Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA IV Patch 1.0.8.0/EfLC Patch 1.1.3.0

466 replies to this topic
Claude_Lib
  • Claude_Lib

    Talkative like never before

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2009
  • Russia

#451

Posted 15 April 2017 - 11:15 PM

If you're using version 1.0.4.0 then why are you posting this here?

zanesix
  • zanesix

    M A L A K A

  • Members
  • Joined: 02 May 2015
  • United-States

#452

Posted 15 April 2017 - 11:30 PM

Why couldn't you just start your own support topic for this? This has literally nothing to do with the patch.


sdfsfas
  • sdfsfas

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2017
  • Canada

#453

Posted 16 April 2017 - 12:27 AM

I said that it was off topic,don't need to be that mean i'm new to this forum ._.


G8 B8 M8
  • G8 B8 M8

    i r8 8/8

  • Members
  • Joined: 03 Apr 2017
  • Brazil

#454

Posted 24 April 2017 - 01:10 AM

So we can consider this patch to have better performance than 1.0.4.0.? In my PC it did a miracle *.*


aleex96
  • aleex96

    Prankster

  • Members
  • Joined: 15 Jul 2012
  • Spain

#455

Posted 27 April 2017 - 09:13 AM

Well, I thing I've got a problem. When I install some vehicle mods for police and police 2, taxi bug appear. It would be reasonable, if it wasn't because I installed vanilla non els mods... any clue?

B Dawg
  • B Dawg

    I Do Want To Set The World On Fire!

  • Members
  • Joined: 15 Dec 2008
  • Bosnia-and-Herzegovina

#456

Posted 27 April 2017 - 09:31 AM

I assume it's because of the file size of the vehicle mods. Get one of NTAuthority's fixes like RIL Budgeted or Taxi Fix or whatever it was called.


Claude_Lib
  • Claude_Lib

    Talkative like never before

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2009
  • Russia

#457

Posted 27 April 2017 - 09:35 AM

Well, I thing I've got a problem. When I install some vehicle mods for police and police 2, taxi bug appear. It would be reasonable, if it wasn't because I installed vanilla non els mods... any clue?

If you're using IV 1.0.8.0 or EfLC 1.1.3.0, use ThirteenAG's fork.


DOUGL4S1
  • DOUGL4S1

    Soldier

  • Members
  • Joined: 06 Dec 2016
  • Brazil

#458

Posted 27 April 2017 - 11:42 AM

So we can consider this patch to have better performance than 1.0.4.0.? In my PC it did a miracle *.*

This was a weird one. Some people claim they're getting way more FPS than before and some claim it's lagging a lot. Mine runs a bit smoother, but I'm sticking with .7.0 because of mods.

  • Official General likes this

Rocky0910
  • Rocky0910

    SneakinSwag™

  • Members
  • Joined: 12 Oct 2016
  • India

#459

Posted 06 May 2017 - 05:39 AM

My mother deleted game and threw out the CD!

  • M0rk likes this

RM76
  • RM76

    GTAF visitor since 2005

  • Members
  • Joined: 12 Jul 2014
  • United-States

#460

Posted 06 May 2017 - 03:36 PM

My mother deleted game and threw out the CD!

AHAHAHAHAHA....and what does this have to do with the topic?

  • Tomasak, Claude_Lib, LevelDockSix and 1 other like this

Himeros
  • Himeros

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2014
  • None

#461

Posted 04 June 2017 - 03:56 PM

im getting stutters with EFLC anybody got a fix?


APNBUSTER
  • APNBUSTER

    Anywhere Gaming

  • Members
  • Joined: 14 May 2014
  • Venezuela

#462

Posted 3 weeks ago

Is the Vanilla IV patch cummulative for the 6th upgrade? Same question for EFLC v1.1.0.0.


HiCZoK
  • HiCZoK

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Apr 2015
  • Poland

#463

Posted 3 weeks ago

So, what are the list of fixes with 1.0.8 patch?

 

I mean list of fixes that still need to be applied. Did someone fixed zooming in cutscenes ?


Tomasino
  • Tomasino

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2014
  • None
  • Helpfulness Award

#464

Posted 3 weeks ago

Did someone fixed zooming in cutscenes ?

Limit to 50 FPS via NVIDIA Profile Inspector.


HiCZoK
  • HiCZoK

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Apr 2015
  • Poland

#465

Posted 3 weeks ago

 

Did someone fixed zooming in cutscenes ?

Limit to 50 FPS via NVIDIA Profile Inspector.

 

I see. So limiting to 30fps should also work right? Why 50 and not 60? R*....


Kalibur
  • Kalibur

    Grove Street OG

  • Members
  • Joined: 22 Apr 2011
  • Canada

#466

Posted 3 weeks ago

So, not sure if this is the right place, but will it eventually possible get HD Mod of 1.0.8.0, and still play multiplayer? I personally can't stand the graphics in GTA 4, or at least the shading colour. I don't mind Vice City, Sand Andreas or even 3, but 4 looks kinda... too green grey and brown. To a point where I don't even want to play it that much without mods. I still prefer GTA 4 over 5, for story, rag doll physics, combat, and maybe even car physics, So I reaaaally want ENB or Icenhancer to work with current update. Will this ever happen? I don't wanna downgrade and lose the option to multiplayer.


Tomasak
  • Tomasak

  • The Yardies
  • Joined: 04 Jan 2009
  • None
  • Spam Commando 2017
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]

#467

Posted 3 weeks ago

I think only trainers and some edit dat data puts you in modded lobbies. And don't worry about getting banned. It's over GFWL so nothing bad can't really happen





4 user(s) are reading this topic

1 members, 3 guests, 0 anonymous users


    Facebook