Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[VC] Car not appearing

5 replies to this topic
JRC99
  • JRC99

    Jackanape

  • Members
  • Joined: 09 Aug 2012
  • United-States

#1

Posted 19 March 2017 - 03:58 AM Edited by JRC99, 19 March 2017 - 03:58 AM.

I installed a 1970 Olds 442 to replace the Sabre Turbo, and when I try to spawn it via cheat, it doesn't appear. The "Cheat Activated" notification pops up, and I hear it hit the ground, but it doesn't show up. Does anyone know how I can go about fixing this? 


Arrow
  • Arrow

  • Facade Corporation
  • Joined: 26 Oct 2016
  • India
  • Helpfulness Award [WD&P Mega Topic]

#2

Posted 19 March 2017 - 11:10 AM

Did you delete/backup the old files of Sabre Turbo before installing the new ones?

JRC99
  • JRC99

    Jackanape

  • Members
  • Joined: 09 Aug 2012
  • United-States

#3

Posted 19 March 2017 - 07:34 PM Edited by JRC99, 19 March 2017 - 09:59 PM.

Because I'm an idiot, I did not. You'd think I'd learn by now. 

 

EDIT: Okay, it sort of appears. The collision file is messed up, so it pings off into space. 


Jeansowaty
  • Jeansowaty

    Gognitti bailed. I made like Chow Yun-Fat...

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2013
  • Poland

#4

Posted 21 March 2017 - 04:37 PM

Either that, or the handling line :)


JRC99
  • JRC99

    Jackanape

  • Members
  • Joined: 09 Aug 2012
  • United-States

#5

Posted 25 March 2017 - 10:58 PM

Either that, or the handling line :)

Bingo! Fixed! Thank you!

  • Jeansowaty likes this

Jeansowaty
  • Jeansowaty

    Gognitti bailed. I made like Chow Yun-Fat...

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2013
  • Poland

#6

Posted 26 March 2017 - 04:01 PM

No problem, glad I could help :D I had the same situation with a Dacia I installed for VC once.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users