Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Liberty City - The Leftovers Fix

III Released III WIP
509 replies to this topic
Jinx.
  • Jinx.

    understandable have a good day

  • Facade Corporation
  • Joined: 15 Dec 2010
  • None
  • Best WIP Mod 2014 [Grand Theft Auto 3D]

#31

Posted 11 August 2015 - 09:31 PM

Another great addition to the mod would be if the buildings could actually have roofs, and solid ones too, since half of the games buildings are hollow actually. This is easily noticeable with the aircraft mod.

 
Is needed edit every building collision including the bridges in the game, a pain in the ass.
Not only that, but the roofs need to be modelled aswell. And it would be useless, since I doubt anyone would fly a Dodo on a building roof, that and Dodo being difficult to fly.

Blackbird88
  • Blackbird88

    DualShock 3 Buttons EVERYWHERE

  • Members
  • Joined: 21 Jul 2008
  • Czech-Republic

#32

Posted 11 August 2015 - 09:43 PM Edited by Blackbird88, 11 August 2015 - 09:51 PM.

 

 

Another great addition to the mod would be if the buildings could actually have roofs, and solid ones too, since half of the games buildings are hollow actually. This is easily noticeable with the aircraft mod.

 
Is needed edit every building collision including the bridges in the game, a pain in the ass.
Not only that, but the roofs need to be modelled aswell. And it would be useless, since I doubt anyone would fly a Dodo on a building roof, that and Dodo being difficult to fly.

 

He mentioned Silent's Aircraft mod so not that hard at all :p

But yeah editing alll buildings would be painful since not even LCS "fixed" this. Probably the reason why aircraft is unobtainable even tho it's present.

  • Tomasak and Jinx. like this

Tomasak
  • Tomasak

    Pray 4 OpenIV

  • The Yardies
  • Joined: 04 Jan 2009
  • None
  • Spam Commando 2017
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]

#33

Posted 11 August 2015 - 09:47 PM

R* lazyness at its finest

  • uncaged likes this

ClaudX
  • ClaudX

    Keep singing.

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2013
  • United-States
  • Best Total Overhaul 2016 [Shine o' Vice] [Contribution]
    Contribution Award [Concepts]
    April Fools Winner 2015

#34

Posted 11 August 2015 - 10:51 PM

It's not like there is anything interesting on the roofs anyway. What are you gonna do up there?


Silent
  • Silent

    Chief Vision™ Alterer

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Most Helpful [Modding] 2016
    Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#35

Posted 11 August 2015 - 10:55 PM

GTA LC (the SA one) has plenty of fixed roofs, the VC flavour might have too. Never checked really.

Inadequate
  • Inadequate

    Midnight Emulator

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2012
  • Netherlands

#36

Posted 11 August 2015 - 10:59 PM

It's not like there is anything interesting on the roofs anyway. What are you gonna do up there?

 

Make Claude fall down from the roofs all day. :D


GeneralSteve93
  • GeneralSteve93

    GTA Gamer

  • Members
  • Joined: 03 Jan 2013
  • Greece

#37

Posted 11 August 2015 - 11:27 PM

I faced a problem in game,after I installed the LCLF files:The game crashes when loading a savegame,even when starting a new game,and gives me this unhandled exception:

 

Unhandled exception: c0000005

At address:       00521818

 

Did I do something wrong?


Tomasak
  • Tomasak

    Pray 4 OpenIV

  • The Yardies
  • Joined: 04 Jan 2009
  • None
  • Spam Commando 2017
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]

#38

Posted 12 August 2015 - 09:45 AM

What's you exe size?

3 382 235B or 2 383 872B? Cause I got crashing on 2 383 872B too and need to load game 2 or even more time while on 3 382 235B I got no problem


GeneralSteve93
  • GeneralSteve93

    GTA Gamer

  • Members
  • Joined: 03 Jan 2013
  • Greece

#39

Posted 12 August 2015 - 09:58 AM

What's you exe size?

3 382 235B or 2 383 872B? Cause I got crashing on 2 383 872B too and need to load game 2 or even more time while on 3 382 235B I got no problem

 

It's 2.379.776B (I'm using 1.1 exe).


Tomasak
  • Tomasak

    Pray 4 OpenIV

  • The Yardies
  • Joined: 04 Jan 2009
  • None
  • Spam Commando 2017
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]

#40

Posted 12 August 2015 - 10:21 AM

On 3rd launch it works, but as I see WS fix doesn't support this exe, so I really recommend you to download 3 382 235B aka sufrman exe. With this exe I never encounter any crash on loading I hope this will help you.


GeneralSteve93
  • GeneralSteve93

    GTA Gamer

  • Members
  • Joined: 03 Jan 2013
  • Greece

#41

Posted 12 August 2015 - 10:27 AM Edited by GeneralSteve93, 12 August 2015 - 11:13 AM.

On 3rd launch it works, but as I see WS fix doesn't support this exe, so I really recommend you to download 3 382 235B aka sufrman exe. With this exe I never encounter any crash on loading I hope this will help you.

 

Thanks,my friend.I'll give it a try.

 

Edit:The trouble still occurs,but now it occurs on startup screen(after the videos).And it gives this unhandled exception:

 

Unhandled exception: c0000005

At address:       4b3d71c6

 

What can I do now?


Inadequate
  • Inadequate

    Midnight Emulator

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2012
  • Netherlands

#42

Posted 12 August 2015 - 04:54 PM

I got the 2,383,872 bytes 1.0 gta3.exe since a time and everything runs like a Silent's script, very well with no crashes or freezes.


GeneralSteve93
  • GeneralSteve93

    GTA Gamer

  • Members
  • Joined: 03 Jan 2013
  • Greece

#43

Posted 12 August 2015 - 06:21 PM

I got the 2,383,872 bytes 1.0 gta3.exe since a time and everything runs like a Silent's script, very well with no crashes or freezes.

 

Maybe I did something wrong with installing the files,I'm not sure.


R4gN0r0K
  • R4gN0r0K

    ☆ ♛ ☆

  • Members
  • Joined: 16 Nov 2008
  • Unknown
  • Best WIP Mod 2014 [Grand Theft Auto 3D]

#44

Posted 12 August 2015 - 06:44 PM

does the AiO pack contain PS2 Stuff + that radio station?


Tomasak
  • Tomasak

    Pray 4 OpenIV

  • The Yardies
  • Joined: 04 Jan 2009
  • None
  • Spam Commando 2017
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]

#45

Posted 12 August 2015 - 06:55 PM

does the AiO pack contain PS2 Stuff + that radio station?

no cause we really can't know what's right so i putted ps2 stuff externally and radio station is just big to be download everytime.


R4gN0r0K
  • R4gN0r0K

    ☆ ♛ ☆

  • Members
  • Joined: 16 Nov 2008
  • Unknown
  • Best WIP Mod 2014 [Grand Theft Auto 3D]

#46

Posted 12 August 2015 - 08:37 PM

yeah, that makes sense. so ps2 should be used as a base and then the aio fix?


Tomasak
  • Tomasak

    Pray 4 OpenIV

  • The Yardies
  • Joined: 04 Jan 2009
  • None
  • Spam Commando 2017
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]

#47

Posted 12 August 2015 - 08:38 PM

Right now the packs don't overwrite each other so you can install as you want.


GeneralSteve93
  • GeneralSteve93

    GTA Gamer

  • Members
  • Joined: 03 Jan 2013
  • Greece

#48

Posted 13 August 2015 - 02:37 AM Edited by GeneralSteve93, 13 August 2015 - 11:37 AM.

I re-installed the game,I run it once(just to create the txd.img),I installed the fixes,using the LCLF installer,and now the game is working perfectly(even with 1.1 exe).

  • Tomasak likes this

Inadequate
  • Inadequate

    Midnight Emulator

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2012
  • Netherlands

#49

Posted 13 August 2015 - 03:57 AM

GeneralSteve93: Nice to hear that, enjoy it. :)

  • GeneralSteve93 likes this

GeneralSteve93
  • GeneralSteve93

    GTA Gamer

  • Members
  • Joined: 03 Jan 2013
  • Greece

#50

Posted 13 August 2015 - 11:37 AM

GeneralSteve93: Nice to hear that, enjoy it. :)

 

Thanks,my friend.Sure I will.


Tomasak
  • Tomasak

    Pray 4 OpenIV

  • The Yardies
  • Joined: 04 Jan 2009
  • None
  • Spam Commando 2017
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]

#51

Posted 14 August 2015 - 04:53 PM

Updated pack with the few fixes.


Inadequate
  • Inadequate

    Midnight Emulator

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2012
  • Netherlands

#52

Posted 14 August 2015 - 06:14 PM

Added fixed bobcat.

 

Fixed? The stretched headlights?


Tomasak
  • Tomasak

    Pray 4 OpenIV

  • The Yardies
  • Joined: 04 Jan 2009
  • None
  • Spam Commando 2017
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]

#53

Posted 14 August 2015 - 06:16 PM

Added fixed bobcat.

 

Fixed? The stretched headlights?

vcw37l.jpg

this you call stretched or what?


Inadequate
  • Inadequate

    Midnight Emulator

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2012
  • Netherlands

#54

Posted 14 August 2015 - 06:23 PM

I was thinking in the original/default Bobcat was posted there, no the E3 one. :pp


Tomasak
  • Tomasak

    Pray 4 OpenIV

  • The Yardies
  • Joined: 04 Jan 2009
  • None
  • Spam Commando 2017
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]

#55

Posted 14 August 2015 - 06:26 PM

What's the different on E3 one? I just thought its front lights aren't f*cked up


GeneralSteve93
  • GeneralSteve93

    GTA Gamer

  • Members
  • Joined: 03 Jan 2013
  • Greece

#56

Posted 14 August 2015 - 06:51 PM Edited by GeneralSteve93, 14 August 2015 - 09:12 PM.

What's the different on E3 one? I just thought its front lights aren't f*cked up

 

The unused bed trunk texture,and the hanging dice(just like Yardie Lobo's ones).


Tomasak
  • Tomasak

    Pray 4 OpenIV

  • The Yardies
  • Joined: 04 Jan 2009
  • None
  • Spam Commando 2017
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]

#57

Posted 14 August 2015 - 06:59 PM

Well fixed Claude now has texture for feet's bottom so we could use E3 bobcat if everyone agrees

  • Mega and GeneralSteve93 like this

Mega
  • Mega

    ''I'm gonna pop your neck with my hands.''

  • Members
  • Joined: 01 Jan 2012
  • Brazil

#58

Posted 14 August 2015 - 08:52 PM Edited by Mega, 14 August 2015 - 08:52 PM.

Hello everyon-... everybody. You see, during all this time, my nickname has been wrong. It's meant to be ''everyone''. So hi, my name is everyone.

 

we could use E3 bobcat if everyone agrees

 

I agree to use the E3 bobcat. You can go ahead and do it.

 

 

Jokes aside, I think it's logical to use it. The fact that it looks nicer than default should be enough, but I'm sure some people disagree.


Jinx.
  • Jinx.

    understandable have a good day

  • Facade Corporation
  • Joined: 15 Dec 2010
  • None
  • Best WIP Mod 2014 [Grand Theft Auto 3D]

#59

Posted 14 August 2015 - 09:18 PM

I agree with the E3 version. It looks better than the final Bobcat, and has a proper front aswell. Also if I am not wrong, JohnnyK did it, right?

Anyway, I think I have some fixed peds in my folder full of junk. Have to check it tomorrow.
  • Tomasak and Mega like this

Tomasak
  • Tomasak

    Pray 4 OpenIV

  • The Yardies
  • Joined: 04 Jan 2009
  • None
  • Spam Commando 2017
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]

#60

Posted 14 August 2015 - 09:24 PM

Nice can't wait and 'bout bobcat i think inadequate made it cause he posted it also i checked if really JohnnK does have it in workshop but he doesn't

  • Mega likes this




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users