Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[SA|TUT] How to add new cars without replacing

71 replies to this topic
chickenx4
  • chickenx4

    Rat

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2016
  • United-States

#61

Posted 22 December 2016 - 01:41 AM

Hello when I added a car all the cars turn invisible how do I fix it

kkjj
  • kkjj

    The ORIGINAL GTA SAN ANDREAS PLAYER..

  • Members
  • Joined: 20 Jul 2016
  • None

#62

Posted 23 December 2016 - 05:48 PM Edited by kkjj, 23 December 2016 - 05:50 PM.

Hello when I added a car all the cars turn invisible how do I fix it

I've found the cause & solution:
1) The car "rolled" and "went under ground" -> wrong or missing line, but mainly handling line, I think. (and u know what u will do for this issue).
explain: I spawned my cars in game, then I alt+tab to edit the .txt: deleted the lines of cars. Then went back to the game, and what did I see: the cars that i had spawned before went under the ground!
2) The car "rolled" and "flipped" (my issue) -> I forgot to set Apply handling patch=1.

Hope I'm helping you.

Man an strange thing is happening when I am using the handling line that I added the trailer roll and go under the ground but when I replace the artict2 handling line with this and change the handling name in vehicle.ide the trailer works perfectly. Does you think that I am doing any wrong thing or this is a glitch?

But anyway my trailer is working and I am happy.
Man this will help you, this also happened to me.
Read the all post that is related to this post.
  • kits likes this

chickenx4
  • chickenx4

    Rat

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2016
  • United-States

#63

Posted 30 December 2016 - 02:40 AM

https://m.youtube.co...h?v=8QkzZxnjEQ4

leandrofdonascimento
  • leandrofdonascimento

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Mar 2015
  • Brazil

#64

Posted 11 January 2017 - 04:36 AM

Why do not the radios play on the added cars?


TitanicFan
  • TitanicFan

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Oct 2016
  • United-States

#65

Posted 20 February 2017 - 06:16 AM Edited by TitanicFan, 20 February 2017 - 06:21 AM.

Hi,

 

I get the mod loader error for vehicles.ide being the last to load. Not sure why but if anyone can help me fix this please let me know.

 

Thank you.


smmysk8r2
  • smmysk8r2

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Sep 2010

#66

Posted 20 February 2017 - 04:46 PM

Hi,

 

I get the mod loader error for vehicles.ide being the last to load. Not sure why but if anyone can help me fix this please let me know.

 

Thank you.

Copy the contents of your vehicles.ide and paste it as a reply so we can try to help (Make sure to spoiler it)

 

Without that we have no clue what the issue is. Other than that make sure that everything is formatted perfectly and go over each step of the tutorial and make sure you followed it step by step.

 

 

 

By the way, Does anyone know if you can add custom sounds to your vehicle?


TitanicFan
  • TitanicFan

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Oct 2016
  • United-States

#67

Posted 20 February 2017 - 05:12 PM

See that's the problem. The custom vehicles work when I just replace the game data and not use mod loader. Yet mod loader makes it crash. So I don't know what the problem is. Must be on the mod loaders side since everything works when replacing files instead of using mod loader. Anyways thanks for the help.

 

Thank you.

  • smmysk8r2 likes this

chickenx4
  • chickenx4

    Rat

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2016
  • United-States

#68

Posted 29 May 2017 - 01:28 AM

Hey when I add the nissian skyline raid it was hard to find ingame I did the process but it's hard to find the one with groves on it

TheRealVexym
  • TheRealVexym

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2017
  • Morocco

#69

Posted 28 June 2017 - 01:16 PM

Hello there i'm new here and i have an issue :

So first of all i did all of the steps in the tutorial

The first problem i had was that when i start a new game or load a game the game crashes with no loading bar visible ,i went to the modloader.log and it gave me the 0x004C678E error i read the replies and it turned out to be a problem of vehicles.ide so i went back and tried to change the id (i had it set to 2 then changed it to 612 ) i started up my game again but did not work ,so later i read the reply of TitanFan which said that his game only started using Alexander Blade's MoreVehicle.asi so i had that downloaded and the game worked fine

Now onto the issues that i'm having so first of all when i try to spawn the car i have it flies up to the sky and i have no way to stop it due to the flying cars cheat not working

second of all as soon as the car hits the ground my screen becomes white with the hud and minimap fading away with a dark color then the game crashes i went to modloader.log again and i have the 0x006E3DA8 error i looked in the log for the last models loaded and i had this :

Loading default procedural objects "data\procobj.dat"

Removing imported model file at index 2000

Removing imported model file at index 2001

Removing imported model file at index 2002

Removing imported model file at index 2003

Removing imported model file at index 2000

Removing imported model file at index 2001

Removing imported model file at index 384

Removing imported model file at index 385

Removing imported model file at index 386

Removing imported model file at index 386

Removing imported model file at index 387

Removing imported model file at index 387

Removing imported model file at index 388

Removing imported model file at index 388

Removing imported model file at index 384

Removing imported model file at index 385

Removing imported model file at index 385

Removing imported model file at index 386

Removing imported model file at index 386

Removing imported model file at index 387

Removing imported model file at index 387

Removing imported model file at index 388

Removing imported model file at index 388

Removing imported model file at index 300

Removing imported model file at index 301

Removing imported model file at index 302

Removing imported model file at index 303

 

these are the last things that modloader loaded i don't know what's the issue

At one time when i was testing whether the car works the car flew up to the sky again but as soon as it was about to hit the ground i pressed escape to go the main menu and pressed escape again back to the game the game didn't turn white and i saw my car which had it's wheels inside it and it was flipped i tried to turn it over but it crashed unfortunately i didn't save the log this time 

 

I Hope someone can help me ,i can post what i have at the handling / carmods / carcol / cargrp also vehicles.ide

Thanks


TheRealVexym
  • TheRealVexym

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2017
  • Morocco

#70

Posted 28 June 2017 - 02:24 PM

Hello there i'm new here and i have an issue :

So first of all i did all of the steps in the tutorial

The first problem i had was that when i start a new game or load a game the game crashes with no loading bar visible ,i went to the modloader.log and it gave me the 0x004C678E error i read the replies and it turned out to be a problem of vehicles.ide so i went back and tried to change the id (i had it set to 2 then changed it to 612 ) i started up my game again but did not work ,so later i read the reply of TitanFan which said that his game only started using Alexander Blade's MoreVehicle.asi so i had that downloaded and the game worked fine

Now onto the issues that i'm having so first of all when i try to spawn the car i have it flies up to the sky and i have no way to stop it due to the flying cars cheat not working

second of all as soon as the car hits the ground my screen becomes white with the hud and minimap fading away with a dark color then the game crashes i went to modloader.log again and i have the 0x006E3DA8 error i looked in the log for the last models loaded and i had this :

Loading default procedural objects "data\procobj.dat"

Removing imported model file at index 2000

Removing imported model file at index 2001

Removing imported model file at index 2002

Removing imported model file at index 2003

Removing imported model file at index 2000

Removing imported model file at index 2001

Removing imported model file at index 384

Removing imported model file at index 385

Removing imported model file at index 386

Removing imported model file at index 386

Removing imported model file at index 387

Removing imported model file at index 387

Removing imported model file at index 388

Removing imported model file at index 388

Removing imported model file at index 384

Removing imported model file at index 385

Removing imported model file at index 385

Removing imported model file at index 386

Removing imported model file at index 386

Removing imported model file at index 387

Removing imported model file at index 387

Removing imported model file at index 388

Removing imported model file at index 388

Removing imported model file at index 300

Removing imported model file at index 301

Removing imported model file at index 302

Removing imported model file at index 303

 

these are the last things that modloader loaded i don't know what's the issue

At one time when i was testing whether the car works the car flew up to the sky again but as soon as it was about to hit the ground i pressed escape to go the main menu and pressed escape again back to the game the game didn't turn white and i saw my car which had it's wheels inside it and it was flipped i tried to turn it over but it crashed unfortunately i didn't save the log this time 

 

I Hope someone can help me ,i can post what i have at the handling / carmods / carcol / cargrp also vehicles.ide

Thanks

Holy sh*t , i managed to fix it guys follow this tutorial it fixes everything ,i can now spawn my car and drive it and the wheels aren't upside down at all :)


m7md22
  • m7md22

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 18 Jun 2017
  • Saudi-Arabia

#71

Posted 25 July 2017 - 05:01 PM

Hi

 

 

 

It Can be add police car with tut ??


bothefriendlygiant
  • bothefriendlygiant

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Oct 2016
  • United-States

#72

Posted 02 August 2017 - 04:47 PM

I have a problem. My car will spawn in as a dff and txd, but it will fling around the map, and then crash the game.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users