Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA 4 Gray peds!Help!

8 replies to this topic
sdfsfas
  • sdfsfas

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2017
  • Canada

#1

Posted 15 April 2017 - 09:50 PM

So I was experiencing grey peds by distance and it STRESS me out!I already change visualsetting.dat # lod ped to a highter level,it fix the low texture peds problems at a distance but not grey peds.I'm using patch 1.0.4.0 because it have the best fps,I can't use patch 8 because it stutter a lot (if someone know how to fix it then tell me how to do) I already make a commandline for this:

-norestrictions 

-windowed 
-height 1600
-width 900
-forcehighqualitymirrors 
-nominimize 
-refreshrate 60 
-no_3GB 
-disableimposters 
-usedirectinput 
-threads 4 
-USEALLAVAIABLECORES 
-frameratecap=100 
-availablevidmem 4.0
-percentvidmem 100
-ReservedApp 0
-norestriction
-memrestrict 1073741824
-noprecache
 
Can someone help? :sui:

DOUGL4S1
  • DOUGL4S1

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 06 Dec 2016
  • Brazil

#2

Posted 15 April 2017 - 09:58 PM

I'm not a pro in commandlines, but I THINK yours is forcing your PC to run the game in such a high quality that it can't render the peds. Try lowering the resolution or some graphical settings.


sdfsfas
  • sdfsfas

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2017
  • Canada

#3

Posted 15 April 2017 - 10:34 PM Edited by sdfsfas, 15 April 2017 - 10:42 PM.

Well for the resolution,it's 800x600 but with highter res.And plus I did a lot of optimization to my laptop.I will try now.


Nope didn't work,any suggestions?I really want to play that game.


StormBreaker
  • StormBreaker

    Rockstar Hater

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2016
  • India

#4

Posted 16 April 2017 - 10:57 AM

I think you are stressing out the game too much. Remove some of the commands. If that doesn't work, reboot. If that also doesn't work, reinstall.

sdfsfas
  • sdfsfas

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2017
  • Canada

#5

Posted 16 April 2017 - 01:01 PM

@StormBreaker I tried all of those.But what do you mean by ''Reboot'' ? And how I can get a full reinstall from GTA 4?Like when i'm going to install it,it will be like THE first time to my laptop to play it...if you know what i'm saying...


sdfsfas
  • sdfsfas

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2017
  • Canada

#6

Posted 16 April 2017 - 04:54 PM

I think I find the solution...More resolution you got,more distances you can see peds,but keep the help going...


StormBreaker
  • StormBreaker

    Rockstar Hater

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2016
  • India

#7

Posted 16 April 2017 - 05:03 PM

Reboot means restart your PC. Assuming ,you are using windows, go to control panel and uninstall the game, keep your save files and then install the game again. And I don't catch your meaning. Hope this helps!

CreepShow
  • CreepShow

    My brothers, let's roll!

  • Members
  • Joined: 09 Jan 2016
  • Mars

#8

Posted 16 April 2017 - 05:50 PM Edited by CreepShow, 16 April 2017 - 09:29 PM.

I've seen gray peds in the console version as well, its just like that so the game goes smoothly, its not a big deal


sdfsfas
  • sdfsfas

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2017
  • Canada

#9

Posted 20 April 2017 - 10:27 PM Edited by sdfsfas, 20 April 2017 - 10:28 PM.

Keep help coming,I can't reboot now,I got invisible driver in cars as well when I snipe at distance.The whole LOD is a glitch smh.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users