Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[SA|WIP/REL] SAPD:FR

165 replies to this topic
HeresOtis
  • HeresOtis

    SA C++ Whiz

  • Feroci
  • Joined: 29 Apr 2011
  • United-States

#151

Posted 24 May 2016 - 04:32 AM Edited by HeresOtis, 24 May 2016 - 04:33 AM.

Update: https://www.mediafir...3p7q8t8883kf8dn

 

Police Computer preview: http://picpaste.com/...ed-aP1iT16K.png

Secondary/Quick Menu preview: http://picpaste.com/...d1-rGS0OqHs.png

  • Fireman likes this

Triton460
  • Triton460

    Snitch

  • Members
  • Joined: 29 Jun 2015
  • Croatia

#152

Posted 25 May 2016 - 06:34 PM

  • Calling the paramedics crashes the game.
  • Upon launching the new quick menu the game frezees and I can only move the cursor which appears on the screen. However, there isn,t anything on the screen, and the cursor stops when it reaches the area where the quick menu (shown in your screenshot) should appear.
  • Upon calling for backup (swat or normal) their blips aren't displayed on the map and the minimap. However, it works for the helicopter and prisoner transport.
  • Prisoner transport arrives and doesn't exit their car, they don't take the suspect and they don't drive away, they just stay there. Their blip stays on the map for the rest of that game session.
  • Traffic stop menu isn't displayed, a short horizontal line (length of the working traffic stop menu) is displayed only.
  • elliotc likes this

HeresOtis
  • HeresOtis

    SA C++ Whiz

  • Feroci
  • Joined: 29 Apr 2011
  • United-States

#153

Posted 26 May 2016 - 01:54 AM

 

  • Calling the paramedics crashes the game.
  • Upon launching the new quick menu the game frezees and I can only move the cursor which appears on the screen. However, there isn,t anything on the screen, and the cursor stops when it reaches the area where the quick menu (shown in your screenshot) should appear.
  • Upon calling for backup (swat or normal) their blips aren't displayed on the map and the minimap. However, it works for the helicopter and prisoner transport.
  • Prisoner transport arrives and doesn't exit their car, they don't take the suspect and they don't drive away, they just stay there. Their blip stays on the map for the rest of that game session.
  • Traffic stop menu isn't displayed, a short horizontal line (length of the working traffic stop menu) is displayed only.

 

I can't verify any of these unless multiple users have same issue. Make sure you have SA Hoodlum US 1.0


Armystuntman
  • Armystuntman

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Jun 2015
  • Malta

#154

Posted 28 May 2016 - 01:37 PM Edited by Armystuntman, 28 May 2016 - 02:25 PM.

Just tested the new version, stuff seems to be working well so far. (such as the menu, though it's a bit awkward to use for me since it gets in the way of the vanilla HUD) (Had a random crash while exiting the station one time but I suspect an irrelevant mod for that so no worries.)

 

I have a suggestion for how to handle arrests.

 

Since with the gang system you can bring suspects manually to any jail cells (I use hidden interiors mod so I can use any police station to leave arrested peds in) I suggest making an option to make a specific ped disband specifically from your group and stay in place. (Like the prisoner transport option but without the prisoner transport, basically.) And then make the script let go of the ped so it can despawn naturally without complications. You could call it "Jail" or "Let go" or something and leave it to the player on where to do it, and it'l count towards the arrest toll or something. Alternatively you could just make the command remove the arrested ped from the gameworld entirely to make it simple.

 

Like this you don't need to disband the entire gang (which means you don't lose your police partner every time.)

I've been using Prisoner Transport in the interior to leave suspects in jail so far but I'm just worried that it might cause a crash eventually.

 

Oh, and prisoner transport doesn't actually do anything as the previous post said. (I'm using the correct hoodlum.) They arrive to the prisoner and just do nothing but be an annoying blip.

The player model partner thing doesn't seem to work though sadly, it simply spawns a standard officer relevant to the current area. (LSPD in Los Santos, County Sheriff in the county, ect) Shouldn't matter much I guess.

 

Something that annoys me, though it seems to be a hardcoded thing so I don't blame you for it, but criminals I've detained (aka in the player gang) will still attempt to attack other cops, this is particularly annoying inside stations because I have to keep calling them with the gang call button G to distract them. Maybe it's possible to make them not attack cops because the spawned partners don't attack other cops.

 

Edit: Previous guy is right, the pulled over text isn't showing and just shows a white line where the text should be, the buttons still work though but it's quite confusing without the text prompts.

  • LazarD and elliotc like this

LazarD
  • LazarD

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 18 May 2016
  • Bulgaria

#155

Posted 30 May 2016 - 08:29 AM

Can anybody tell all control keys for this mod?


nichankinson
  • nichankinson

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 weeks ago
  • United-States

#156

Posted 3 weeks ago Edited by nichankinson, 3 weeks ago.

I am using the version released on 5-13-16 because the most recently updated version released later in may, does not work for me. It says that it cannot detect my game version, contact the mod creator. I am using silent's asi loader, i am using the Us HOODLUM thing and i have NO other mods installed. Just those two, and the SAPDFR beta released on 5-13-16. My game loads fine, but i cannot figure out how to go on duty or anything. 

 

EDIT: I was able to install the newest version of the mod, but i still cannot access any of its features or even go on duty. how do i fix this?


HeresOtis
  • HeresOtis

    SA C++ Whiz

  • Feroci
  • Joined: 29 Apr 2011
  • United-States

#157

Posted 3 weeks ago

Show me screenshot of your folder.


nichankinson
  • nichankinson

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 weeks ago
  • United-States

#158

Posted 3 weeks ago Edited by nichankinson, 3 weeks ago.

here is the screenshot of my folder

http://imgur.com/YdMB5KB

 

EDIT: please do not bash me if i have done something wrong. i am new to modding SA. im used to GTA IV and GTA V but was interested in SAPDFR.


HeresOtis
  • HeresOtis

    SA C++ Whiz

  • Feroci
  • Joined: 29 Apr 2011
  • United-States

#159

Posted 3 weeks ago

here is the screenshot of my folder

http://imgur.com/YdMB5KB

 

EDIT: please do not bash me if i have done something wrong. i am new to modding SA. im used to GTA IV and GTA V but was interested in SAPDFR.

You have 2 EXEs in the folder. Remove gta-sa.exe and try playing. (Make sure you keep and use gta_sa.EXE)


lsnoop
  • lsnoop

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Nov 2010

#160

Posted 2 weeks ago

Is it possibe to add radio for use when on foot (like they did in V version) in addition to police computer? Because it's really time consuming to run back and forth to the car just to check plates. Menu can remain the same I think, only add some kind of animation to the player using the radio  :santa:

  • Sweet Bellic and elliotc like this

nichankinson
  • nichankinson

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 weeks ago
  • United-States

#161

Posted 2 weeks ago

 

here is the screenshot of my folder

http://imgur.com/YdMB5KB

 

EDIT: please do not bash me if i have done something wrong. i am new to modding SA. im used to GTA IV and GTA V but was interested in SAPDFR.

You have 2 EXEs in the folder. Remove gta-sa.exe and try playing. (Make sure you keep and use gta_sa.EXE)

 

this is what happens when i remove that .exe

http://imgur.com/dSmBZ8J


HeresOtis
  • HeresOtis

    SA C++ Whiz

  • Feroci
  • Joined: 29 Apr 2011
  • United-States

#162

Posted 2 weeks ago

 

 

here is the screenshot of my folder

http://imgur.com/YdMB5KB

 

EDIT: please do not bash me if i have done something wrong. i am new to modding SA. im used to GTA IV and GTA V but was interested in SAPDFR.

You have 2 EXEs in the folder. Remove gta-sa.exe and try playing. (Make sure you keep and use gta_sa.EXE)

 

this is what happens when i remove that .exe

http://imgur.com/dSmBZ8J

 

If you're using the Steam version then this mod will not work.


NightBeta
  • NightBeta

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: A week ago
  • Lithuania

#163

Posted A week ago

I am using the version released on 5-13-16 cannot access any of its features or even go on duty. how do i fix this?


Animefan162a
  • Animefan162a

    Player Hater

  • Members
  • Joined: A week ago
  • United-States

#164

Posted A week ago

I am using the version released on 5-13-16 cannot access any of its features or even go on duty. how do i fix this?

I had the same issue, you need the GTASA 1.0 US Hoodlum No-CD/Fixed EXE.


Animefan162a
  • Animefan162a

    Player Hater

  • Members
  • Joined: A week ago
  • United-States

#165

Posted A week ago Edited by Animefan162a, A week ago.

Now first off, I really appreciate you continuing to develop this mod, thank you Otis. I just have one thing to ask and one thing to report: It appears that I cannot edit any files inside my GTASA directory. I edit the folder permissions and save them; however the moment I go back to check the permissions, it has reverted back to "Read Only". Do you have any idea if SAPDFR or maybe the No-CD/Fixed EXE might be causing this? The thing I have to report is actually quite funny, although it creeped the hell out me out when I first found it: When I had my playermodel set as the LSPD patrolman, I entered a Burger Shot to heal up with some food. Well upon leaving the store, my playermodel was back to CJ, turned sideways, and distorted in a bizarre, Slenderman-like way. http://puu.sh/q46Xx/0d698e956a.jpg I quickly found out that it wasn't just me either, ALL the LSPD patrolmen looked like SlenderCJ http://puu.sh/q47fU/065a3f8b21.jpg.

  • elliotc likes this

lsnoop
  • lsnoop

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Nov 2010

#166

Posted A week ago

The topic is like two years old and I barely see any progress. Each new release still adds bugs (as I see a majority of users complaining) like it was back in the old SAPD days.

 

Anyway can anyone tell me what the latest stable version is and what features and bugs are as of currently?

 

I see update links posted and messages that something was fixed but I don't get what to download, what's in there and what was fixed and what bugs still remain.

 

Providing notes and readmes is crucial for modding.

  • elliotc likes this




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users