Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL|SA] SAMP Addon

851 replies to this topic
cyou.
  • cyou.

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 16 Jan 2018
  • United-Kingdom

#811

Posted 16 January 2018 - 02:55 AM Edited by cyou., 16 January 2018 - 02:55 AM.

It worked for me for a while, then I had some issues with it so i Uninstalled and reinstalled.

 

Now it doesn't work at all, at least that's what I can tell because I don't have transparent menu (anti-afk), how to fix?

 

 

PS. Tried to uninstall/reinstall several times, doesnt work.


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#812

Posted 16 January 2018 - 02:25 PM

lol

check in your game audio.asi and samp.asi

try rar ver


J-Hooman
  • J-Hooman

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 19 Jan 2018
  • Russia

#813

Posted 19 January 2018 - 01:02 PM Edited by J-Hooman, 19 January 2018 - 01:06 PM.

Now all modded attaches (helmets, armour, etc) are white (no texture). Only when SAMP Addon installed. Is there any way to fix it?


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#814

Posted 4 weeks ago Edited by nonamenoname, 4 weeks ago.

2.2 R2

 

0.3.7

You can select player in Tab with 0-9 buttons

Fixed bug when some game keys work in Tab menu

 

Download installer

Download Rar

 

I don't know will I update samp.asi to 0.3DL or not

There is security problems in download files, so I can't use it on my abs servers, and nobody can't

Update to 0.3DL with much of work only for 2000 limit objects is too useless


LiverLande
  • LiverLande

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Sep 2017
  • United-States

#815

Posted 4 weeks ago Edited by LiverLande, 4 weeks ago.

2.2 R2

 

0.3.7

You can select player in Tab with 0-9 buttons

Fixed bug when some game keys work in Tab menu

 

Download installer

Download Rar

 

I don't know will I update samp.asi to 0.3DL or not

There is security problems in download files, so I can't use it on my abs servers, and nobody can't

Update to 0.3DL with much of work only for 2000 limit objects is too useless

I've seen some people using SAMP Addon with 0.3.8 RC. Is it only samp.asi that is version specific? I try to install RC4 over it but it says files are modified.


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#816

Posted 4 weeks ago

yes samp.asi is only ver spec

 

what files are modified? can you post message?


NightFlutter
  • NightFlutter

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Apr 2012

#817

Posted 4 weeks ago

is there a way to disable death after falling underground?


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#818

Posted 4 weeks ago

to disable this you need to create enablefallteleport.txt in game folder


bothefriendlygiant
  • bothefriendlygiant

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Oct 2016
  • United-States

#819

Posted 4 weeks ago

"You have modified files of SAMP Addon.

Reinstall SAMP Addon fix problem"


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#820

Posted 4 weeks ago

some files was old in rar ver

Download Rar


LiverLande
  • LiverLande

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Sep 2017
  • United-States

#821

Posted 3 weeks ago Edited by LiverLande, 3 weeks ago.

Is it possible to add a killswitch setting that stops connecting if your IP changes? Since tabbing out still continues and will proceed with attempting to connect, useful when using a VPN so your real IP is not shown.


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#822

Posted 3 weeks ago

where your IP is shown? in server when you connect? if that, for game VPN isn't exist

there are no IP information ingame


Classic_93
  • Classic_93

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Dec 2016
  • Russia

#823

Posted 3 weeks ago

Why does samp.asi block color changes in samp.dll via SA-MP Recolorer? That is, I change the color of HP I enter the game and there is a standard color. I delete samp.asi everything becomes normal color changes.

MBT
  • MBT

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2016
  • Romania

#824

Posted 2 weeks ago

sampfuncs.asi is working, but changer.cs (using sampfuncs) is not working anymore.

name of the mod: changer.cs, is to change weather and time with /sett and /setw

download link (.cs mod) moduri.ro/downloads/changer.rar

 

any idea why is not working anymore with this new samp addon? 

again this problem. you will fix it?


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#825

Posted 2 weeks ago Edited by nonamenoname, 2 weeks ago.

Why does samp.asi block color changes in samp.dll via SA-MP Recolorer? That is, I change the color of HP I enter the game and there is a standard color. I delete samp.asi everything becomes normal color changes.

New HP render

 

At this moment I don't know what to do - updates for 0.3.7 or 0.3DL

 

0.3DL wasn't released on main sa-mp.com page

No information from Kalcor

No info from betatesters/moderators too

They deleted thread/posts about this problem on forum without any explanations

Completely inadequate situation

 

 

 

sampfuncs.asi is working, but changer.cs (using sampfuncs) is not working anymore.

name of the mod: changer.cs, is to change weather and time with /sett and /setw

download link (.cs mod) moduri.ro/downloads/changer.rar

 

any idea why is not working anymore with this new samp addon? 

again this problem. you will fix it?

 

I fixed it already, did you installed old ver?


MBT
  • MBT

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2016
  • Romania

#826

Posted 2 weeks ago Edited by MBT, 2 weeks ago.

 

 

I fixed it already, did you installed old ver?

 

 

Last version, downloaded and installed again, same problem. I'm using samp 0.3.7 (not R2), maybe because of that?

- with 0.3.7 R2 is crashing with sampfuncs.asi.

I hope you will fix this problem again.


Waleed.18
  • Waleed.18

    Never forgive

  • Members
  • Joined: 2 weeks ago
  • United-States

#827

Posted 2 weeks ago

everything is perfect in this samp addon, but i have only 2 problems , 
the first problem witch making me so mad and forced me to remove samp addon is , some cleo modes doesnt work at all with samp addon , but it works fine if i delete samp addon , 
and second problem , its not really a problem but i didnt like it , the break lights color of the cars are changed to an ugly one . 

i dont care about the car lights color , but i really hope if there a fix for the cleo mods and make it work fine with samp addon


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#828

Posted 2 weeks ago

possible something other

write SF version and cleo version (cleo ver in esc)

 

whats wrong with car light color? post screenshot


Waleed.18
  • Waleed.18

    Never forgive

  • Members
  • Joined: 2 weeks ago
  • United-States

#829

Posted 2 weeks ago

here is the ss , https://imgur.com/a/7gtdm

but i didnt understand what u mean , should i download another version of Celo ? if yes can you give me a link of the right one ? 

Thank you


MBT
  • MBT

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2016
  • Romania

#830

Posted 2 weeks ago

I fixed it already, did you installed old ver?

Last version, downloaded and installed again, same problem. I'm using samp 0.3.7 (not R2), maybe because of that?
- with 0.3.7 R2 is crashing with sampfuncs.asi.
I hope you will fix this problem again.

I found a solution.
With "Disable Pause SAMP" checked, all sampfuncs.asi mods are working well. If you uncheck that, sampfuncs mods not working anymore.

LiverLande
  • LiverLande

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Sep 2017
  • United-States

#831

Posted 2 weeks ago

everything is perfect in this samp addon, but i have only 2 problems , 
the first problem witch making me so mad and forced me to remove samp addon is , some cleo modes doesnt work at all with samp addon , but it works fine if i delete samp addon , 
and second problem , its not really a problem but i didnt like it , the break lights color of the cars are changed to an ugly one . 

i dont care about the car lights color , but i really hope if there a fix for the cleo mods and make it work fine with samp addon

Delete vehicle2.txd, vehicle3.txd from models/generic for the car lights.

  • Waleed.18 likes this

nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#832

Posted 2 weeks ago Edited by nonamenoname, 2 weeks ago.

 

 

I fixed it already, did you installed old ver?

Last version, downloaded and installed again, same problem. I'm using samp 0.3.7 (not R2), maybe because of that?
- with 0.3.7 R2 is crashing with sampfuncs.asi.
I hope you will fix this problem again.

 

I found a solution.
With "Disable Pause SAMP" checked, all sampfuncs.asi mods are working well. If you uncheck that, sampfuncs mods not working anymore.

 

With pause all work fine

You need to use 0.3.7 R1 for SF

 

 

everything is perfect in this samp addon, but i have only 2 problems , 
the first problem witch making me so mad and forced me to remove samp addon is , some cleo modes doesnt work at all with samp addon , but it works fine if i delete samp addon , 
and second problem , its not really a problem but i didnt like it , the break lights color of the cars are changed to an ugly one . 

i dont care about the car lights color , but i really hope if there a fix for the cleo mods and make it work fine with samp addon

High Quality Lights Mod

it's modified ver for SAMP


Waleed.18
  • Waleed.18

    Never forgive

  • Members
  • Joined: 2 weeks ago
  • United-States

#833

Posted 2 weeks ago

when i had samp addon 1.8 i didnt have any problem with the mods even if i uncheck disable push , i tried to find samp addon 1.8 but i cant find it anymore , and when i found one , its wasn't  english ,it was in Russian language and mixed with virus


Waleed.18
  • Waleed.18

    Never forgive

  • Members
  • Joined: 2 weeks ago
  • United-States

#834

Posted 2 weeks ago

you are right , when i keep disable push , all mods working fine finaly , Thank you very much that fixed , also to delete vehicle2.txd, vehicle3.txd from models/generic fixed my problem too . thank you

but is there anyway to keep "Disable Pause SAMP" unchecked and keep mods working in same time ? i hope there is a way 


Jelemark1341
  • Jelemark1341

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 2 weeks ago
  • Serbia

#835

Posted 2 weeks ago

I have one problem with samp addon:
When I have samp addon installed, lensflare and sun passes through objects
like this https://imgur.com/a/lSrPn, but without samp addon installed lensflare and sun looks like this https://imgur.com/a/iyAAd .
Can you fix this?


Waleed.18
  • Waleed.18

    Never forgive

  • Members
  • Joined: 2 weeks ago
  • United-States

#836

Posted 2 weeks ago

i found a new problem,  because im admin i need wallhack mode , i enable the wallhack , and i wont see any players nick , i get that message wallhack on , but looks like off i hope you have fix for that i need it .


Edvincik
  • Edvincik

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 2 weeks ago
  • Lithuania

#837

Posted 2 weeks ago

Why my cleos doesnt work with your samp addon? I am using 0.3.7 R1. Also maybe you could give me .rar with samp addon 2.0, because older version works like a charm


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#838

Posted A week ago Edited by nonamenoname, A week ago.

2.2 R3

 

Fixed crash 0x004C53A6 with bad FrameNode name in DFF

 

0.3DL

Fixed crash with reason SA-MP: FrameNode name was too long. SA-MP must exit.

 

Download installer

Download Rar

 

FrameNode.png

 

Game FrameNode limit was 24, now 48


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#839

Posted A week ago

2.2 R4

 

0.3DL

It's possible now to connect to 0.3.7 servers!

 

Download installer

Download Rar

 

Connect.png

 

0.3.7 changes doesn't exist in 0.3DL! only connect change!

if you play only on 0.3.7 servers it's recommend to stay at 0.3.7 client


Classic_93
  • Classic_93

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Dec 2016
  • Russia

#840

Posted A week ago

SkyGfx 3.6 is not compatible with SAMPFUNCS 5.3.3. When the game starts, the work stops. Will this be corrected?




4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users