if it fixes

you missed the point, ban can only be from online yet singleplayer/story mode always works, if you enter/change to correct account on any pc and start one pc with the account at the time it will work!


65536
  • 65536

    Prankster

  • Members
  • Joined: 07 Sep 2012
  • Bulgaria

#7

Posted 2 weeks ago

Guys, seems this user started this thread - @Rithik_Ahmed_, for unknown reasons only posted once a 3 days ago and then he never visited forums back to check his topic since! I prefer to lock / delete this thread because author is not active anymore - I'm assume this guy @Rithik_Ahmed_ have NOT been online to read other's users answers replied here...





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users