Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Optimized Traffic Paths

VC Released
11 replies to this topic
Marsi4eg
  • Marsi4eg

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2005
  • Ukraine

#1

Posted 25 May 2017 - 12:47 PM Edited by Marsi4eg, 25 May 2017 - 04:41 PM.

Optimized Traffic Paths for Vice city

WHAT IS THIS:

Have you ever noticed that there are many wide roads in the game but for some unknown reason all cars in traffic drive in one lane in the middle of the road, instead of driving the whole road? This mod fixes paths and all traffic will now drive in two lanes where it's possible.
 
Also this mod fixes some bugs in default paths:
- Cars driving out of road near the traffic lights in Washington Beach;
- Increased width between lanes on some roads to make cars drive in the center of each lane.
 
HOW TO INSTALL:
 
Just place "paths.ipl" file from this zip archive to your "...\data\maps\" directory.
 
SCREENSHOTS:
 
0fe02b6fc915t.jpg 086763f57fbdt.jpg

7ad076df0c63t.jpg e7a38f1f85e0t.jpg
 
VIDEO:
 
Spoiler

 
DOWNLOAD:
 
https://drive.google...VnVwajdrcFlINVk
  • B Dawg, Tomasak, Shagg_E and 12 others like this

Inadequate
  • Inadequate

    Midnight Emulator

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2012
  • None

#2

Posted 25 May 2017 - 05:55 PM

Any chance of add traffic to the Leaf Links Bridge? Just like in VCS.


Marsi4eg
  • Marsi4eg

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2005
  • Ukraine

#3

Posted 25 May 2017 - 06:33 PM Edited by Marsi4eg, 25 May 2017 - 06:37 PM.

Any chance of add traffic to the Leaf Links Bridge? Just like in VCS.

I've tried that but unfortunatly no success. It's not related to paths.ipl, not related to zones, I think it's scripted inside scm (or even hardcoded into exe file)
I've played with a stripped scm more than 10 years ago, but don't remember if there were any vehicles on that bridge

Inadequate
  • Inadequate

    Midnight Emulator

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2012
  • None

#4

Posted 25 May 2017 - 07:07 PM Edited by Inadequate, 25 May 2017 - 07:08 PM.

 

Any chance of add traffic to the Leaf Links Bridge? Just like in VCS.

I've tried that but unfortunatly no success. It's not related to paths.ipl, not related to zones, I think it's scripted inside scm (or even hardcoded into exe file)
I've played with a stripped scm more than 10 years ago, but don't remember if there were any vehicles on that bridge

Uh, I don't think so that is a SCM thing, it's so easy... will be hardcoded stuff for sure. But I wanted to ask first because you edited a lot of paths through a simple IPL file.


Gladion
  • Gladion

    A.K.A. Surya926

  • Members
  • Joined: 30 Apr 2011
  • Indonesia

#5

Posted 28 May 2017 - 01:23 PM

No, its SCM related, i tried it before when LCS2VP was still just Vice City with LCS peds, vehs, weapons. and use the stripped SCM. the traffic is there, also leaf links is "crowded" when i use it.


gts.
  • gts.

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 20 Jun 2015
  • United-States

#6

Posted 28 May 2017 - 04:49 PM

Where can I get the stripped SCM?

Nick007J
  • Nick007J

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 17 Jan 2010
  • Russia

#7

Posted 28 May 2017 - 05:05 PM

Leaf Links bridge traffic error is present in script SECURI in original VC.
  • Inadequate likes this

Inadequate
  • Inadequate

    Midnight Emulator

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2012
  • None

#8

Posted 28 May 2017 - 06:20 PM

No, its SCM related, i tried it before when LCS2VP was still just Vice City with LCS peds, vehs, weapons. and use the stripped SCM. the traffic is there, also leaf links is "crowded" when i use it.

Whoa, I was expecting a bug like the SA ped paths, but even SCM that's nice.


gts.
  • gts.

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 20 Jun 2015
  • United-States

#9

Posted 28 May 2017 - 06:44 PM

Leaf Links bridge traffic error is present in script SECURI in original VC.

Is there a way to fix it by a CLEO script? Which line is exactly the error? I want to see it.


Nick007J
  • Nick007J

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 17 Jan 2010
  • Russia

#10

Posted 28 May 2017 - 07:09 PM Edited by Nick007J, 28 May 2017 - 07:09 PM.

Leaf Links bridge traffic error is present in script SECURI in original VC.

Is there a way to fix it by a CLEO script? Which line is exactly the error? I want to see it.


There is a block between labels SECURI_2342 and SECURI_2726, which inaccurately switches off path nodes when turning off golf club nodes. It accidentally switches off nodes on road between Links Bridge and beach island road system. It causes whole bridge to be switched off. Removing this block entirely reenables Links Bridge traffic. However, more accurate solution would be to select more precise bounds of switched off nodes.
  • Marsi4eg likes this

gts.
  • gts.

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 20 Jun 2015
  • United-States

#11

Posted 28 May 2017 - 07:49 PM

Interesting, now I see.


Inan-Ahammad
  • Inan-Ahammad

    Project Props - Mapper

  • Members
  • Joined: 15 Jul 2016
  • Bangladesh

#12

Posted 16 June 2017 - 05:59 PM

Cant new set of paths be crated for Leafr Link bridge?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users