Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTAGarage Support

Best Answer Tank, 11 June 2017 - 07:02 PM

GTAGarage logins are now fixed - thanks for reporting it.

 

There may be some other issues with GTAGarage that we still need to fix. If you find any, please let us know and we'll address them ASAP.

Go to the full post


50 replies to this topic
PhillBellic
  • PhillBellic

  • Members
  • Joined: 03 Jul 2012
  • Australia
  • Ban Roulette Winner 2016

#31

Posted 07 October 2016 - 06:42 PM

Because GTAGarage is dead. You'd be better off Uploading your Mods elsewhere.

  • The American Army 1775 likes this

The American Army 1775
  • The American Army 1775

    Joseph Stalin

  • Members
  • Joined: 12 May 2016
  • United-States

#32

Posted 13 October 2016 - 02:33 PM

^ Yeah. I advise you to upload your mods in ModDB or in GTAInside.
  • PhillBellic likes this

Kirsty
  • Kirsty

  • Administrator
  • Joined: 05 Mar 2011
  • United-Kingdom
  • Best Administrator 2017
    Best Administrator 2016
    Best Administrator 2015
    Best Moderator 2014
    Most Respected 2014
    Most Helpful 2014
    Best Moderator 2013
    Most Helpful 2013

#33

Posted 05 January 2017 - 01:13 AM

Kalvin has now been added as GTAGarage staff. He'll be taking care of approving all of the many outstanding mods and unanswered tickets. You can post here or send him a PM if you're waiting.

We appreciate GTAGarage is more than a little broken right now, but at least people can still download from there and now (once things are cleared) you won't be left waiting too long for approval.

Thanks Kalvin :D
  • Kalvin, RedDagger, Mega and 7 others like this

TJGM
  • TJGM

    Boss

  • Members
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [Mods]

#34

Posted 05 January 2017 - 01:17 AM Edited by TJGM, 05 January 2017 - 01:18 AM.

Kalvin has now been added as GTAGarage staff.


Kalvin has now been added


Kalvin




EDIT: I came out of hiding just for this.
  • George Costanza, Kirsty, Kalvin and 8 others like this

Kalvin
  • Kalvin

    Bald

  • BUSTED!
  • Joined: 06 Apr 2011
  • United-Kingdom
  • Best Total Overhaul 2017 Contribution [GTA: Underground]
    Best Graphics Artist 2017
    Campaign Poster Winner 2017
    14K Doggo/Catto-Chop Winner 2017
    Best GTAGarage Staff 2017
    Most Talented [Graphics] 2016
    Best Crew 2016 [The Daily Globe]
    Crew Poster Battle Winner 2016
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]
    Best Workshop 2016 [Honorable mention]
    Most Desperate Campaign Poster 2015
    April Fools Winner 2015
    Champion Guinea Pig [GTAFMC]
    Most Annoying Member [All Time]
    Biggest Asskisser 2014
    Contribution Award [Mods]
    Best Total Overhaul 2014 [GTA SA Beta Edition]
    Biggest Asskisser 2013

#35

Posted 05 January 2017 - 02:07 AM

Does this mean I have a shot at Most Corrupt 2017?

Well, hello there, Voodoo.. :devil:
  • uNi, sivispacem, Mega and 6 others like this

Cell Tennyson
  • Cell Tennyson

    Yell Little Men YELLL!

  • Members
  • Joined: 22 Oct 2012
  • India

#36

Posted 05 May 2017 - 03:49 PM Edited by Cell Tennyson, 11 June 2017 - 06:26 PM.

Hello There Respected staff

 

I cannot login to my GTAGarage account. Even though I enter all details correctly. Please help.

 

Edit: Issue Still Prevails!!


Burbalade
  • Burbalade

    Kitbash Wizard?

  • Members
  • Joined: 21 Jul 2012
  • United-States

#37

Posted 11 June 2017 - 06:12 PM

GTAGarage login is now completely broken even with the IPv6 workaround.

Tank
  • Tank

    Gangsta

  • Administrator
  • Joined: 08 Nov 2001
  • None

#38

Posted 11 June 2017 - 07:02 PM   Best Answer

GTAGarage logins are now fixed - thanks for reporting it.

 

There may be some other issues with GTAGarage that we still need to fix. If you find any, please let us know and we'll address them ASAP.

  • Kalvin, anthony and Burbalade like this

Burbalade
  • Burbalade

    Kitbash Wizard?

  • Members
  • Joined: 21 Jul 2012
  • United-States

#39

Posted 11 June 2017 - 07:22 PM

After submission of mod the text comes up saying mod is online, but upon redirection says the mod could not be found. Bringing up mod list confirms it either did not submit or there is no access to it.
  • Kalvin likes this

Kalvin
  • Kalvin

    Bald

  • BUSTED!
  • Joined: 06 Apr 2011
  • United-Kingdom
  • Best Total Overhaul 2017 Contribution [GTA: Underground]
    Best Graphics Artist 2017
    Campaign Poster Winner 2017
    14K Doggo/Catto-Chop Winner 2017
    Best GTAGarage Staff 2017
    Most Talented [Graphics] 2016
    Best Crew 2016 [The Daily Globe]
    Crew Poster Battle Winner 2016
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]
    Best Workshop 2016 [Honorable mention]
    Most Desperate Campaign Poster 2015
    April Fools Winner 2015
    Champion Guinea Pig [GTAFMC]
    Most Annoying Member [All Time]
    Biggest Asskisser 2014
    Contribution Award [Mods]
    Best Total Overhaul 2014 [GTA SA Beta Edition]
    Biggest Asskisser 2013

#40

Posted 11 June 2017 - 07:29 PM Edited by Kalvin, 11 June 2017 - 07:30 PM.

It is indeed impossible to upload modifications for the time being, after uploading a test submission, the following page comes up with this error:

zLGs3aL.png

Hopefully this can be fixed!

Spoiler

Tank
  • Tank

    Gangsta

  • Administrator
  • Joined: 08 Nov 2001
  • None

#41

Posted 11 June 2017 - 08:00 PM

Please can you try again?

 

Thanks!

  • Kalvin and Burbalade like this

Burbalade
  • Burbalade

    Kitbash Wizard?

  • Members
  • Joined: 21 Jul 2012
  • United-States

#42

Posted 11 June 2017 - 08:13 PM

Works now. While we're on the topic of fixing GTAG issues, has anything been figured out about the IPv6 issue or the home page login box not working?

ALMOST610
  • ALMOST610

    Gangsta

  • Feroci
  • Joined: 30 Jan 2009
  • Australia

#43

Posted 14 September 2017 - 07:16 AM

It seems that the Login for GTA Garage is not working for me, when I enter my correct details, it does the login thing how it goes back to the home page, but it has not logged me in, if I enter incorrect details it says that are not correct.


Arrow
  • Arrow

    Surely heaven waits for you.

  • Members
  • Joined: 26 Oct 2016
  • India
  • Best Newsletter 2017 [GTAF Weekly]
    Best Poster in Movies / TV 2017
    Contribution Award [GTAF Weekly]
    Helpfulness Award [WD&P Mega Topic]

#44

Posted 14 September 2017 - 08:20 AM

It seems that the Login for GTA Garage is not working for me, when I enter my correct details, it does the login thing how it goes back to the home page, but it has not logged me in, if I enter incorrect details it says that are not correct.

Did you use the quick login at the top? If so, try logging from the sidebar. That works for me.

ALMOST610
  • ALMOST610

    Gangsta

  • Feroci
  • Joined: 30 Jan 2009
  • Australia

#45

Posted 16 September 2017 - 04:58 AM

 

It seems that the Login for GTA Garage is not working for me, when I enter my correct details, it does the login thing how it goes back to the home page, but it has not logged me in, if I enter incorrect details it says that are not correct.

Did you use the quick login at the top? If so, try logging from the sidebar. That works for me.

 

Yeah, I was using the side bar, I've tried the top one too, and neither work, even today it still does nothing.


Arrow
  • Arrow

    Surely heaven waits for you.

  • Members
  • Joined: 26 Oct 2016
  • India
  • Best Newsletter 2017 [GTAF Weekly]
    Best Poster in Movies / TV 2017
    Contribution Award [GTAF Weekly]
    Helpfulness Award [WD&P Mega Topic]

#46

Posted 16 September 2017 - 06:14 AM

It seems that the Login for GTA Garage is not working for me, when I enter my correct details, it does the login thing how it goes back to the home page, but it has not logged me in, if I enter incorrect details it says that are not correct.

Did you use the quick login at the top? If so, try logging from the sidebar. That works for me.

Yeah, I was using the side bar, I've tried the top one too, and neither work, even today it still does nothing.

Logging seems to work fine for me. Hopefully it's an issue at your end. This was a recent issue on the forums. Hopefully it's the same for GTAG, maybe.

ALMOST610
  • ALMOST610

    Gangsta

  • Feroci
  • Joined: 30 Jan 2009
  • Australia

#47

Posted 16 September 2017 - 06:23 AM

 

 

 

It seems that the Login for GTA Garage is not working for me, when I enter my correct details, it does the login thing how it goes back to the home page, but it has not logged me in, if I enter incorrect details it says that are not correct.

Did you use the quick login at the top? If so, try logging from the sidebar. That works for me.

 

Yeah, I was using the side bar, I've tried the top one too, and neither work, even today it still does nothing.

 

Logging seems to work fine for me. Hopefully it's an issue at your end. This was a recent issue on the forums. Hopefully it's the same for GTAG, maybe.

 

Nah, Thats not the issue, I have tried a couple different browsers on my computer (a different computer too) and my phone, all do the same thing to me.

I have had no issues with GTA Forums, only now on GTA Garage.
It basically goes, that when I enter the username and password, it loads the next page like normal, but when the page loads, I am not logged in.


GodOfHate
  • GodOfHate

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 20 Sep 2017
  • United-States

#48

Posted 20 September 2017 - 10:57 PM

 

 

 

 

It seems that the Login for GTA Garage is not working for me, when I enter my correct details, it does the login thing how it goes back to the home page, but it has not logged me in, if I enter incorrect details it says that are not correct.

Did you use the quick login at the top? If so, try logging from the sidebar. That works for me.

 

Yeah, I was using the side bar, I've tried the top one too, and neither work, even today it still does nothing.

 

Logging seems to work fine for me. Hopefully it's an issue at your end. This was a recent issue on the forums. Hopefully it's the same for GTAG, maybe.

 

Nah, Thats not the issue, I have tried a couple different browsers on my computer (a different computer too) and my phone, all do the same thing to me.

I have had no issues with GTA Forums, only now on GTA Garage.
It basically goes, that when I enter the username and password, it loads the next page like normal, but when the page loads, I am not logged in.

 

 

I'm having this issue too. Tried everything you did and nothing has worked for me. Anyone know if anything is being done about this?

  • ALMOST610 and anthony like this

Kellbis1023
  • Kellbis1023

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 weeks ago
  • Venezuela

#49

Posted 2 weeks ago Edited by Kellbis1023, 2 weeks ago.

Hey friend my problem is that yesterday I uploaded my mod to gtagarage and today nothing that appears the file says Files have been uploaded and will appear online shortly then I went back up and nothing you could help me thank you


Arrow
  • Arrow

    Surely heaven waits for you.

  • Members
  • Joined: 26 Oct 2016
  • India
  • Best Newsletter 2017 [GTAF Weekly]
    Best Poster in Movies / TV 2017
    Contribution Award [GTAF Weekly]
    Helpfulness Award [WD&P Mega Topic]

#50

Posted 2 weeks ago

Hey friend my problem is that yesterday I uploaded my mod to gtagarage and today nothing that appears the file says Files have been uploaded and will appear online shortly then I went back up and nothing you could help me thank you

That's because a Moderator needs to approve your file first before they appear on the Mod Page. None of the GTAGarage staff are currently active, which is why the files and some other stuff are pending for approval.

anthony
  • anthony

    Everyone in Liberty sells their soul to the devil.

  • Members
  • Joined: 05 Oct 2011
  • None

#51

Posted 11 hours ago Edited by anthony, 11 hours ago.

 

 

 

 

 

It seems that the Login for GTA Garage is not working for me, when I enter my correct details, it does the login thing how it goes back to the home page, but it has not logged me in, if I enter incorrect details it says that are not correct.

Did you use the quick login at the top? If so, try logging from the sidebar. That works for me.

 

Yeah, I was using the side bar, I've tried the top one too, and neither work, even today it still does nothing.

 

Logging seems to work fine for me. Hopefully it's an issue at your end. This was a recent issue on the forums. Hopefully it's the same for GTAG, maybe.

 

Nah, Thats not the issue, I have tried a couple different browsers on my computer (a different computer too) and my phone, all do the same thing to me.

I have had no issues with GTA Forums, only now on GTA Garage.
It basically goes, that when I enter the username and password, it loads the next page like normal, but when the page loads, I am not logged in.

 

 

I'm having this issue too. Tried everything you did and nothing has worked for me. Anyone know if anything is being done about this?

 

 

Same problem here..

 

Edit:

I tried that and it worked. Ty spaceeinstein.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users