Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Glitch - Infinite supplies for your MC factories

12 replies to this topic
SalamenceFury
  • SalamenceFury

    Screaming dragon that loves to stab

  • Members
  • Joined: 03 Nov 2016
  • Brazil

#1

Posted 28 November 2016 - 08:23 PM Edited by SalamenceFury, 21 December 2016 - 05:47 AM.

I seem to have found a way for it to work every time - I managed to repeat it in all my factories.

 

The glitch is extremely simple and will save you lots of time.

 

  1. Wait for your product to reach maximum
  2. Buy supplies. Once that's done, you have to wait 10 minutes.
  3. Once the supplies arrive, sell your product as fast as you can.

This will cause the supplies to never descend, essentially making them infinite. All you have to do now is wait.

 

If you have any questions you're more than welcome to.E

 

EDIT: FIxed as of 1.37. Was good while it lasted...

  • Target13, HARBUJAHN, Sky_Light12 and 5 others like this

AmyStone
  • AmyStone

    Amy Stone

  • Members
  • Joined: 16 Oct 2015
  • United-Kingdom

#2

Posted 28 November 2016 - 08:49 PM Edited by AmyStone, 28 November 2016 - 08:50 PM.

I have a question. Step 2 says 'wait 10 minutes' but step 3 says 'once the supplies arrive'. Which is it?

  • HARBUJAHN likes this

HARBUJAHN
  • HARBUJAHN

    FREEROAM PREDATOR RANK:529__K/D:16.86 GTAF_CREW

  • Members
  • Joined: 23 Aug 2012
  • England

#3

Posted 28 November 2016 - 09:11 PM

I have a question. Step 2 says 'wait 10 minutes' but step 3 says 'once the supplies arrive'. Which is it?

From what i can gather here wait around till lgt texts ''supplies arrived'' and set up sale asap


AmyStone
  • AmyStone

    Amy Stone

  • Members
  • Joined: 16 Oct 2015
  • United-Kingdom

#4

Posted 28 November 2016 - 09:15 PM

Ok thanks. I'll give it a try.


aaronBLUEeyes
  • aaronBLUEeyes

    Sovereign for the GUILD of CALAMIT0US INTENT

  • Members
  • Joined: 17 Oct 2013
  • United-States

#5

Posted 28 November 2016 - 09:57 PM

This is what worked for me:

-Sell product while both supplies and product are full

-Immediately after sale disband MC

-Register as CEO or join a friend's organization

-Enter business after retiring from organization to check supplies are at full

-Register as CEO or rejoin another organization and play long enough for production to start displaying sellable product

-If the game displays any product made and no loss of supplies your gtg

Big_Shell
  • Big_Shell

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 15 Jun 2016
  • United-States

#6

Posted 30 November 2016 - 10:26 PM

I did the OP's method and it worked perfectly. Had full product already, paid for supply delivery, stayed in that business by the laptop, sold immediately upon receiving LJT's notification. Good to go!
  • BigBrother67 and SalamenceFury like this

HARBUJAHN
  • HARBUJAHN

    FREEROAM PREDATOR RANK:529__K/D:16.86 GTAF_CREW

  • Members
  • Joined: 23 Aug 2012
  • England

#7

Posted 04 December 2016 - 03:35 PM Edited by HARBUJAHN THE GREATEST, 04 December 2016 - 04:13 PM.

.


Just6669
  • Just6669

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 May 2011

#8

Posted 11 December 2016 - 12:25 PM

Wow!
It even stays this way after restarting the game !
I have permanently infinite supplies in all my businesses, except for meth - I do not know yet, why it didn't work here, I will try this trick here again.


body dragger
  • body dragger

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 06 Nov 2015
  • United-States

#9

Posted 12 December 2016 - 02:03 AM Edited by body dragger, 12 December 2016 - 02:36 AM.

i dont know what i did but i wasnt attempting any glitch and my supplies have been at full for coke and meth all day until i got booted offline now my coke product is at 504K, gonna attempt this glitch for coke and see if it works cause just steadily selling made me some nice change today.

 

edit: nope didnt end up working for me that time was able to make 705k from the sale though.


Just6669
  • Just6669

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 May 2011

#10

Posted 13 December 2016 - 10:41 PM

Probably patched by last update - supplies decreased. 

Well, it was great while it lasted.


Race-n-Chase
  • Race-n-Chase

    Geobsedeerd.

  • Members
  • Joined: 20 Sep 2012
  • Netherlands

#11

Posted 15 December 2016 - 12:50 AM Edited by Race-n-Chase, 15 December 2016 - 12:51 AM.

Probably patched by last update - supplies decreased. 


Well, it was great while it lasted.

Yep, I just noticed it as well and found this in the latest patch notes:

-Fixed an issue that resulted in Businesses to not use any supplies when producing product.

:(
  • SalamenceFury likes this

UNST3RBLICH
  • UNST3RBLICH

    Dead King

  • Members
  • Joined: 15 Jan 2016
  • United-States

#12

Posted 17 December 2016 - 10:20 PM

I like how they can quickly patch things like this and outfit glitches, but can't effectively create a system to deal with modders and hacked accounts.

  • SalamenceFury and Mr_No like this

Otisman37
  • Otisman37

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Sep 2013

#13

Posted A week ago

I restarted my Weed Business (grapeseed) after the 1.41 update, and now it's stuck on full supplies - and has been for about a week now. This is on PS4.  The business had been shut down with only a tiny amount of supplies left, 1/4 bar or less.  When I attempted to restart the business there was no 'Restart' option, only 'Shutdown', so I shut it down again (even though it was already shut down), then 'Restarted' it - then i bought supplies for $75k.  Ever since it has been stuck on full supplies, and is producing normally.  It did crash the game once when I tried to enter the business, but it has done this before.  My other businesses are working normally.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users