Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA IV cars windows missing!

11 replies to this topic
Nagasu の Ame
  • Nagasu の Ame

    輝くもの

  • Members
  • Joined: 22 Apr 2012
  • None

#1

Posted 26 July 2014 - 09:57 AM

so, I have change my enb mods with Icenhancer 3.0 but now see! the cars windows is missing! but when I shoot the windows, the crack texture come up! this problem ever occured to me before when using another version of Icenhancer..... and I change the enb because i don't really like that enb..... then I ended up using the Icenhancer 3.0 because I think this the best enb ever! please help me! this enb just great man!GadgwmB.png


KBG
  • KBG

    8-bit.

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2013
  • India

#2

Posted 26 July 2014 - 12:14 PM

Just downgrade to iCE Enhancher 2.0

Nagasu の Ame
  • Nagasu の Ame

    輝くもの

  • Members
  • Joined: 22 Apr 2012
  • None

#3

Posted 27 July 2014 - 01:16 AM

Just downgrade to iCE Enhancher 2.0

hmm..... it works... but, is there any way to play with the 3.0 version without that annoying bug? my gta version is up to date! also all my drives are updated! I'll try to uninstall the gta, let's see if there is a mod conflict with the enb....


KBG
  • KBG

    8-bit.

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2013
  • India

#4

Posted 27 July 2014 - 05:05 AM

What improvements are there exactly in v3?

Nagasu の Ame
  • Nagasu の Ame

    輝くもの

  • Members
  • Joined: 22 Apr 2012
  • None

#5

Posted 27 July 2014 - 10:49 AM Edited by Nagasu の Ame, 27 July 2014 - 10:54 AM.

What improvements are there exactly in v3?

It's rlly great man! here the improvement :

  • Using latest ENB
  • New timecycle
  • New depth of field from scratch
  • Lens dirt texture
  • Moving clouds
  • Whole new color processing method
  • Rewritten the files for faster performance
  • Balanced lighting in every weather
  • Correct godrays following the sun
  • Multiple new post-effects
  • Better and faster bloom
  • Better motion blur
  • Easier way to configure your settings
  • Dynamic effects changeable in-game
  • Compatible 1.0.7.0/EFLC
  • And more...

source : http://www.pcgamer.c...new-3-0-update/

and, oh yeah.... tommorow I'll buy gta eflc then try the goddamn enb! let's see if it works... :r*:

  • KBG likes this

KBG
  • KBG

    8-bit.

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2013
  • India

#6

Posted 27 July 2014 - 11:41 AM

Good luck brother. :^:

RoyalPredator
  • RoyalPredator

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Nov 2013

#7

Posted 05 August 2014 - 03:45 PM

I have the very same idea, just not with Icehancer.
My "vehicle_generic_glasswindows2" keeps disappearing from the game - really anoying.
Any idea?

Some ENB settings with the glass reflection maybe?


RoyalPredator
  • RoyalPredator

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Nov 2013

#8

Posted 08 August 2014 - 02:32 PM

I've made some progress finding the bug.
The car windows do load, do draw. Even when it's fully transparent, the texture's black and orange parts keep visible, including the dark glasses and frames.
Simple Native Trainer kills it randomly, but surely when selecting Weather.

Is it a hidden keybind we don't know and used to make window's alpha disappear for RIV?
Is it ENB's incapeability to adjust render to ~50% < alpha glass?
Is it ScriptHook's mess?

Don't know.


KBG
  • KBG

    8-bit.

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2013
  • India

#9

Posted 08 August 2014 - 02:43 PM

Did you try reinstalling your game? Might be your files have become corrupt.

RoyalPredator
  • RoyalPredator

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Nov 2013

#10

Posted 09 August 2014 - 08:50 AM Edited by RoyalPredator, 10 August 2014 - 06:31 AM.

No corrupt install.
Gone further, the problem is clearly with EPM.
EPM Keys (Num 8, T, H, etc) makes this issue.
I'll have a look if It can work without the "moveDoors.CONF" file or not
(We don't even use these bings until need of Hash or adjusting)


RoyalPredator
  • RoyalPredator

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Nov 2013

#11

Posted 10 August 2014 - 11:08 AM

Problem solved:

enbseries.ini
[GAME]

SpeedHack=false
 
No clue what SpeedHack do means tho.

KBG
  • KBG

    8-bit.

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2013
  • India

#12

Posted 10 August 2014 - 02:41 PM

Glad your problem is fixed. :^:




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users