Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Game crashes video card?

3 replies to this topic
Zolika1351
  • Zolika1351

    Ladies, hide your titties!

  • Members
  • Joined: 16 Jun 2014
  • Hungary

#1

Posted 29 January 2017 - 11:25 AM Edited by Zolika1351, 29 January 2017 - 12:28 PM.

Today I got a really long loading screen, and stuck at loading save file.

Then I restarted the game, it loaded quickly, it said Load Successful in the corner but otherwise it was a full black screen, then my monitor showed a No Signal Error

Did my videocard start dying? Is this a known bug? Any way to fix?

EDIT: If I lower the settings I can play for about an hour before this happens.


Kevin3014
  • Kevin3014

    its moi

  • Daily Globe
  • Joined: 16 Nov 2012
  • None
  • Helpfulness Award GTA IV

#2

Posted 31 January 2017 - 08:54 AM

Could be that your video card is overheating. Does this happen on other games? Also, what's the model of your video card?


Zolika1351
  • Zolika1351

    Ladies, hide your titties!

  • Members
  • Joined: 16 Jun 2014
  • Hungary

#3

Posted 31 January 2017 - 05:59 PM

Now it seems to happen in other games and also if I just browse on the internet for a long time.

It's an R9 380.


Kevin3014
  • Kevin3014

    its moi

  • Daily Globe
  • Joined: 16 Nov 2012
  • None
  • Helpfulness Award GTA IV

#4

Posted 03 February 2017 - 11:53 AM

Seems like overheating to me, clean up the heatsink and replace its thermal paste, perhaps? 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users