Quantcast

Jump to content

» «
Photo

San Andreas Downgrader

SA Released
206 replies to this topic
SnakePL
  • SnakePL

    Kapitan Bomba!

  • Members
  • Joined: 02 Dec 2009
  • None

#181

Posted 17 June 2017 - 02:00 PM

Because you got frame limiter off. I got same... More FPS - slower swimming etc.

  • mirh likes this

LaDiDa
  • LaDiDa

    I'm only human

  • Members
  • Joined: 12 Jul 2016
  • Netherlands

#182

Posted 17 June 2017 - 05:54 PM

It doesn't even have anything to do with a mod, that's how vanilla SA behaves and there is nothing you can do about it but playing at 30 fps.


d3vian
  • d3vian

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 17 Jun 2017
  • Kazakhstan

#183

Posted 17 June 2017 - 06:49 PM

can i add some mods if i already downgraded the game?


Silent
  • Silent

    Chief Vision™ Alterer

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Most Helpful [Modding] 2016
    Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#184

Posted 18 June 2017 - 11:49 AM

Yes! That's actually a preferred order of actions.
  • NOskillx likes this

stef_92
  • stef_92

    GTA3 Freak

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2007
  • Bulgaria

#185

Posted 21 June 2017 - 06:50 AM

I tried using the downgrader on my fresh copy of SA but I couldn't get it to work. After it downloads the patches it throws this exception:
2qmgdoy.png

Also after scanning my directory it doesn't find the files to patch (the list is empty). However if I try to downgrade anyway it starts but throws the same exception a few times and then crashes.

mirh
  • mirh

    Prankster

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2012
  • Italy

#186

Posted 21 June 2017 - 10:00 AM

If only it was open sauced .. :catspider:


Silent
  • Silent

    Chief Vision™ Alterer

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Most Helpful [Modding] 2016
    Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#187

Posted 21 June 2017 - 01:05 PM

I wonder, does the downgrader also act as an updater for listed mods? If the user launches it from time to time on his downgraded copy, will he be reminded that new versions of those mods are available?

TH3JMONEY
  • TH3JMONEY

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Jun 2015
  • United-States

#188

Posted 24 June 2017 - 09:58 PM

I downloaded the GInput mod but I can't get my PS4 controller to work with the game... any tips?


Ash_735
  • Ash_735

  • Members
  • Joined: 15 Nov 2005
  • None
  • Contribution Award [Mods]
    Most Knowledgeable [GTA] 2013
    Best Map 2013 "ViceCityStories PC Edition"

#189

Posted 25 June 2017 - 09:27 AM

Launch through Steam, that will convert your PS4 controller into a working one that this mod can use.

Aggserp4
  • Aggserp4

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Mar 2016
  • None

#190

Posted 01 July 2017 - 08:39 PM

Sorry if somebody's mentioned this here before, but I have a bit of a problem.

I downgraded the game from the Steam Version, it was successful and I chose to add the SilentPatch, Remastered GUI and Windescreen fix mods.

However, every time I start the game the resolution is automatically set to 1920x1080. I want to run it in 1280x720 because it drops frames every time there's lots of pedestrians or smoke on-screen, but I have to change it every time I open the game.

I've tried disabling the mods (it was only possible to disable the latter 2) one by one (so I tried with either one or none of them enabled) and deleting the settings file from the downgrader but it doesn't seem to work.

Is there anything I can do about this or is it just the way it's meant to be?


Danie122
  • Danie122

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 03 Sep 2016
  • Serbia

#191

Posted 14 July 2017 - 04:08 PM

i did all like the guy on video, but at the end i 'mod loader has stopped working' fix?


ThaPug
  • ThaPug

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Jan 2015
  • Italy

#192

Posted 4 weeks ago

This tool cannot downgrade Retail 2.0 EU, right?


LaDiDa
  • LaDiDa

    I'm only human

  • Members
  • Joined: 12 Jul 2016
  • Netherlands

#193

Posted 4 weeks ago

One way to see if it works:
make a backup of your original exe and try!

gtanoob4
  • gtanoob4

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 3 weeks ago
  • United-Kingdom

#194

Posted 3 weeks ago

I went through the whole downgrade process fine and when I now try and run the game I get the following error message:

 

'Cannot find 1536x864x32 video mode'

 

I've had a quick look around and the common fix appears to be changing the compatibility mode within properties, but this isn't working either. 

 

Does anyone have any other ideas?


LaDiDa
  • LaDiDa

    I'm only human

  • Members
  • Joined: 12 Jul 2016
  • Netherlands

#195

Posted 3 weeks ago

Remove all asi mods from install folder, run the game and set it to correct resolution, put all asi mods back and it should work.

TheycallmeSauceMan
  • TheycallmeSauceMan

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 weeks ago
  • Canada

#196

Posted 3 weeks ago

Guys, I need your help. It says I can't connect to RockstarNexus services. And also this happened...http://imgur.com/a/Nz033


TheycallmeSauceMan
  • TheycallmeSauceMan

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 weeks ago
  • Canada

#197

Posted 3 weeks ago

Wow man. Guys cant even help me. I will f*cking find another way how to downgrade without using this. And I will install the other mods myself. Dasvidania!


Silent
  • Silent

    Chief Vision™ Alterer

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Most Helpful [Modding] 2016
    Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#198

Posted 3 weeks ago

Yeah these f*cking idiots didn't respond you within an hour, I really hope them useless dicks die in fire.
  • gamerzworld, Blackbird88, BlackScout and 3 others like this

TheycallmeSauceMan
  • TheycallmeSauceMan

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 weeks ago
  • Canada

#199

Posted 3 weeks ago

Yeah these f*cking idiots didn't respond you within an hour, I really hope them useless dicks die in fire.


I already downgraded. Dont use this sh*t. Watch a video of downgrading the game and how to install CLEO. I just watched it to downgrade and it worked. I installed the other mods separately.

LaDiDa
  • LaDiDa

    I'm only human

  • Members
  • Joined: 12 Jul 2016
  • Netherlands

#200

Posted 3 weeks ago

Only if you have fire resistant cookies, wouldn't want those to get burned in the proces :O


TheycallmeSauceMan
  • TheycallmeSauceMan

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 weeks ago
  • Canada

#201

Posted 3 weeks ago

Only problem I have is that the game crashes when I go on bounce fm. Can anyone help me?

Silent
  • Silent

    Chief Vision™ Alterer

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Most Helpful [Modding] 2016
    Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#202

Posted 3 weeks ago

Maybe in the end you should have used this sh*t.
  • gamerzworld, Blackbird88, Tomasak and 1 other like this

Idkmyname
  • Idkmyname

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 2 weeks ago
  • None

#203

Posted A week ago

Does that work on GTA San Dvd version? V2.00 I think it was.


Tomasak
  • Tomasak

  • The Yardies
  • Joined: 04 Jan 2009
  • None
  • Spam Commando 2017
    Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]

#204

Posted A week ago

 

GTA: San Andreas Downgrader

-pic-


This downgrader will take the certain versions of Grand Theft Auto: San Andreas and downgrade them to their original version 1.0 counterparts.

Works With
- NewSteam r2 (including German) (12/9/14)
- Retail Second Edition (2.0) US

 

how about reading some op?


TheRomanianCynic
  • TheRomanianCynic

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Feb 2015
  • Romania

#205

Posted A week ago

So:

-I have the DVD version

-I live in the EU and I bought it the EU

-in game menu says it is v2.0

 

That means that I have the 2.0 EU version, which is unsupported by this downgrader?


Silent
  • Silent

    Chief Vision™ Alterer

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Most Helpful [Modding] 2016
    Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#206

Posted A week ago

This desktop shortcut to modloader directory should be an option IMO - unless I missed it somewhere.
  • Blackbird88 likes this

Random_Juice
  • Random_Juice

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 07 May 2016
  • United-States

#207

Posted A week ago

sh*t I messed it up. Is there anyway I can clean my whole hard drive of the downgrade because every time I reinstall it and reopen the downgrader it says

 

"Fatal error while trying to reach the RockStarNexus services.System.Net.WebException: The operation has timed out at at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()

at SAPatch.utils.downloadToString(String url)

at SAOatch.main.VB$StateMachine_19_main_Shown.MoveNext()" 

 

And I don't know what to do. Please help. :sui:





4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users