Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL|SA] SAMP Addon

489 replies to this topic
nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#31

Posted 14 January 2015 - 07:00 PM

You didnt's installed MicrosoftVisualC++2008?


herons2s2
  • herons2s2

    Trailers Maker

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2011

#32

Posted 14 January 2015 - 11:40 PM Edited by herons2s2, 14 January 2015 - 11:43 PM.

You didnt's installed MicrosoftVisualC++2008?

Yes, but, this mod not work for me. :(


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#33

Posted 15 January 2015 - 07:25 AM

Reinstall addon, see what files avast deleted


herons2s2
  • herons2s2

    Trailers Maker

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2011

#34

Posted 15 January 2015 - 04:46 PM

Reinstall addon, see what files avast deleted

Avast not deleted any files.


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#35

Posted 16 January 2015 - 01:49 PM

Added attetion to new version of cleo 4.3.18

cleo 4.3.18 is not stable and don't load textures

 

use 4.1.30


herons2s2
  • herons2s2

    Trailers Maker

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2011

#36

Posted 16 January 2015 - 07:00 PM

You can post tutorial for install this mod? version winrar.


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#37

Posted 16 January 2015 - 07:15 PM Edited by nonamenoname, 29 January 2015 - 11:57 PM.

just unrar

your avast delete addon files, now you must delete avast


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#38

Posted 29 January 2015 - 11:43 PM

Fixed incompatibility with Road Reflections Fix


cartman01
  • cartman01

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2015
  • Croatia

#39

Posted 04 February 2015 - 08:48 AM

how do i delete this??

i downloaded installer, i didn't like the addon then i went to uninstall program and uninstalled it, but my gta is still messed up, resolution is totally f***ed up


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#40

Posted 04 February 2015 - 09:40 AM

what happened with your resolution?

just set old value

 

resolution - gta_sa.set


cartman01
  • cartman01

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2015
  • Croatia

#41

Posted 04 February 2015 - 07:17 PM

how do i set old value?

look when i took screenshots they are bigger than before and my screen is kind of zoomed and squeezed, i just want my old gta back

i reinstalled gta but the problem is still here


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#42

Posted 06 February 2015 - 04:25 AM

esc - settings


deshawnw
  • deshawnw

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Dec 2014
  • United-Kingdom

#43

Posted 10 March 2015 - 03:36 AM

HOW CAN I UNINTALL THIS DAMN IT?!


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#44

Posted 11 March 2015 - 07:38 AM Edited by nonamenoname, 11 March 2015 - 07:39 AM.

did you try delete it from uninstall panel?

 

Also

 

few days for 1.6 version


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#45

Posted 12 March 2015 - 05:24 AM Edited by nonamenoname, 12 March 2015 - 02:59 PM.

SAMP Addon 1.6

 

Changes:

 

Improves:

Idle camera don't work in menu and chat (for SAMP 0.3.7 Idle camera is return)

Water texture use anisotropic filtration and support mipmaps

Water texture from addon with mipmaps (models/particle4.txd)

Reduced loading time of objects

Increased quality of shadows

 

Bugs fix:

Fixed vehicle tail light turning off when the camera is rotated to the side

No replacement 2 wheels at the 6-wheeled vehicle with tuning

Rusyoke mod shell crash

Not drawing transport glasses appeared in samp addon 1.4

Not working model 18631 in samp and causing crash appeared in samp addon 1.18

Stuck process when you go into interior via standart arrow appeared in samp addon 1.5

 

Also, thnx to Silent for this fixes:

 

Added:

Road Reflections Fix

 

Improves:

Lights now get casted on vehicles and peds properly (up to 8 lights) (samp neon has more then 8 light at will not stack)

Weapons and a jetpack now cast proper shadows

Muzzle flash looks better now

 

Bugs fix:

Crosshair doesn't mess up weapon icon when on a jetpack anymore

Hunter interior does not dissapear when viewed through the glass door panel

Toggling car lights on does not make windows invisible when viewed from inside anymore

Vehicle lights do not get dark after being being initially lit anymore

Vehicle components does not get bugged after it has been fixed anymore

Weapons are now visible when viewed through a vehicle window

Holding a weapon will not cause some objects to be incorrectly light anymore

A heap corruption in one place is now fixed

  • Flame likes this

MarkThat
  • MarkThat

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 14 Mar 2015
  • None

#46

Posted 14 March 2015 - 07:23 PM

how do you remove input language feature from SA:MP ?


sharpie_eastern
  • sharpie_eastern

    Do it thyself

  • Members
  • Joined: 25 Oct 2008
  • United-States

#47

Posted 28 March 2015 - 06:10 AM Edited by sharpie_eastern, 29 March 2015 - 06:39 PM.

"Audio.asi" is incompatible with modloader and skygfx.

"GFXHack.asi" is incompatible with  "Multi-sampling fix.asi"

Oddly enough, skygfx requires "SAMPGraphicRestore.asi" to work with SAMP.

EDIT:

If you rename "Multi-sampling fix.asi" to "zz_Multi-sampling fix.asi" it'll work with "GFXHack.asi" but for ease I still think you should fix these, I really like them but other mods kinda outweigh.


Radioactive-X
  • Radioactive-X

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Apr 2014
  • Philippines

#48

Posted 03 April 2015 - 03:50 PM


Game can be run in SA-MP repeatedly

 

 

What does this mean? I can open 2 GTAs and for 2 servers (or one server :evilgrin: ) at the same time?


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#49

Posted 03 April 2015 - 09:46 PM

 


Game can be run in SA-MP repeatedly

 

 

What does this mean? I can open 2 GTAs and for 2 servers (or one server :evilgrin: ) at the same time?

 

+


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#50

Posted 13 April 2015 - 04:08 PM

"Audio.asi" is incompatible with modloader and skygfx.

"GFXHack.asi" is incompatible with  "Multi-sampling fix.asi"

Oddly enough, skygfx requires "SAMPGraphicRestore.asi" to work with SAMP.

EDIT:

If you rename "Multi-sampling fix.asi" to "zz_Multi-sampling fix.asi" it'll work with "GFXHack.asi" but for ease I still think you should fix these, I really like them but other mods kinda outweigh.

multi sampling fix and gxfhack not my mods lol

 

whats problem with modloader? I don't have any bugs


sharpie_eastern
  • sharpie_eastern

    Do it thyself

  • Members
  • Joined: 25 Oct 2008
  • United-States

#51

Posted 19 April 2015 - 06:40 PM

I know they're not but it doesn't mean you can't conform your script to work with them. It's only skygfx that has the bug, I ruled out modloader and multi-sampling don't matter.


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#52

Posted 19 April 2015 - 10:05 PM

I send reason of crash skygfx to Hero

Only he can fix this


hash_
  • hash_

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 22 May 2015
  • None

#53

Posted 22 May 2015 - 06:35 PM

Hello

 

first of all i wanna say that you did a great job this has fixed my weird graphic problem,but for some reason i cannot get SAMP addon to work with Whitetiger AnitCheat

 

found here : http://whitetigerswt....io/SAMP_AC_v2/

 

i cannot seem to get them both working as i said i need samp addon i really cant play without it and with AC v2.asi it crashes..

can you help me?


Swirly_D
  • Swirly_D

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 04 Jun 2015
  • None

#54

Posted 04 June 2015 - 03:05 AM

Hey, is there anyway to use this to the full potential without it disabling FPS limiter in game every time I log on?


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#55

Posted 04 June 2015 - 05:14 AM

Hey, is there anyway to use this to the full potential without it disabling FPS limiter in game every time I log on?

There is autodisabling FPS limiter, why do you need this?


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#56

Posted 04 June 2015 - 05:21 AM

SAMP Addon 1.7

 

Changes:

 

Improves:

Reduced loading time of objects and radar textures

The rear lights are switched off individually

Number of shadows from objects reduced to 12 to reduce the load on the graphics card

High Quality Light Mod and texture of tires on the road repacked using mipmaps

Increased range of display lighting lights

Removed low-quality transport of light shade

Increased display time traces of tires

 

Bugs fix:

Height of the tire tracks

Incompatible with the mod weapons outfits appeared in samp addon 1.6


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#57

Posted 07 July 2015 - 12:18 PM Edited by nonamenoname, 07 July 2015 - 12:21 PM.

SAMP Addon 1.8

 

Download installer

Download Rar

 

Changes:

 

Improves:

Radar textures now support mipmaps

CPU load in samp when game is minimized reduced (-40%)

 

Bugs fix:

SA-MP bug causing to crash on startup at addresses 0x40FB80 (0x0040FB80) and 0x6F5636 (0x006F5636)

SA-MP bug causing to crash when tuning vehicle in textdraw menu

SkyGrad fix (from Wesser)

If samp.exe set to windows compatibility it will notice about this

Hard disk load from loading objects appeared in samp addon 1.7

Incompatible with radio mods in non-steam version appeared in samp addon 1.5

Incompatible of Rusyoke outfit and SilentPatch


FMMZ
  • FMMZ

    Comrade

  • Members
  • Joined: 23 Mar 2013
  • None

#58

Posted 07 July 2015 - 01:58 PM

It's a way to deactivate the "no pause when esc"?


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#59

Posted 07 July 2015 - 02:38 PM

create file in gamedir disableantiesc.txt

  • FMMZ likes this

nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#60

Posted 10 July 2015 - 09:11 AM

Fixed incompatibility with GTA IV HUD





1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users