Quantcast

Jump to content

» «
Photo

DYOM , pls can i get your opionon?

10 replies to this topic
josephmandm
  • josephmandm

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2014
  • Canada

#1

Posted 4 weeks ago

pls just give me ur opionon on this,

 

 

so i have cleo 4.3 (auto installer version) and dyom v8.1 for my gta sa, everything is set up fine to the point where i can actually mess around a bit with dyom,

 

HOWEVER

 

the game crashes whenever i do the following,

 

1. type

2. add a weapon (specifically only guns) as either in an actors hand or as a pick up

 

no one has given me solutions to this so i was considering just using cleo 3 with dyom 7?

 

would this work??? because this newer version is constantly crashing and it seems like this has worked for other people??? i dont care if i have an older version i just need to find a way to make missions please help!!!


Target13Productions
  • Target13Productions

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#2

Posted 4 weeks ago

1-Do you have any other Cleo mods installed?

2-Any weapons mods installed?

3-Did you try reinstalling GTA San Andreas?

4-Did you try reinstalling DYOM?


Prince Gumball
  • Prince Gumball

    Love hurts

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2012
  • Indonesia

#3

Posted 4 weeks ago

Use CLEO 4.1


xMatix
  • xMatix

    The Rolling Joint

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2010
  • Poland

#4

Posted 4 weeks ago

Use CLEO 4.1

I'm still using cleo 4.3, the problem is other cleo mods (if he have them) or just wrong crack.


Revolver1
  • Revolver1

    Noob designer :D

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013

#5

Posted 4 weeks ago

80% crashing problems with DYOM 8.1 are caused by wrong crack. Both Cleo 4.1 and 4.3 work fine, but 4.1 is more stable and 4.3 causes crashes on some missions (only playing). I'd recommend using 1.0 us crack, but HOODLUM crack works too (as I heard). I can post a link but not sure if Canadian would allow me

xMatix
  • xMatix

    The Rolling Joint

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2010
  • Poland

#6

Posted 4 weeks ago

 I'd recommend using 1.0 us crack, but HOODLUM crack works too (as I heard).

Yeah that really depends, I always used HOODLUM crack, but on my new PC I had to use 1.0 us crack, it wouldn't work without it.


josephmandm
  • josephmandm

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2014
  • Canada

#7

Posted 4 weeks ago

 

 I'd recommend using 1.0 us crack, but HOODLUM crack works too (as I heard).

Yeah that really depends, I always used HOODLUM crack, but on my new PC I had to use 1.0 us crack, it wouldn't work without it.

 

 

 

okay so how exactly do i use the hoodlum crack??? i have it downloaded, now what are my steps


xMatix
  • xMatix

    The Rolling Joint

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2010
  • Poland

#8

Posted 4 weeks ago

 

 

 I'd recommend using 1.0 us crack, but HOODLUM crack works too (as I heard).

Yeah that really depends, I always used HOODLUM crack, but on my new PC I had to use 1.0 us crack, it wouldn't work without it.

 

okay so how exactly do i use the hoodlum crack??? i have it downloaded, now what are my steps

ok be careful, because you can damage your computer or even brain, these are the steps:
- Use copy option on crack .exe
- Paste it into main GTA SA game folder

if you have problems with any of these steps, please ask dad or somebody older to help you with that dangerous task. I'm glad I could help you.

  • Be Kowalski and kk. like this

josephmandm
  • josephmandm

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2014
  • Canada

#9

Posted 4 weeks ago Edited by josephmandm, 4 weeks ago.

 

 

 

 I'd recommend using 1.0 us crack, but HOODLUM crack works too (as I heard).

Yeah that really depends, I always used HOODLUM crack, but on my new PC I had to use 1.0 us crack, it wouldn't work without it.

 

okay so how exactly do i use the hoodlum crack??? i have it downloaded, now what are my steps

ok be careful, because you can damage your computer or even brain, these are the steps:
- Use copy option on crack .exe
- Paste it into main GTA SA game folder

if you have problems with any of these steps, please ask dad or somebody older to help you with that dangerous task. I'm glad I could help you.

 


josephmandm
  • josephmandm

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2014
  • Canada

#10

Posted 4 weeks ago

80% crashing problems with DYOM 8.1 are caused by wrong crack. Both Cleo 4.1 and 4.3 work fine, but 4.1 is more stable and 4.3 causes crashes on some missions (only playing). I'd recommend using 1.0 us crack, but HOODLUM crack works too (as I heard). I can post a link but not sure if Canadian would allow me

 

Pleaseeeee post it, honestly ive been up the past 3 days trying to find a crack you can take it down after just plssss help me outtt ! for 2 seconds ive been looking for this for so longgg, 


xMatix
  • xMatix

    The Rolling Joint

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2010
  • Poland

#11

Posted 4 weeks ago Edited by xMatix, 4 weeks ago.

 

80% crashing problems with DYOM 8.1 are caused by wrong crack. Both Cleo 4.1 and 4.3 work fine, but 4.1 is more stable and 4.3 causes crashes on some missions (only playing). I'd recommend using 1.0 us crack, but HOODLUM crack works too (as I heard). I can post a link but not sure if Canadian would allow me

 

Pleaseeeee post it, honestly ive been up the past 3 days trying to find a crack you can take it down after just plssss help me outtt ! for 2 seconds ive been looking for this for so longgg, 

 

Search it in google you retard.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users