Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Omg the freezing in this game -_-

17 replies to this topic
SweetApples
  • SweetApples

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2014
  • United-States

#1

Posted 03 August 2014 - 04:12 PM

This game has frozen on my about 5 times now, I can't even play. I'm so annoyed. -____-

Is this a problem for anyone else? Now I see why people complain about this game being broken. Is there ANY solution to this?

ChrilLe
  • ChrilLe

    I missed my own 1 year anniversary! ;_;

  • BUSTED!
  • Joined: 27 Dec 2013
  • GoSquared

#2

Posted 03 August 2014 - 04:13 PM

Inb4 bitch n moan
  • Starscream_910 likes this

SweetApples
  • SweetApples

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2014
  • United-States

#3

Posted 03 August 2014 - 04:15 PM

Inb4 bitch n moan


Can you at least give a solution...

Jesoph
  • Jesoph

    The smelly guys co-leader.

  • Members
  • Joined: 27 Apr 2014
  • North-Korea

#4

Posted 03 August 2014 - 04:18 PM

xbox 360 has a £30 roughly gpu and 512 mb of ram, so be surprised it doesnt blow up when you play it.


i dont know about ps3 but im quite sure its similiar to xbox 360
  • itrpatrick likes this

Xx_chopdogg_xX
  • Xx_chopdogg_xX

    Rat

  • Members
  • Joined: 04 Nov 2013

#5

Posted 03 August 2014 - 04:18 PM

This game has frozen on my about 5 times now, I can't even play. I'm so annoyed. -____-

Is this a problem for anyone else? Now I see why people complain about this game being broken. Is there ANY solution to thDelete the 1.15 patch,clear the system cache and redownload the 1.15 patch.


Starscream_910
  • Starscream_910

    Undercover Moderator

  • Members
  • Joined: 05 May 2014
  • United-Kingdom
  • Best Snapmatic 2014

#6

Posted 03 August 2014 - 04:19 PM

This game has frozen on my about 5 times now, I can't even play. I'm so annoyed. -____-
Is this a problem for anyone else? Now I see why people complain about this game being broken. Is there ANY solution to this?


I have a feeling it is your internet connection that's the problem.

It's normal to time out, but not 5 times in a row.

Jesoph
  • Jesoph

    The smelly guys co-leader.

  • Members
  • Joined: 27 Apr 2014
  • North-Korea

#7

Posted 03 August 2014 - 04:21 PM

This game has frozen on my about 5 times now, I can't even play. I'm so annoyed. -____-
Is this a problem for anyone else? Now I see why people complain about this game being broken. Is there ANY solution to this?


I have a feeling it is your internet connection that's the problem.
It's normal to time out, but not 5 times in a row.

1.) you have been brainwashed

2.) freezing has nothing to do with internet connection
  • Starscream_910 likes this

The7thOne
  • The7thOne

    Help, I'm steppin' into the Twilight Zone

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 04 May 2014
  • None

#8

Posted 03 August 2014 - 04:24 PM Edited by The7thOne, 03 August 2014 - 04:25 PM.

The consoles are 10 years old, it's not surprising to me.

 

Still though, for it to freeze 5 times in a row is baffling. Try restarting your router, clearing your system cache, and unlinking/relinking your social club account.


Killzone3265
  • Killzone3265

    Now Includes Respect List

  • Members
  • Joined: 07 Oct 2013
  • Canada
  • April Fools Winner 2015

#9

Posted 03 August 2014 - 04:25 PM

its a mixture of old sh*t and bad programming i assume

there was no freezing before the recent patches, like 1.11+


Starscream_910
  • Starscream_910

    Undercover Moderator

  • Members
  • Joined: 05 May 2014
  • United-Kingdom
  • Best Snapmatic 2014

#10

Posted 03 August 2014 - 04:27 PM

This game has frozen on my about 5 times now, I can't even play. I'm so annoyed. -____-
Is this a problem for anyone else? Now I see why people complain about this game being broken. Is there ANY solution to this?


I have a feeling it is your internet connection that's the problem.
It's normal to time out, but not 5 times in a row.

1.) you have been brainwashed
2.) freezing has nothing to do with internet connection

Sorry OP I misread "freezing" :-S

If it's a server issue- I'd turn off the system and leave the game for an hour or so, then try again.

Before that though, eject your disk and clean it thoroughly.

I've had experiences where the disk is dirty and the console freezes as a result.

Hope I helped :-)

WesternMotorcycleCo.
  • WesternMotorcycleCo.

    Western Motorcycle Company Cruisers

  • Members
  • Joined: 23 Sep 2013
  • Ireland

#11

Posted 03 August 2014 - 04:28 PM

I haven't froze since 1.14


SweetApples
  • SweetApples

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2014
  • United-States

#12

Posted 03 August 2014 - 04:34 PM

The consoles are 10 years old, it's not surprising to me.
 
Still though, for it to freeze 5 times in a row is baffling. Try restarting your router, clearing your system cache, and unlinking/relinking your social club account.

Okay, I might try this :) Hopefully it works !

Muse182
  • Muse182

    Homie

  • Members
  • Joined: 19 Sep 2013
  • United-Kingdom

#13

Posted 03 August 2014 - 05:16 PM

Yeah this happens a few times a day for me. Well the screen doesn't really freeze but I get stuck at the "Loading Session" screen. The camera still moves but I won't get into the lobby. Another thing I get as well, if I press A to go straight to online it never lets me in. It takes me back to single player, then I have to join online again and it will work.


Sw1ft562
  • Sw1ft562

    null...

  • Members
  • Joined: 07 Feb 2014
  • United-States

#14

Posted 03 August 2014 - 05:55 PM

i tried to play late last night to get my mind off things.. but it froze for the first time since 1.13

 

it happened when i tried to view joined players info


itrpatrick
  • itrpatrick

    GTA Enthusiast

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2013
  • None

#15

Posted 03 August 2014 - 10:01 PM

Freezing is caused by the 7 year old consoles we play on.


SteveNYC
  • SteveNYC

    One Shot One Kill

  • Members
  • Joined: 11 Nov 2013
  • NATO

#16

Posted 03 August 2014 - 10:03 PM

Dress warm OP.


SIM-1
  • SIM-1

    Thug

  • Members
  • Joined: 29 Jan 2014
  • United-States

#17

Posted 03 August 2014 - 10:56 PM

I haven't frozen since the last patch but I would constantly have lag and rendering issues until yesterday. I installed GTA on my hard drive and that made a huge difference all those issues went away

SpidersWeb
  • SpidersWeb

    Grumpy Old Man

  • Members
  • Joined: 18 Sep 2013
  • New-Zealand

#18

Posted 03 August 2014 - 11:03 PM

 

 

This game has frozen on my about 5 times now, I can't even play. I'm so annoyed. -____-
Is this a problem for anyone else? Now I see why people complain about this game being broken. Is there ANY solution to this?


I have a feeling it is your internet connection that's the problem.
It's normal to time out, but not 5 times in a row.

1.) you have been brainwashed

2.) freezing has nothing to do with internet connection

 

 

This game is so unstable/intolerant network errors, that a bad network connection can crash the game. 

I haven't had a crash since 1.15 though.


Freezing is caused by the 7 year old consoles we play on.

 

No, it's caused by poorly written software. 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users