Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Playing Vehicle Engine Sounds?

3 replies to this topic
InfamousSabre
  • InfamousSabre

    Harpocrates

  • Members
  • Joined: 03 Jan 2013

#1

Posted 13 August 2014 - 06:33 AM Edited by InfamousSabre, 13 August 2014 - 06:35 AM.

Has anyone been able to play vehicle sounds?

I'm trying to play STREAMED_VEHICLES_SANCHEZ_SANCHEZ_EXHAUST_HIGH, but so far, nothing I have tried is working. In fact, I can't seem to be able to play ANY vehicle sounds.

 

EngineSoundID = GTA.Native.Function.Call<int>("GET_SOUND_ID");
GTA.Native.Function.Call("PLAY_SOUND_FROM_OBJECT", EngineSoundID, "STREAMED_VEHICLES_SANCHEZ_SANCHEZ_EXHAUST_HIGH", this.obj);

The above code is what I'm using, for reference.


please_man2001
  • please_man2001

    Crying

  • BUSTED!
  • Joined: 24 Aug 2014
  • None

#2

Posted 25 August 2014 - 06:01 PM

still no fix? Use export the sound using OpenFormats and use NAudio.


Jitnaught
  • Jitnaught

    ✰✰✰✰✰✰

  • Members
  • Joined: 24 Aug 2013
  • United-States

#3

Posted 25 August 2014 - 06:09 PM

still no fix? Use export the sound using OpenFormats and use NAudio.

He probably knows that, but he wants to know if it's possible using the native before he uses that.


InfamousSabre
  • InfamousSabre

    Harpocrates

  • Members
  • Joined: 03 Jan 2013

#4

Posted 25 August 2014 - 07:40 PM

right. i need to use positioned audio, so playing them through gta would be what I'm looking to do




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users