Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL|SA] SAMP Addon

481 replies to this topic
shangalisto
  • shangalisto

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2016
  • France

#451

Posted 2 weeks ago

Because with First Person Mod, the glass are visible inside cars, so the driving is more hard.

Without effects and reflections in cars and glass. It's perfect.

And with W10 Creators Update, SAMP (for me) is working only with your mod !

Ps: Screens coming soon ;)

nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#452

Posted 2 weeks ago

It's still not working. Any solution? Before the addon worked for me.

 

PD: anticheatexit problemmm

 

PD2: When I put off CLEO.asi the games runs normally (x2)

 

PD3: Is this a bug or did you?

7f27205c3f62bf80118beb034e4ffa16.png

 

PD4: disableantiesc doesn't work.

 

I think all disable.txd doesn't work..

addon changes hp bar

but, find what mod incompatible with this

 

if any txt doesn't work - I can't help


Camilitho1
  • Camilitho1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2015
  • Colombia

#453

Posted 2 weeks ago

 

It's still not working. Any solution? Before the addon worked for me.

 

PD: anticheatexit problemmm

 

PD2: When I put off CLEO.asi the games runs normally (x2)

 

PD3: Is this a bug or did you?

7f27205c3f62bf80118beb034e4ffa16.png

 

PD4: disableantiesc doesn't work.

 

I think all disable.txd doesn't work..

addon changes hp bar

but, find what mod incompatible with this

 

if any txt doesn't work - I can't help

 

 

 

Have you an old version of the addon?


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#454

Posted 2 weeks ago

FIND WHAT MOD CREATE THIS WITH ADDON


SmokeyCL
  • SmokeyCL

    Organized Crime Mastermind

  • Members
  • Joined: 21 Nov 2010
  • Chile

#455

Posted 2 weeks ago

7f27205c3f62bf80118beb034e4ffa16.png

 

How do I get rid of this?


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#456

Posted 2 weeks ago

it's a magic

you can't

  • Ruvix likes this

SmokeyCL
  • SmokeyCL

    Organized Crime Mastermind

  • Members
  • Joined: 21 Nov 2010
  • Chile

#457

Posted 2 weeks ago Edited by SmokeyCL, 2 weeks ago.

Sad sh*t. I managed to fix it anyways :)


Camilitho1
  • Camilitho1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2015
  • Colombia

#458

Posted 2 weeks ago Edited by Camilitho1, 2 weeks ago.

FIND WHAT MOD CREATE THIS WITH ADDON

 

sa_widescreenfix_lite.asi

 

I want to disables.txt works

WHY IN THOSE LASTEST VERSIONS DOESN'T WORK??!!!!1

 

 

disableantiesc doesn't work

disableac doesn't work

disablefpslimit doesn't work

 

When I have CLEO.asi the game does not load and creates a file called "anticheatexit"


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#459

Posted A week ago

Fixed bug when players has graphical bugs on some systems (SAMPGraphicRestore)

Fixed bug when radio still can be enabled if radio was disabled

StreamMemoryFix lowered to 1GB

Fixed game bug antialising doesn't changed if you set default video parameters

Fixed bug game has 30fps instead of 60 in singleplayer

Fixed incompatible with Widescreen HOR from last version

 

SA-MP:
Alt+Enter - doesn't prees Enter
 
SA-MP TogglePlayerControllable:
Camera doesn't freeze
Invincible deleted
Fixed bug player still has control if he was in Esc
Fixed game bug grenades, C4 and fire has removed
 
SA-MP 0.3.7:
Arrow doesn't work in Tab

 

Download installer

Download Rar


aymel
  • aymel

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Oct 2016
  • United-Kingdom

#460

Posted A week ago Edited by aymel, A week ago.

Hello I have a problem that when you loose focus of the game, the window maximises, this is using sawindow.asi or using alt tab method.

 

This is needed so I can use 144hz while playing gtasa.


Geo7ge
  • Geo7ge

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: A week ago
  • Romania

#461

Posted A week ago

Hello, i has a problem with samp addon : 


Camilitho1
  • Camilitho1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2015
  • Colombia

#462

Posted A week ago

CLEO.asi still incompatible with the addon

 

anticheatexit problem :((


David_Washington
  • David_Washington

    Player Hater

  • Members
  • Joined: A week ago
  • Vietnam

#463

Posted A week ago

Can not move :(

 

 

After I installed this, I could not move in the game (only move in the first 5 seconds of game startup). After I removed this, the game was normal. How to fix?

 

 

---> Server I played:

 

 

HostName: Revolution Gaming Network

Address:  rgame.vn:7777

Players:  796 / 800

Ping:     31

Mode:     Forum.rGame.vn

Language: Vietnamese

Can not move


deshawnw
  • deshawnw

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Dec 2014
  • United-Kingdom

#464

Posted A week ago

Huge fan of this mod! Love you man!


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#465

Posted A week ago Edited by nonamenoname, A week ago.

Fixed start problems on Win10 with disabled anticheat

Fixed gta_sa.exe compatibility check on Win10

Fixed black screen on exit on Win10 with addon

Fixed nvidia crash on notebook on Win10 with addon

 

In setup FPS parameter default is standart

 

SA-MP 0.3.7:
Fixed bug you can press F in Tab

 

Download installer

Download Rar

 

 

Hello, i has a problem with samp addon : 

You can choose FPS limit allow in setup

it's game fps bug

 

 

After I installed this, I could not move in the game (only move in the first 5 seconds of game startup). After I removed this, the game was normal. How to fix?

 

 

HostName: Revolution Gaming Network

Address:  rgame.vn:7777

Mode:     Forum.rGame.vn

Language: Vietnamese

server kicked me
  • deshawnw likes this

Camilitho1
  • Camilitho1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2015
  • Colombia

#466

Posted A week ago

CLEO.asi still incompatible with the addon

 

anticheatexit problem  :((

 

I tried to fix it and it worked for me but the second time I joined to the game, PUM anticheatexit!!


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#467

Posted A week ago

you didn't reinstall


Camilitho1
  • Camilitho1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2015
  • Colombia

#468

Posted A week ago

you didn't reinstall

 

Yes, I did.

 

I reinstalled CLEO and addon

 

still not working :(


deshawnw
  • deshawnw

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Dec 2014
  • United-Kingdom

#469

Posted A week ago

It's still not working. Any solution? Before the addon worked for me.

 

PD: anticheatexit problemmm

 

PD2: When I put off CLEO.asi the games runs normally (x2)

 

PD3: Is this a bug or did you?

7f27205c3f62bf80118beb034e4ffa16.png

 

PD4: disableantiesc doesn't work.

 

I think all disable.txd doesn't work..

What's wrong? What CLEO files you have?


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#470

Posted A week ago

it's fixed already


Camilitho1
  • Camilitho1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2015
  • Colombia

#471

Posted A week ago Edited by Camilitho1, A week ago.

it's fixed already

 

Sorry, today I restored my computer, so I started to test GTA SA by default with the addon and it got right, but when y put all my mods, PUM! anticheatexit, so I went to my cleo and I detected the cleo "Mix Sets (Junior_Djjr.cs) that generate the error of anticheatexit, I deleted it and the game runs normally!!


catal4n
  • catal4n

    Player Hater

  • Members
  • Joined: A week ago
  • Romania

#472

Posted A week ago Edited by catal4n, A week ago.

It is any possibility to remove thoose annoying lights and came back to the original ones?

 

Picture 1 - SAMP Addon's car lights.

Spoiler

Picture 2 - Original SA ones.

Spoiler

Mubber
  • Mubber

    Modderman

  • Members
  • Joined: 12 Mar 2016
  • Latvia

#473

Posted A week ago

It is any possibility to remove thoose annoying lights and came back to the original ones?

 

Picture 1 - SAMP Addon's car lights.

Spoiler

Picture 2 - Original SA ones.

Spoiler

Simply dont install the vehicle.txd's this comes with.

GTA SA > Models > Generic > Vehicle.txd


Dankfam19
  • Dankfam19

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 6 days ago
  • Vietnam

#474

Posted 6 days ago

How can I run AHK ? I installed this addon and my AHK doesn't work. AHK still works perfectly in other window


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#475

Posted 6 days ago

there is nothing with AHK

check in singleplayer and samp separately


catal4n
  • catal4n

    Player Hater

  • Members
  • Joined: A week ago
  • Romania

#476

Posted 5 days ago Edited by catal4n, 5 days ago.

 

It is any possibility to remove thoose annoying lights and came back to the original ones?

 

Picture 1 - SAMP Addon's car lights.

Spoiler

Picture 2 - Original SA ones.

Spoiler

Simply dont install the vehicle.txd's this comes with.

GTA SA > Models > Generic > Vehicle.txd

 

Thanks, i just figured it out. It's not vehicle.txd, i deleted vehicle2.txd and vehicle3.txd.


David_Washington
  • David_Washington

    Player Hater

  • Members
  • Joined: A week ago
  • Vietnam

#477

Posted 4 days ago Edited by David_Washington, 3 days ago.

Low Normal High Very High

 

only high?


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#478

Posted 4 days ago

left right?


LOST100293
  • LOST100293

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Dec 2016
  • Poland

#479

Posted A day ago Edited by LOST100293, A day ago.

Hello, after installing the latest version I encountered a problem with GUI windows on the RolePlay server, net4game.com, namely when I enter the GUI window (in the object system), I click on an item with the mouse and instead of using this item the system treats me as trying to do something Otherwise I can not use this item. The older version works, in this latest no. This is the list of items: http://i.imgur.com/87JWgwZ.pngPreviously I normally clicked on an item and it was as if it used to me and now it does not.

 

Please fix this. ;)


nonamenoname
  • nonamenoname

    just noname

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2014
  • None

#480

Posted A day ago

can you post video with normal working and with bug?

not lastest version from what date release working without bug?





6 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 1 anonymous users