Quantcast

Jump to content

» «
Photo

,,123456789" problem

3 replies to this topic
punnanymassif
  • punnanymassif

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 2 weeks ago
  • Hungary

#1

Posted 2 weeks ago

Hi everybody!

 

I'm having a problem with DYOM. I've been using this mod for years.. but this is the first time that this occured. I'm using CLEO 4.1 (I know, that the 4.3 is newer, but this CLEO 4.3, I can't even start DYOM.) With 4.1, it starts.. but everytime I'm making an objective (cutscene, checkpoint).. I can't write anything, because there are a lot of numbers ,,1234567891234567891234....". This is very weird and strange, I've never seen anything like this.

 

I hope somebody can help me, because this is my fav mod for GTA SA.

I would be glad, if somebody could help me.

 

 


Aftab
  • Aftab

    Da Paki Guy

  • Members
  • Joined: 08 Jul 2016
  • Pakistan

#2

Posted 2 weeks ago

Thats weird. I've never heard about this type of bug

punnanymassif
  • punnanymassif

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 2 weeks ago
  • Hungary

#3

Posted 2 weeks ago

Thats weird. I've never heard about this type of bug

This is new to me too. I don't know what should I do, or what is causing the problem. It's really random to be honest.

 

https://www.kephost.com/image/wCxW


punnanymassif
  • punnanymassif

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 2 weeks ago
  • Hungary

#4

Posted 2 weeks ago

OK... The problem is solved. I had to downgrade from 1.01 to 1.0.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users