Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Textures for models

3 replies to this topic
Hahmonen
  • Hahmonen

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Jun 2015
  • Finland

#1

Posted 16 March 2017 - 04:59 PM

So i'm not sure if this is a bug or i'm doing something wrong but i can only see one texture in the model viewer, if i try to use anything except the one it starts with, it just becomes orange until i put the original back. What am i doing wrong?


GooD-NTS
  • GooD-NTS

    OpenIV Lives

  • Members
  • Joined: 03 May 2008
  • Russia
  • Best Tool 2016 [OpenIV]
    Best Tool 2012 [OpenIV]
    Major Contribution Award [Mods]

#2

Posted 16 March 2017 - 06:07 PM

What exactly models are you talks about?

Hahmonen
  • Hahmonen

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Jun 2015
  • Finland

#3

Posted 17 March 2017 - 12:32 PM Edited by Hahmonen, 17 March 2017 - 12:33 PM.

Npc models, specifically tried with mp_f_freemode_01 as the others models have the textures built in when viewing them.

 

It isn't really super important but i've edited a texture and would like to test it without starting GTA as i would probably need to fix something.


HeySlickThatsMe
  • HeySlickThatsMe

    Aidun penirse gives Jorgy chink a T-Boner

  • Members
  • Joined: 22 Jul 2015
  • Poland

#4

Posted 17 March 2017 - 12:46 PM

3DS Max is the best option
Either convert it to dff and import it with Kams scripts , or use openformats
then apply your texture to the model and when you update your .png (Or .jpg etc) file , then it automaticly changes in 3ds max





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users