Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Vehicle Controller (Lights, Engine, Doors, Cruise, etc)

V Released
359 replies to this topic
Matosh
  • Matosh

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Jul 2012
  • Croatia

#61

Posted 26 April 2015 - 07:38 PM Edited by Matosh, 26 April 2015 - 07:39 PM.

Would be possible for you to add the option for saving vehicles? Just like the option Simple Native Trainer for GTA IV has it.

 

I hate when my non-personal-bought-stolen-heavily-modified vehicle disappears from the map when left behind. 

  • Voit Turyv likes this

ReemICS
  • ReemICS

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2015
  • Poland

#62

Posted 26 April 2015 - 07:50 PM

I'd like to say that "turn signals" mod doesn't work me too. Mod "engine controll" works me.


proteus05
  • proteus05

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 26 Apr 2015
  • Spain

#63

Posted 26 April 2015 - 07:52 PM

I'd like to say that "turn signals" mod doesn't work me too. Mod "engine controll" works me.

Same. I haven't used engine control but however native trainer is working for me...


bartkramer
  • bartkramer

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 19 Sep 2013

#64

Posted 26 April 2015 - 08:03 PM

It looks like kph is the same as the ingame mph speedo. 


GN 1992
  • GN 1992

    aka gnad.1992

  • GTAF Crew
  • Joined: 07 Apr 2014
  • Brazil
  • April Fools Winner 2015

#65

Posted 26 April 2015 - 08:04 PM

Amazing, thanks for the update. 


BmanDesigns
  • BmanDesigns

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Apr 2015
  • Canada

#66

Posted 26 April 2015 - 08:21 PM

It looks like kph is the same as the ingame mph speedo. 

Both units are inaccurate, I will be adjusting the formula from update to update to try and get them closer to reality.


RangeCreed
  • RangeCreed

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 26 Apr 2015
  • United-Kingdom

#67

Posted 26 April 2015 - 08:39 PM

Amazing mod works brilliantly.

 

Couple bugs when stationary after turning off the engine - unable to change camera mode or fire weapon, your character will just keep raising and putting down his weapon repeatedly. 

 

Could you add the ability to still turn the radio on when the engine is off?


Hurrikane
  • Hurrikane

    Chop

  • Members
  • Joined: 30 Apr 2007
  • None

#68

Posted 26 April 2015 - 08:39 PM


ReemICS
  • ReemICS

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2015
  • Poland

#69

Posted 26 April 2015 - 09:01 PM Edited by ReemICS, 26 April 2015 - 09:01 PM.

Any solution for "VehicleController.asi failed to load "? 


ILS_Supernova
  • ILS_Supernova

    All! Of! You! Are! Going! To! Die!

  • Members
  • Joined: 26 Oct 2011
  • None

#70

Posted 26 April 2015 - 09:06 PM

Any solution for "VehicleController.asi failed to load "? 


Alex is offline now till tomorrow I guess, he tried a new file for me a few hours ago but that didn't work :( Let's see what happens, I really hope we get to use it soon

jm2025
  • jm2025

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 26 Apr 2015
  • United-Kingdom

#71

Posted 26 April 2015 - 09:06 PM Edited by jm2025, 26 April 2015 - 09:14 PM.

I've downloaded the mod and placed it in my GTA V directory. When I press the buttons, nothing happens. This is my ScriptHook V log:

 

// GTA V SCRIPT HOOK (build Apr 23 2015)
//     (C) Alexander Blade 2015
[20:37:37] INIT: Started
[20:37:37] INIT: Success, game version is VER_1_0_335_2_STEAM
[20:37:37] INIT: Registering script 'NativeTrainer.asi' (0x000007FEE2BA99E0)
[20:37:37] INIT: GtaThread collection is empty
[20:37:48] INIT: GtaThread collection size 164
[20:38:44] CORE: Requesting thread creation
[20:38:44] CORE: Creating threads
[20:38:45] CORE: Started control thread, id 28 active 1
[20:38:45] CORE: Started thread 'NativeTrainer.asi', id 29 active 1
[20:38:45] CORE: Launching main() for 'NativeTrainer.asi'
[21:08:32] CORE: Terminating all threads, player goes Online

This is the code in the ASI loader

// GTA V ASI LOADER (build Apr 22 2015)
//     (C) Alexander Blade 2015
LIB: "C:\Windows\system32\dsound.dll" => 000007FEE1A90000
API: "DirectSoundCreate" => 000007FEE1AB5A84
API: "DirectSoundEnumerateA" => 000007FEE1AB6434
API: "DirectSoundEnumerateW" => 000007FEE1AB644C
API: "DllCanUnloadNow" => 000007FEE1ABC9C0
API: "DllGetClassObject" => 000007FEE1ABC618
API: "DirectSoundCaptureCreate" => 000007FEE1AB5B90
API: "DirectSoundCaptureEnumerateA" => 000007FEE1AB6468
API: "DirectSoundCaptureEnumerateW" => 000007FEE1AB6480
API: "GetDeviceID" => 000007FEE1AB649C
API: "DirectSoundFullDuplexCreate" => 000007FEE1AB5DA8
API: "DirectSoundCreate8" => 000007FEE1A96944
API: "DirectSoundCaptureCreate8" => 000007FEE1AB5C94
LOADER: Loading *.asi plugins
ASI: Loading "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V\NativeTrainer.asi"
     "NativeTrainer.asi" => 000007FEE2BA0000
ASI: Loading "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V\VehicleController.asi"
     "VehicleController.asi" failed to load
LOADER: Finished loading *.asi plugins

  • Johnny Sins likes this

whyc
  • whyc

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 26 Apr 2015
  • United-States

#72

Posted 26 April 2015 - 09:12 PM

 

I've downloaded the mod and placed it in my GTA V directory. When I press the buttons, nothing happens. This is my ScriptHook V log:

 

// GTA V SCRIPT HOOK (build Apr 23 2015)
//     (C) Alexander Blade 2015
[20:37:37] INIT: Started
[20:37:37] INIT: Success, game version is VER_1_0_335_2_STEAM
[20:37:37] INIT: Registering script 'NativeTrainer.asi' (0x000007FEE2BA99E0)
[20:37:37] INIT: GtaThread collection is empty
[20:37:48] INIT: GtaThread collection size 164
[20:38:44] CORE: Requesting thread creation
[20:38:44] CORE: Creating threads
[20:38:45] CORE: Started control thread, id 28 active 1
[20:38:45] CORE: Started thread 'NativeTrainer.asi', id 29 active 1
[20:38:45] CORE: Launching main() for 'NativeTrainer.asi'
[21:08:32] CORE: Terminating all threads, player goes Online

 

"player goes Online" would be the problem here I believe. 90% sure Alex made sure stuff wouldn't work in Online.


jm2025
  • jm2025

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 26 Apr 2015
  • United-Kingdom

#73

Posted 26 April 2015 - 09:13 PM

 

 

I've downloaded the mod and placed it in my GTA V directory. When I press the buttons, nothing happens. This is my ScriptHook V log:

 

// GTA V SCRIPT HOOK (build Apr 23 2015)
//     (C) Alexander Blade 2015
[20:37:37] INIT: Started
[20:37:37] INIT: Success, game version is VER_1_0_335_2_STEAM
[20:37:37] INIT: Registering script 'NativeTrainer.asi' (0x000007FEE2BA99E0)
[20:37:37] INIT: GtaThread collection is empty
[20:37:48] INIT: GtaThread collection size 164
[20:38:44] CORE: Requesting thread creation
[20:38:44] CORE: Creating threads
[20:38:45] CORE: Started control thread, id 28 active 1
[20:38:45] CORE: Started thread 'NativeTrainer.asi', id 29 active 1
[20:38:45] CORE: Launching main() for 'NativeTrainer.asi'
[21:08:32] CORE: Terminating all threads, player goes Online

 

"player goes Online" would be the problem here I believe. 90% sure Alex made sure stuff wouldn't work in Online.

 

 

I tested it before I went online.


ReemICS
  • ReemICS

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2015
  • Poland

#74

Posted 26 April 2015 - 09:13 PM

Here is my logs, meybe it will help.

 

ScriptHook V log:

// GTA V SCRIPT HOOK (build Apr 23 2015)
//     (C) Alexander Blade 2015
[22:15:03] INIT: Started
[22:15:03] INIT: Success, game version is VER_1_0_335_2_NOSTEAM
[22:15:03] INIT: Registering script 'NativeTrainer.asi' (0x00007FFA5C8E99E0)
[22:15:03] INIT: GtaThread collection is empty
[22:15:24] INIT: GtaThread collection size 164
[22:16:11] CORE: Requesting thread creation
[22:16:11] CORE: Creating threads
[22:16:12] CORE: Started control thread, id 30 active 1
[22:16:12] CORE: Started thread 'NativeTrainer.asi', id 31 active 1
[22:16:12] CORE: Launching main() for 'NativeTrainer.asi'


BmanDesigns
  • BmanDesigns

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Apr 2015
  • Canada

#75

Posted 26 April 2015 - 09:16 PM Edited by BmanDesigns, 26 April 2015 - 09:17 PM.

Any solution for "VehicleController.asi failed to load "? 

 

Delete it and try to re-download with the manager. A new version has been uploaded.


jm2025
  • jm2025

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 26 Apr 2015
  • United-Kingdom

#76

Posted 26 April 2015 - 09:22 PM Edited by jm2025, 26 April 2015 - 09:26 PM.

 

Any solution for "VehicleController.asi failed to load "? 

 

Delete it and try to re-download with the manager. A new version has been uploaded.

 

 

When I press install in the manager it asks for a mod ID. Anything I type causes an error. What should I enter as the ID?

 

 

EDIT: Found it, 21.

 

Still fails to load! 


jfarre20
  • jfarre20

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 19 Feb 2007

#77

Posted 26 April 2015 - 09:29 PM

 

 

Any solution for "VehicleController.asi failed to load "? 

 

Delete it and try to re-download with the manager. A new version has been uploaded.

 

 

When I press install in the manager it asks for a mod ID. Anything I type causes an error. What should I enter as the ID?

 

 

EDIT: Found it, 21.

 

Still fails to load! 

 

same issue here.


ReemICS
  • ReemICS

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2015
  • Poland

#78

Posted 26 April 2015 - 09:33 PM

 

 

 

Any solution for "VehicleController.asi failed to load "? 

 

Delete it and try to re-download with the manager. A new version has been uploaded.

 

 

When I press install in the manager it asks for a mod ID. Anything I type causes an error. What should I enter as the ID?

 

 

EDIT: Found it, 21.

 

Still fails to load! 

 

same issue here.

 

same


jm2025
  • jm2025

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 26 Apr 2015
  • United-Kingdom

#79

Posted 26 April 2015 - 09:37 PM

 

 

 

 

Any solution for "VehicleController.asi failed to load "? 

 

Delete it and try to re-download with the manager. A new version has been uploaded.

 

 

When I press install in the manager it asks for a mod ID. Anything I type causes an error. What should I enter as the ID?

 

 

EDIT: Found it, 21.

 

Still fails to load! 

 

same issue here.

 

same

 

I wonder what it is! I haven't got any other mods installed apart from Native Trainer.


ReemICS
  • ReemICS

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2015
  • Poland

#80

Posted 26 April 2015 - 09:43 PM

Lua doesn't work me too...

  • GriffinC likes this

GriffinC
  • GriffinC

    F*CK YOU TAKE2

  • Members
  • Joined: 26 Apr 2015
  • United-States

#81

Posted 26 April 2015 - 09:52 PM

Lua doesn't work me too...


Same here. Seems that I have the same issues as you do. Can't load lua or this script :(

ILS_Supernova
  • ILS_Supernova

    All! Of! You! Are! Going! To! Die!

  • Members
  • Joined: 26 Oct 2011
  • None

#82

Posted 26 April 2015 - 10:05 PM

Very inconsistent game I'm finding, whether it's mods or game performance. I'm wondering why some people can load this and others can't. . Very puzzling

Johnny Sins
  • Johnny Sins

    Trick

  • Members
  • Joined: 11 Aug 2014
  • United-Kingdom

#83

Posted 26 April 2015 - 10:11 PM Edited by Flight_School_12/08, 26 April 2015 - 10:11 PM.

Doesn't work for me either, get the same log file as jm2025.


Marqurs
  • Marqurs

    New coder

  • Members
  • Joined: 26 Apr 2015
  • Canada

#84

Posted 26 April 2015 - 10:22 PM

Nothing is working for me and all my files look good


FunGt
  • FunGt

    GTA-Modding.com

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2005
  • Italy

#85

Posted 26 April 2015 - 10:24 PM

Same for me, isn't working:

"VehicleController.asi" failed to load

Luchingador
  • Luchingador

    Trick

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2008
  • Bolivia

#86

Posted 26 April 2015 - 10:38 PM Edited by Luchingador, 27 April 2015 - 12:21 AM.

This mod sounds awesome, unfortunally i get the failed to load aswell.

 

 

LOADER: Loading *.asi plugins

ASI: Loading "D:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V\VehicleController.asi"
     "VehicleController.asi" failed to load
LOADER: Finished loading *.asi plugins
 

 

Steam version to the latest patch (335.1) running everything as admin on Windows 7 x64.


qwertyasdwek
  • qwertyasdwek

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 26 Apr 2015
  • None

#87

Posted 26 April 2015 - 10:52 PM

Where is the ScriptHook log created? I don't see it anywhere but I know it's working because I have several other mods that work fine.


phonicstudios
  • phonicstudios

    PhonicStudios

  • Members
  • Joined: 05 Jun 2009

#88

Posted 26 April 2015 - 10:58 PM

What is the Speedometer function? Does it change the interior dashboard to KM/H or is it a speedometer like Need for Speed, on the side of your screen? I doubt it changes the dashboard because that seems more like a hardcoded function of GTA 5.

 

Kind regards,

Sanchez


RichBlackGuy
  • RichBlackGuy

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 29 Aug 2013

#89

Posted 27 April 2015 - 12:14 AM

Noob Question here.....Can some 1 please just explain can you(and if not why not) you can or cant/Just copy the hydraulics from gta sa to gta 5....If people can put the whole map of another game or do some of the crazy mods....why is there no one ripping the best hydraulics known in gaming gta sa?

 

Where the hydro love cali?????


Exo 401
  • Exo 401

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Jan 2015
  • United-States

#90

Posted 27 April 2015 - 12:17 AM Edited by Exo 401, 27 April 2015 - 12:18 AM.

Hi Alex,

 

This sounds like a really neat script but it is not working for me. I put the files in the GTA V main folder and launch the game, pressed every button and nothing works. 

 

I'm currently using these scripts:

 

Alex's SNT modified to spawn North Yankton map

SpawnMercenaries.asi

 

I checked asiloader.log  and here's the line for your script:

 

ASI: Loading "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V\VehicleController.asi"
     "VehicleController.asi" failed to load
LOADER: Finished loading *.asi plugins




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users