Quantcast

Jump to content

» «
Photo

fastman92 limit adjuster

RW Released
3,028 replies to this topic
SHIFAAH9
  • SHIFAAH9

    GTA GAMER

  • Members
  • Joined: 23 Aug 2017
  • None

#3001

Posted 2 weeks ago

@_onyx_
Thanks for that info
I'll check if ur tip's work tomorrow (not to night)

Hamzeol Murf
  • Hamzeol Murf

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Feb 2017
  • United-States

#3002

Posted A week ago

===========================================================================================================================================
Actor.GiveWeaponAndAmmo($ACTOR_RYDER, DARKHAND, 3000)
01B9: set_actor $ACTOR_RYDER armed_weapon_to 5 
060B: set_actor $ACTOR_RYDER decision_maker_to [email protected] 
02A9: set_actor $ACTOR_RYDER immune_to_nonplayer 1 
===========================================================================================================================================
The Second Line,
What Will Be The Weapon Number Of Added Weapon?
Or Is There Anyway To Avoid This Line In Main.scm?
I Tried Removing It Didn't Worked....

Hamzeol Murf
  • Hamzeol Murf

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Feb 2017
  • United-States

#3003

Posted A week ago

 

 

I'm trying to add some new weapons into San Andreas and I get a CTD on load. I followed this tutorial exactly to a T (Admittedly this guy is missing a file or two in the mediafire link he provides, I had to replicate my own from scratch) so I'm not sure how to go about un f*cking this.

aah... "TheNathanNS" fooled you just like he did to me and any one else who tried the SH*T he showed in that video...

well why not download the completed one. there should be a video in his channel ( "TheNathanNS") about already completed set of new weapons. here it is: https://www.youtube....eJNmxwyjE&t=60s (the video) all u just have to try is to edit them to your liking's. (it might work i don't have a 100%)

 

BTW..which file did you had to replicate from scratch...? 

 

 

 

 

And Yes TheNathanNS's sh*t Works Perfectly.

 

OK FINE it work's for you BUT NOT ME......!!!!  :/  :/

and if your SAYING it works "PERFECTLY" why not just PM me some working (perfect) file's or some of the files you created successfully.. :colgate:  :colgate:  

 

I Won't PM But Send It Right Here.

The Link: https://www.4shared....sp#dir=e33K6Aet

 

*Have Guide For NOOBS


eagle152
  • eagle152

    Visits Glory Hole Theme Park every day

  • Members
  • Joined: 18 Sep 2014
  • Antarctica

#3004

Posted A week ago Edited by eagle152, A week ago.

 

===========================================================================================================================================
Actor.GiveWeaponAndAmmo($ACTOR_RYDER, DARKHAND, 3000)
01B9: set_actor $ACTOR_RYDER armed_weapon_to 5 
060B: set_actor $ACTOR_RYDER decision_maker_to [email protected]
02A9: set_actor $ACTOR_RYDER immune_to_nonplayer 1 
===========================================================================================================================================
The Second Line,
What Will Be The Weapon Number Of Added Weapon?
Or Is There Anyway To Avoid This Line In Main.scm?
I Tried Removing It Didn't Worked....

 

WhY dO yOU WrITe iN sUCh WEiRd ManNeR???

Anyway, open gtasa_weapon_config.dat and the number on the left is your new weapon ID.

  • Davve95 likes this

SHIFAAH9
  • SHIFAAH9

    GTA GAMER

  • Members
  • Joined: 23 Aug 2017
  • None

#3005

Posted A week ago Edited by SHIFAAH9, A week ago.

look

I will teach you right now, quickly and clearly

Spoiler

well 80% of it worked..

The things that i did is:

 

[spoiler]1- tested using a nice new taxi (if u want it go to  )

2- did what u told except the car spawner (because i use fastman92's car spawner which is just awesome)

3- and did some of the things told in the video of "TheNathanNS"

4- tested the vehicle in game...

The problem's are:

1- there is no vehicle sound....!! accept door open and door close...!  why..?

2- i used a taxi (as i said before) so it sould be able to take taxi missions..? BUT NO it did not..Why..?

 

this is the last line's of vehicle.ide of me:

 

611, utiltr1, utiltr1, trailer, UTIL_TR1, UTILTR1,                 null, ignore, 4, 0, 0, -1, 0.68, 0.68, -1
1202, shifaahtaxi, shifaahtaxi, car, SHIFAAHTAXI, SHIFAAHTAXI, null, taxi, 10, 0, 1f10, -1, 0.7, 0.7, 0
end
 
this is my handling.cfg line:
 
SHIFAAHTAXI        2200.0    5000.0   1.6    0.0 0.1 -0.18  75  0.90 0.80 0.50 5 235.0 25.0 12.0 R P 6.5   0.55 0 38.0  0.8  0.10  0.0   0.25 -0.15 0.4  0.3 0.2  0.30 35000 c40102000       00000002        1  1    0
 
this is my carcols.dat line:
 
shifaahtaxi, 6,1,128
 
this is my gtasa_vehicleAudioSettings.cfg:
 
; ----------------------------------- added vehicles -----------------------------------
; you will add entries of new vehicles probably here
;
; name                                      VehicleType   enginesounds  field_6   field_8      field_C      HornTon   HornHigh     DoorSound   field_19   RadioNum   RadioType   vehTypeForAudio   volumeIncrease
; A                                         B             C      D      E         F            G            H         I            J           K          L          M           N                 O
shifaahtaxi                                        0             87     86     0         0.85         1.0          5         1.12246      2           0          8          0           14                0.0
;
;
;the end
 
 
so can any of give a suggestion on how to fix no sound an no mission's......??????????????
 
EDIT: the car name also is not displyed
 

eagle152
  • eagle152

    Visits Glory Hole Theme Park every day

  • Members
  • Joined: 18 Sep 2014
  • Antarctica

#3006

Posted A week ago

[code=auto:0]

1202, shifaahtaxi, shifaahtaxi, car, SHIFAAHTAXI, SHIFAAHTAXI, null, taxi, 10, 0, 1f10, -1, 0.7, 0.7, 0
end
[code=auto:0]
GXT name musn't be longer than 7 symbols.
There are no audio probably because you forgot to enable audio loader.
As for the custom taxi - you can use this.
  • _onyx_ likes this

Inan-Ahammad
  • Inan-Ahammad

    Project Props - Mapper

  • Members
  • Joined: 15 Jul 2016
  • Bangladesh

#3007

Posted A week ago

@SHIFAA9
Please use spoiler bro

SHIFAAH9
  • SHIFAAH9

    GTA GAMER

  • Members
  • Joined: 23 Aug 2017
  • None

#3008

Posted A week ago

 

[code=auto:0]1202, shifaahtaxi, shifaahtaxi, car, SHIFAAHTAXI, SHIFAAHTAXI, null, taxi, 10, 0, 1f10, -1, 0.7, 0.7, 0end[code=auto:0]GXT name musn't be longer than 7 symbols.There are no audio probably because you forgot to enable audio loader.As for the custom taxi - you can use this.  

 

whats this i dont understand that.......!!!!!!!!!! :/

 

@SHIFAA9
Please use spoiler bro

sorry for making huge posts i'am still new so yet i do not know how to make or use the spoiler option... :dontgetit:  :dontgetit:  :dontgetit:


_onyx_
  • _onyx_

    JAH RASTAFARAY

  • Members
  • Joined: 15 Feb 2013
  • Russia

#3009

Posted A week ago Edited by _onyx_, A week ago.

 

 [code=auto:0]1202, shifaahtaxi, shifaahtaxi, car, SHIFAAHTAXI, SHIFAAHTAXI, null, taxi, 10, 0, 1f10, -1, 0.7, 0.7, 0end[code=auto:0]GXT name musn't be longer than 7 symbols.There are no audio probably because you forgot to enable audio loader.As for the custom taxi - you can use this.   whats this i dont understand that.......!!!!!!!!!! :/ @SHIFAA9
Please use spoiler bro

sorry for making huge posts i'am still new so yet i do not know how to make or use the spoiler option... :dontgetit:  :dontgetit:  :dontgetit:

 

long file Name should not exceed 7 characters

1202, culver, culvercar, CULVERCULVER, null, poorfamily, 7, 0, 2ff0, -1, 0.66, 0.66, 2

about the sound, I forgot to tell you to replace this line

[ADDONS]

#Enable cheat string loader = 0
Enable vehicle audio loader = 1

mission taxi (police\fire) as far as I know can't work with the fla, you need to write the script

SHIFAAH9
  • SHIFAAH9

    GTA GAMER

  • Members
  • Joined: 23 Aug 2017
  • None

#3010

Posted A week ago

@_onyx_

 

I"LL check if that work's  :colgate:....

what about this: "mission taxi (police\fire) as far as I know can't work with the fla, you need to write the script" i'am not a cleo scripter yet and i do not know how to write it..!

can you do it...?

 

 

@FASTMAN

 

how do i set every thing to unlimited in FLA....?

or what are the Limits that can be set to UNlimited..?

 

 

@eagle152

 

what do i do with it...? 

 

http://www.gtagarage...ow.php?id=18122

 

i don't know can you tell


Hamzeol Murf
  • Hamzeol Murf

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Feb 2017
  • United-States

#3011

Posted A week ago

 

 

===========================================================================================================================================
Actor.GiveWeaponAndAmmo($ACTOR_RYDER, DARKHAND, 3000)
01B9: set_actor $ACTOR_RYDER armed_weapon_to 5 
060B: set_actor $ACTOR_RYDER decision_maker_to [email protected]
02A9: set_actor $ACTOR_RYDER immune_to_nonplayer 1 
===========================================================================================================================================
The Second Line,
What Will Be The Weapon Number Of Added Weapon?
Or Is There Anyway To Avoid This Line In Main.scm?
I Tried Removing It Didn't Worked....

 

WhY dO yOU WrITe iN sUCh WEiRd ManNeR???

Anyway, open gtasa_weapon_config.dat and the number on the left is your new weapon ID.

 

The Game Still Crashes, What Should I Do?


SHIFAAH9
  • SHIFAAH9

    GTA GAMER

  • Members
  • Joined: 23 Aug 2017
  • None

#3012

Posted A week ago Edited by SHIFAAH9, A week ago.

@_onyx_
well.. now the sound is back but still no name displyed....
Spoiler
1202, astaxi, astaxi, car, ASTAXI, ASTAXI, null, taxi, 10, 0, 1f10, -1, 0.7, 0.7, 0
 
now there is just 6 charactor's

Inan-Ahammad
  • Inan-Ahammad

    Project Props - Mapper

  • Members
  • Joined: 15 Jul 2016
  • Bangladesh

#3013

Posted A week ago

Is this me or this topic design is breaking up?
  • Rachel Amber likes this

SHIFAAH9
  • SHIFAAH9

    GTA GAMER

  • Members
  • Joined: 23 Aug 2017
  • None

#3014

Posted A week ago

maybe


Rachel Amber
  • Rachel Amber

    "I quit coz my life is sh*t"

  • Members
  • Joined: 12 Aug 2015
  • Poland

#3015

Posted A week ago

Is this me or this topic design is breaking up?

its broken for me too


_onyx_
  • _onyx_

    JAH RASTAFARAY

  • Members
  • Joined: 15 Feb 2013
  • Russia

#3016

Posted A week ago

 

@_onyx_
well.. now the sound is back but still no name displyed....
Spoiler
1202, astaxi, astaxi, car, ASTAXI, ASTAXI, null, taxi, 10, 0, 1f10, -1, 0.7, 0.7, 0
 
now there is just 6 charactor's

 

9) open your vechicle_names.FXT (in cleo_text folder) and paste line
CULVER CULVER 

and i am not cleo scripter


 

@eagle152

 

what do i do with it...? 

 

http://www.gtagarage...ow.php?id=18122

 

i don't know can you tell

probably what you need to download and read the README


SHIFAAH9
  • SHIFAAH9

    GTA GAMER

  • Members
  • Joined: 23 Aug 2017
  • None

#3017

Posted A week ago

9) open your vechicle_names.FXT (in cleo_text folder) and paste line

CULVER CULVER 

i do not have a "vechicle_names.FXT" i only have a "CarSpawner_by_fastman92.fxt" in cleo_text folder....... :blink: 

 

 

 

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=18122

 

probably what you need to download and read the README

Taxi IDs loader by fastman92

 
This CLEO script allows you to change IDs of taxi vehicles used by 0602 opcode.
 
Compatible with GTA San Andreas v1.0 [US] HOODLUM No-CD Fixed EXE"
 
that's what is in the beginning of the readme.txt................ :/

_onyx_
  • _onyx_

    JAH RASTAFARAY

  • Members
  • Joined: 15 Feb 2013
  • Russia

#3018

Posted A week ago

 

9) open your vechicle_names.FXT (in cleo_text folder) and paste line

CULVER CULVER 

i do not have a "vechicle_names.FXT" i only have a "CarSpawner_by_fastman92.fxt" in cleo_text folder....... :blink: 

 

 

 

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=18122

 

probably what you need to download and read the README

Taxi IDs loader by fastman92

 
This CLEO script allows you to change IDs of taxi vehicles used by 0602 opcode.
 
Compatible with GTA San Andreas v1.0 [US] HOODLUM No-CD Fixed EXE"
 
that's what is in the beginning of the readme.txt................ :/

 

create this fxt in cleo_text folder


 

9) open your vechicle_names.FXT (in cleo_text folder) and paste line

CULVER CULVER 

i do not have a "vechicle_names.FXT" i only have a "CarSpawner_by_fastman92.fxt" in cleo_text folder....... :blink: 

 

 

 

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=18122

 

probably what you need to download and read the README

Taxi IDs loader by fastman92

 
This CLEO script allows you to change IDs of taxi vehicles used by 0602 opcode.
 
Compatible with GTA San Andreas v1.0 [US] HOODLUM No-CD Fixed EXE"
 
that's what is in the beginning of the readme.txt................ :/

 

you're probably laughing, or pretending to be a fool

Spoiler


fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009
  • Poland
  • Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]
    Contribution Award [Mods]

#3019

Posted A week ago Edited by fastman92, A week ago.

 
Don't waste your time on this, keep working on your project instead.
  • _onyx_ and Inan-Ahammad like this

Inan-Ahammad
  • Inan-Ahammad

    Project Props - Mapper

  • Members
  • Joined: 15 Jul 2016
  • Bangladesh

#3020

Posted A week ago

@SHIFAAH9

Why don't you search google or something for solution.Or even open a new topic in GTA MODDING section or so?

SHIFAAH9
  • SHIFAAH9

    GTA GAMER

  • Members
  • Joined: 23 Aug 2017
  • None

#3021

Posted A week ago

fine i don't want to add all of my 500 new car's ..... :sneaky:

 

" 0602 opcode." I DO NOT KNOW WHAT THE HELL THAT IS (so i'am not pretending to be a fool) :sneaky:

 

@Fastman92

is it possible to add new ped's to gta sa using FLA... :)

 

Why is that when ever i install FLA on gta3 it crashes like hell... :*(  :*(

same problem with GTA vc.... :bored:

 

@Hamzeol Murf

"I Won't PM But Send It Right Here.
that link say's i have to create a account to download that file you gave... :facedesk:

MaTeeeS
  • MaTeeeS

    ice cold baby!

  • Members
  • Joined: 03 May 2016
  • Czech-Republic

#3022

Posted A week ago

http://knowyourmeme.com/photos/1221798


_onyx_
  • _onyx_

    JAH RASTAFARAY

  • Members
  • Joined: 15 Feb 2013
  • Russia

#3023

Posted A week ago

 

fine i don't want to add all of my 500 new car's ..... :sneaky:

 

" 0602 opcode." I DO NOT KNOW WHAT THE HELL THAT IS (so i'am not pretending to be a fool) :sneaky:

 

 

you don't need to know what is this opcode
 
you need to open the dat file and add at the end of the list number of your car

1202, astaxi, astaxi, автомобиль, ASTAXI, ASTAXI, нулевое, такси, 10, 0, 1f10, -1, 0,7, 0,7, 0

_onyx_
  • _onyx_

    JAH RASTAFARAY

  • Members
  • Joined: 15 Feb 2013
  • Russia

#3024

Posted 2 days ago

 

 

 
Don't waste your time on this, keep working on your project instead.

 

hi man. there is a limit to the number of extra components in the cars, you can add in the car at least 20 pieces 
but the game uses only 6 extras 
is it possible somehow to remove this limit?

fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009
  • Poland
  • Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]
    Contribution Award [Mods]

#3025

Posted 2 days ago

 
Don't waste your time on this, keep working on your project instead.

hi man. there is a limit to the number of extra components in the cars, you can add in the car at least 20 pieces 
but the game uses only 6 extras 
is it possible somehow to remove this limit?

I have currently no development computer working.
  • _onyx_ likes this

Brooklynzsmac
  • Brooklynzsmac

    Say it with me homies! Grove Street is king!

  • Members
  • Joined: 27 Feb 2014
  • Poland

#3026

Posted 2 days ago

Any ETA for new version?


fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009
  • Poland
  • Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]
    Contribution Award [Mods]

#3027

Posted 2 days ago

Any ETA for new version?

I need to get my motherboard replaced.
After my computer gets fixed, it could take a month before a new version gets released.
  • Inan-Ahammad likes this

unbid
  • unbid

    Sgt. Pooper Lonely Farts Club

  • Zaibatsu
  • Joined: 13 Jun 2011
  • Indonesia

#3028

Posted 2 days ago Edited by unbid, 2 days ago.

Welp, I have no idea how this happened :/

Spoiler

BizarroTed
  • BizarroTed

    aint never seen a xan under the tree

  • Members
  • Joined: 17 Feb 2014
  • United-States

#3029

Posted 6 hours ago

 

 

 

I'm trying to add some new weapons into San Andreas and I get a CTD on load. I followed this tutorial exactly to a T (Admittedly this guy is missing a file or two in the mediafire link he provides, I had to replicate my own from scratch) so I'm not sure how to go about un f*cking this.

aah... "TheNathanNS" fooled you just like he did to me and any one else who tried the SH*T he showed in that video...

well why not download the completed one. there should be a video in his channel ( "TheNathanNS") about already completed set of new weapons. here it is: https://www.youtube....eJNmxwyjE&t=60s (the video) all u just have to try is to edit them to your liking's. (it might work i don't have a 100%)

 

BTW..which file did you had to replicate from scratch...? 

 

 

 

 

And Yes TheNathanNS's sh*t Works Perfectly.

 

OK FINE it work's for you BUT NOT ME......!!!!  :/  :/

and if your SAYING it works "PERFECTLY" why not just PM me some working (perfect) file's or some of the files you created successfully.. :colgate:  :colgate:  

 

I Won't PM But Send It Right Here.

The Link: https://www.4shared....sp#dir=e33K6Aet

 

*Have Guide For NOOBS

 

your link doesn't work, bud. it logs me out of 4shared and when i log back in i get an infinite loading screen.





5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users