Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA San Andreas crash after playing a few seconds

  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic
HendraBlackRx
  • HendraBlackRx

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 18 Aug 2014
  • Indonesia

#1

Posted 18 August 2014 - 01:25 PM

I play gta san andreas and load the save game, after that goes black screen so long and starting the gta but running so slow and after few second my gta san andreas crashing.......... PLEASE Someone help this problem :cry:


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#2

Posted 18 August 2014 - 01:42 PM Edited by lil weasel, 18 August 2014 - 01:43 PM.

When posting a problem, be sure to include the following information:

Operating system (Windows users: be sure to mention if you have Vista/XP/7/8, and which Service Pack you have)
Video/Graphics card type + graphics memory
Processor
RAM (random access memory)
If you have installed mods, search or post a topic in their forum

This may help us to identify the problem.
  • HendraBlackRx likes this

HendraBlackRx
  • HendraBlackRx

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 18 Aug 2014
  • Indonesia

#3

Posted 18 August 2014 - 08:48 PM

okay sorry i new in here..

 

Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850)

Card name: NVIDIA GeForce 210 1GB DDR3

Processor: AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 3600+ (2 CPUs), ~1.9GHz

Memory: 8192MB RAM

DirectX Version: DirectX 11

 

and i has installed so much of mods , this problem has detected when i has re-installed my windows 7 , before re-installed it my San Andreas Working Properly..


HendraBlackRx
  • HendraBlackRx

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 18 Aug 2014
  • Indonesia

#4

Posted 19 August 2014 - 10:13 AM

I play gta san andreas and load the save game, after that goes black screen so long and starting the gta but running so slow and after few second my gta san andreas crashing.......... PLEASE Someone help this problem 
Quot

 

 

Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850)

Card name: NVIDIA GeForce 210 1GB DDR3

Processor: AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 3600+ (2 CPUs), ~1.9GHz

Memory: 8192MB RAM

DirectX Version: DirectX 11

 

and i has installed so much of mods , this problem has detected when i has re-installed my windows 7 , before re-installed it my San Andreas Working Properly..

 

  •  

 


gajrajgchouhan
  • gajrajgchouhan

    tommycjnikojohnnyluis fan

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#5

Posted 19 August 2014 - 11:19 AM

Which mods have you instaaled


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#6

Posted 19 August 2014 - 05:16 PM

If you have a gta_sa.set file Delete it.

kinghunter
  • kinghunter

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Aug 2014
  • India

#7

Posted 22 August 2014 - 11:18 AM

For any such issues,follow the below checklist.

 

1. Make a clean install

2. Delete the settings file.

3. Try compatibility modes.

4. Run as Administrator.

5. Disable Win 7 themes/styles.

6. Disable/Delete all mods installed.

7. Lower graphics settings to lowest. 

8. Try disabling your antivirus.

9. Update your graphics drivers.

 

The last two are most times unneeded. 


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#8

Posted 22 August 2014 - 12:26 PM

HendraBlackRx
Member Since
3 days ago
Last Active
Offline 2 days ago




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users