Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA WONT START PLEASE HELP

5 replies to this topic
Tpeb
  • Tpeb

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 25 Jul 2014
  • United-Kingdom

#1

Posted 25 July 2014 - 06:14 PM

When I load the launchGTAIV.exe file as administraitor i get a error that says "SecuLauncher: failed to start application. [2000]" I installed the game last night and it worked fine this morning then i installed NativeTrainer and some car mods. It worked fine then i installed a map mod (clockwork mount) and it f*cked up the game so i re-installed gta iv (steam) and now its giving me that error. Ive tryed deleting the 2005 visual file and installed the x86 version but nothing is happening! Please help!!!!!!

 

AMD A6 QUADCORE (black edition)

NVidia GTX 550ti

8gb ddr2 RAM

465GB HDD

WINDOWS 7 64 bit

Legit GTA IV Version

 

PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEE HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!


KBG
  • KBG

    8-bit.

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2013
  • India

#2

Posted 26 July 2014 - 06:24 AM

Install Visual C++ 2005 SP1 x64. Hope this helps. :^:

Tpeb
  • Tpeb

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 25 Jul 2014
  • United-Kingdom

#3

Posted 27 July 2014 - 07:06 AM

Thanks but I already fixed it!


KBG
  • KBG

    8-bit.

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2013
  • India

#4

Posted 27 July 2014 - 07:59 AM

Glad to hear. :)

joaotiago87
  • joaotiago87

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 01 Aug 2014
  • Portugal

#5

Posted 01 August 2014 - 11:16 PM

Thanks but I already fixed it!

 

I'm having the same problem. How did you fix it?

 

Thanks.


KBG
  • KBG

    8-bit.

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2013
  • India

#6

Posted 02 August 2014 - 05:48 AM

Install Visual C++ Redistributable 2005 SP1.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users