Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Bugatti Veyron start-up sound not working

3 replies to this topic
Kendama165
  • Kendama165

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Jan 2016
  • Israel

#1

Posted 16 January 2016 - 08:27 PM

Hey,

 

i tried modifiying the start_1.wav file to be the bugatti start. and its just not working... i downloaded a video from youtube and cut it on audacity. then uploaded it to here: http://audio.online-.../convert-to-wav

 

16-Bit

48000Hz

Mono

 

Can someone help me ?

 

Here is what this site converted: http://www.online-co...9dc6d6a3196e485


Kendama165
  • Kendama165

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Jan 2016
  • Israel

#2

Posted 18 January 2016 - 11:41 AM

No Helperino ?


EliteCoast
  • EliteCoast

    Sad Machine

  • Members
  • Joined: 22 May 2015
  • Canada

#3

Posted 22 January 2016 - 07:07 AM

Hey bud. You need to go to x64 then sfx then Vehicles Grangular . Find out what car the buggati is placed under and then find the corresponding audio piece. For my carbonizzare the file was called super_2_eur_v8 . Because it was a supercar that was european and had a v8. I right clicked the file and extracted as OAC then replaced the startup. Clicked edit mode then pressed new and import oac then put the files back in. Thats all that is needed.



Heres a sample of my sound mod with my brill steel s14 done by remasterautos



sksharma
  • sksharma

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 3 weeks ago
  • India

#4

Posted 2 weeks ago

I have also same from and tried to update & modifiying the start_1.wav file but not working. I tried external resource which convert youtube to wav but it is also not working. Please let me know for any quick solution.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users