Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL|SA] SAMP Addon

811 replies to this topic
nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#661

Posted 05 November 2017 - 09:33 AM

check your mods


Khal Drogo
  • Khal Drogo

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 03 Aug 2016
  • Fiji

#662

Posted 05 November 2017 - 09:09 PM Edited by Khal Drogo, 05 November 2017 - 09:23 PM.

Crash module: samp.asi
Size: 765952
CRC32: 5108D720

-Restart-

Crash module: modloader.asi
Size: 704000
CRC32: D7D0AED8

The game is clean of mods, it only has SAMP Addon.

EDIT: SAMP Addon is not compatible with modloader.asi


Episycho
  • Episycho

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Nov 2017
  • None

#663

Posted 06 November 2017 - 04:08 AM

Crash module: samp.asi
Size: 765952
CRC32: 5108D720
-Restart-Crash module: modloader.asi
Size: 704000
CRC32: D7D0AED8
The game is clean of mods, it only has SAMP Addon.


EDIT: SAMP Addon is not compatible with modloader.asi

i have samp-addon and modloader.asi, i play more than 5 hours in a day without crashing, try to re-install your game

Khal Drogo
  • Khal Drogo

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 03 Aug 2016
  • Fiji

#664

Posted 06 November 2017 - 08:34 AM

 

Crash module: samp.asi
Size: 765952
CRC32: 5108D720
-Restart-Crash module: modloader.asi
Size: 704000
CRC32: D7D0AED8
The game is clean of mods, it only has SAMP Addon.


EDIT: SAMP Addon is not compatible with modloader.asi

i have samp-addon and modloader.asi, i play more than 5 hours in a day without crashing, try to re-install your game

 

It is not necessary to reinstall the game because it is totally clean.
 
When I put modloader.asi and the folder modloader usually gives in most of times crash, without modloader.asi fits perfectly.

publicenemy12
  • publicenemy12

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Sep 2017
  • Japan

#665

Posted 06 November 2017 - 06:07 PM Edited by publicenemy12, 06 November 2017 - 06:07 PM.

Where should disableac.txt be installed ?

Is the value in the document blank?


Khal Drogo
  • Khal Drogo

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 03 Aug 2016
  • Fiji

#666

Posted 07 November 2017 - 03:41 AM

Where should disableac.txt be installed ?

Is the value in the document blank?

It goes in the root folder of the game, and the document must be blank.


publicenemy12
  • publicenemy12

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Sep 2017
  • Japan

#667

Posted 07 November 2017 - 05:43 AM Edited by publicenemy12, 07 November 2017 - 11:22 AM.

 

Where should disableac.txt be installed ?
Is the value in the document blank?

It goes in the root folder of the game, and the document must be blank.
 
I
put it in the sa folder, but Anti Cheat works.

Khal Drogo
  • Khal Drogo

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 03 Aug 2016
  • Fiji

#668

Posted 07 November 2017 - 12:15 PM

 

 

Where should disableac.txt be installed ?
Is the value in the document blank?

It goes in the root folder of the game, and the document must be blank.
 
I
put it in the sa folder, but Anti Cheat works.

 

Turn it off.


aymel
  • aymel

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Oct 2016
  • United-Kingdom

#669

Posted 10 November 2017 - 04:54 PM Edited by aymel, 10 November 2017 - 05:07 PM.

disableantiesc.txt

doesnt seem to work for me anymore


Camilitho1
  • Camilitho1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2015
  • Colombia

#670

Posted 11 November 2017 - 01:23 AM

huh?

 

cb819f44e085f195f98757a79656bb9d.png


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#671

Posted 13 November 2017 - 09:41 AM Edited by nonamenoname, 13 November 2017 - 09:46 AM.

2.1 R19

 

Fixed game bug when you can't strafe with high FPS

 

SAMP:

Deleted SAMP sleep delay every frame, it increase ~10 perfomance FPS!

Returned collision to RC vehicles

 

Fixed incompatible with SilentPatch fast loading of world objects doesn't work

 

Download installer

Download Rar

 

Note: SilentPatch already disabled SAMP sleep delay every frame, you will not see FPS changes if you install Addon

Also Silent can add to changelog about this)

 

 

aymel

I will fix this next time

 

Camilitho1

and? what do you want? if you say I must try to fix that - it's not a good idea to change IDE files => incompatibility with IDE mods

 

The game is clean of mods

 

check your mods

I checked all other problems before and I don't have them


Camilitho1
  • Camilitho1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2015
  • Colombia

#672

Posted 13 November 2017 - 11:48 PM

2.1 R19

 

Fixed game bug when you can't strafe with high FPS

 

SAMP:

Deleted SAMP sleep delay every frame, it increase ~10 perfomance FPS!

Returned collision to RC vehicles

 

Fixed incompatible with SilentPatch fast loading of world objects doesn't work

 

Download installer

Download Rar

 

Note: SilentPatch already disabled SAMP sleep delay every frame, you will not see FPS changes if you install Addon

Also Silent can add to changelog about this)

 

 

aymel

I will fix this next time

 

Camilitho1

and? what do you want? if you say I must try to fix that - it's not a good idea to change IDE files => incompatibility with IDE mods

 

The game is clean of mods

 

check your mods

I checked all other problems before and I don't have them

 

No bro! don't get mad, I just wanted to know if it was an addon problem or any modification that I have :p


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#673

Posted 14 November 2017 - 01:31 AM

it's game bug


AlphaDeLaCOD
  • AlphaDeLaCOD

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Mar 2017
  • Albania

#674

Posted 14 November 2017 - 02:04 PM Edited by AlphaDeLaCOD, 14 November 2017 - 02:26 PM.

After installed this new version i got a bug.My swatarmor is not working anymore(its bugged, white vest).I tried to uninstall samp addon and now its working fine. Can you help me with this what should i do?
Also one more thing. Whats the thing on samp addon that improves only draw distance
 


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#675

Posted 14 November 2017 - 03:06 PM

can you post screenshot?


AlphaDeLaCOD
  • AlphaDeLaCOD

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Mar 2017
  • Albania

#676

Posted 14 November 2017 - 04:21 PM

Found that image on google since i deleted samp addon.
https://i.imgur.com/FxgFM5o.png
looks like this.i think the problem is samp.img
Waiting for your help


LLord
  • LLord

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2016
  • Estonia

#677

Posted 15 November 2017 - 12:47 AM

You have very good bug fixes, but can you make a settings file where we can turn on or off some basic changes what you made in game.

 

Example how to disable rc collision? Also I dont like that icons on minimap goes lighter.

 

One of my cleo scripts not working because of samp.asi. I deleted this file and then cleo mod working but what I lost by deleting samp.asi?


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#678

Posted 15 November 2017 - 09:53 AM Edited by nonamenoname, 15 November 2017 - 10:08 AM.

samp.asi - changes only for samp 0.3.7

 

RC collision MUST be in online

 

cleo name?


AlphaDeLaCOD
  • AlphaDeLaCOD

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Mar 2017
  • Albania

#679

Posted 15 November 2017 - 06:14 PM

Found that image on google since i deleted samp addon.
https://i.imgur.com/FxgFM5o.png
looks like this.i think the problem is samp.img
Waiting for your help


LiverLande
  • LiverLande

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Sep 2017
  • United-States

#680

Posted 15 November 2017 - 06:25 PM Edited by LiverLande, 15 November 2017 - 06:25 PM.

Found that image on google since i deleted samp addon.
https://i.imgur.com/FxgFM5o.png
looks like this.i think the problem is samp.img
Waiting for your help

This is actually a feature that is simple yet 100% useful. Replace the "SWATArmour1.txd" (or add to it) with a .txd containing needed textures for your mod, this is found in SAMP.img but can also be overriden normally by modloader using the same txdname. This prevents it being associated with the swat skin files.

 

I ran into the same problem and found out about this.


AlphaDeLaCOD
  • AlphaDeLaCOD

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Mar 2017
  • Albania

#681

Posted 15 November 2017 - 09:40 PM

 

Found that image on google since i deleted samp addon.
https://i.imgur.com/FxgFM5o.png
looks like this.i think the problem is samp.img
Waiting for your help

This is actually a feature that is simple yet 100% useful. Replace the "SWATArmour1.txd" (or add to it) with a .txd containing needed textures for your mod, this is found in SAMP.img but can also be overriden normally by modloader using the same txdname. This prevents it being associated with the swat skin files.

 

I ran into the same problem and found out about this.

 

I have only SWATarmour1.dff no txd help me a bit if you can......

  • Jinx. likes this

BlackwellR1
  • BlackwellR1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Nov 2017
  • Chile

#682

Posted 15 November 2017 - 10:26 PM

The same thing happens to me with the vest


Opysium
  • Opysium

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Nov 2017
  • Turkey

#683

Posted 17 November 2017 - 03:05 PM

Hi, can I disable Road Reflection? I don't like it.


skatefilter5
  • skatefilter5

    Controlling Both Players

  • Members
  • Joined: 30 Apr 2016
  • Canada

#684

Posted 17 November 2017 - 08:19 PM

it you add-ons new object for single-player?


LiverLande
  • LiverLande

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Sep 2017
  • United-States

#685

Posted 18 November 2017 - 05:47 PM Edited by LiverLande, 18 November 2017 - 05:51 PM.

 

 

Found that image on google since i deleted samp addon.
https://i.imgur.com/FxgFM5o.png
looks like this.i think the problem is samp.img
Waiting for your help

This is actually a feature that is simple yet 100% useful. Replace the "SWATArmour1.txd" (or add to it) with a .txd containing needed textures for your mod, this is found in SAMP.img but can also be overriden normally by modloader using the same txdname. This prevents it being associated with the swat skin files.

 

I ran into the same problem and found out about this.

 

I have only SWATarmour1.dff no txd help me a bit if you can......

 

You're missing part of the mod then, if it doesn't work with the default SWATArmour1.txd. Did a swat.txd come with the mod, or could you link it?

 

 

Hi, can I disable Road Reflection? I don't like it.

 
Placing a blank "disableroadreflections.txd" file in the main directory should do it. 

 

 


AlphaDeLaCOD
  • AlphaDeLaCOD

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Mar 2017
  • Albania

#686

Posted 18 November 2017 - 09:14 PM

 

 

 

Found that image on google since i deleted samp addon.
https://i.imgur.com/FxgFM5o.png
looks like this.i think the problem is samp.img
Waiting for your help

This is actually a feature that is simple yet 100% useful. Replace the "SWATArmour1.txd" (or add to it) with a .txd containing needed textures for your mod, this is found in SAMP.img but can also be overriden normally by modloader using the same txdname. This prevents it being associated with the swat skin files.

 

I ran into the same problem and found out about this.

 

I have only SWATarmour1.dff no txd help me a bit if you can......

 

You're missing part of the mod then, if it doesn't work with the default SWATArmour1.txd. Did a swat.txd come with the mod, or could you link it?

 

 

Hi, can I disable Road Reflection? I don't like it.

 
Placing a blank "disableroadreflections.txd" file in the main directory should do it. 

 

 

 

I cant give you the link since they are private on SACSO RCRP.When i unistalled samp addon mods are working perfect, i mean the swatarmour. I have only swatarmour.dff and no txd. I think the problem is at samp.img.
I hope he will fix it soon.


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#687

Posted 18 November 2017 - 10:30 PM Edited by nonamenoname, 18 November 2017 - 10:44 PM.

2.1 R20

 

SAMP faster launching ~1sec

 

Fixed FPS issues:

FPS speed break object speed bug

Screen glitches when break glass on high FPS

Weather flash lighting FPS speed bug

Low damage when you don't have oxygen on high FPS

Rotate parachute Speed FPS bug

 

Fixed server objects interaction bugs:

Animation fall parachute when you jump on object

Bug game gives parachute if you leave plane on object

Bug you can't use jetpack on object

Non-working rain spray effect on objects

 

Crashes:

Additional fixes to bad sound mods

Fixed crash when you minimize game if antipause disabled

 

Other:

Fixed game bug when oxygen instantly restored in vehicle

Weather flash lighting is not so bright

Increased distance of birds

Removed several buttons in right click menu on executable icon in SAMP

Game in window mode no more topmost

Now if your game will lagsleep game will not block mouse after Alt+Ctrl+Del

Lost focus in window mode will not disable mirrors

Fixed Addon bug when you press esc bug samp think game not paused if antipause disabled

Weapon shadows works in singleplayer

Better compatible with window mode mods

 

Download installer

Download Rar

 

Now it's better for 0.3.8 :D

 

ScreenTopMost.jpg

 

List.png

 

ListD.png

 

AlphaDeLaCOD

SAMP/SAMP.ide

19142, SWATArmour1, swat, 100, 2097152

->

19142, SWATArmour1, SWATArmour1, 100, 2097152

 

copy swat.txd to SWATArmour1.txd in samp.img

  • Junior_Djjr likes this

Mubber
  • Mubber

    Modderman

  • Members
  • Joined: 12 Mar 2016
  • Latvia

#688

Posted 19 November 2017 - 10:47 AM

Would it be possible to port the fastloader part of crashes.asi over to samp addon?

https://github.com/W...ashfix/releases


AlphaDeLaCOD
  • AlphaDeLaCOD

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Mar 2017
  • Albania

#689

Posted 19 November 2017 - 01:15 PM Edited by AlphaDeLaCOD, 19 November 2017 - 01:24 PM.

 

 

AlphaDeLaCOD

SAMP/SAMP.ide

19142, SWATArmour1, swat, 100, 2097152

->

19142, SWATArmour1, SWATArmour1, 100, 2097152

 

copy swat.txd to SWATArmour1.txd in samp.img

 

How can I do this? I'm newbie XD

i dont have swatarmour1.txd i have only .dff
nonamenoname


 


LOST100293
  • LOST100293

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Dec 2016
  • Poland

#690

Posted 19 November 2017 - 01:20 PM

huh?


cb819f44e085f195f98757a79656bb9d.png

Will you link me to this street name map? Please. ;)




7 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 1 anonymous users