Quantcast

Jump to content

» «
Photo

ENB Series Not Working On Vice City. HELP

18 replies to this topic
Alisoomro39
  • Alisoomro39

    The Master

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Pakistan

#1

Posted 23 July 2014 - 08:21 PM

Hello I am New Here. I Installed The ENB Series oN Vice City. It closes on Startup. So Please Tell Me How to correct it. I Have Also A Video I Captured When It Was Not Working. Please Help Me. Watch Video :

http://www.dailymoti...city_videogames

Thank You.  :santa:


GTAKid667
  • GTAKid667

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 24 May 2010
  • United-Kingdom
  • Most Helpful [GTA] 2013
    Contribution Award [GTA III]

#2

Posted 23 July 2014 - 08:33 PM

Moved to GTA III,VC & SA Mods > Other
  • Alisoomro39 likes this

Alisoomro39
  • Alisoomro39

    The Master

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Pakistan

#3

Posted 24 July 2014 - 05:41 AM Edited by Alisoomro39, 24 July 2014 - 05:44 AM.

I Don't Understand. Please Write It Down Again In Easy Language. Thank You.  :)


Alisoomro39
  • Alisoomro39

    The Master

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Pakistan

#4

Posted 24 July 2014 - 05:49 AM

My PC Is :

Processor: Intel® Core™2 Duo CPU   E6550 @ 2.33GHz 2.33 GHz 
Installed Memor (RAM): 2.00 GB
IOS: Windows 7 Ultimate N
Total Video Memory: 256mb.


Claude73
  • Claude73

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 25 Jul 2014
  • None

#5

Posted 25 July 2014 - 11:03 AM

That's because your graphics card isn't strong enough. 

  • Alisoomro39 likes this

JayJay35
  • JayJay35

    Happy holidays to all of you!

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2013
  • Canada

#6

Posted 25 July 2014 - 03:26 PM

try installing d3dx9_26.dll, my vice city installation wanted it to work withh ENB series:

 

http://www.dll-files....shtml?d3dx9_26

 

Hope This helps!


Alisoomro39
  • Alisoomro39

    The Master

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Pakistan

#7

Posted 25 July 2014 - 03:31 PM

It Doesn't Work My Brother.  :(


Alisoomro39
  • Alisoomro39

    The Master

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Pakistan

#8

Posted 25 July 2014 - 03:36 PM Edited by Alisoomro39, 25 July 2014 - 03:43 PM.

I Am Using The version : 0075c3 so i will post my config. if it helps.


My Configuration:

 

[PROXY]
EnableProxyLibrary=0
InitProxyFunctions=1
ProxyLibrary=
[GLOBAL]
UseEffect=0
AlternativeDepth=0
AllowAntialias=1
BugFixMode=0
SkipShaderOptimization=0
QuadVertexBuffer=0
EnableShaders_3_0=1
UseMRTRendering=0
AdditionalConfigFile=enbseries2.ini
[EFFECT]
EnableBloom=1
EnableOcclusion=1
EnableReflection=1
EnableMotionBlur=1
EnableWater=1
EnableShadow=0
DepthBias=0
EnableDepthOfField=1
[INPUT]
KeyUseEffect=123
KeyBloom=120
KeyOcclusion=121
KeyReflection=122
KeyCombination=16
KeyScreenshot=44
KeyShadow=119
KeyWater=118
KeyShowFPS=106
[REFLECTION]
ReflectionPower=20
ChromePower=10
UseCurrentFrameReflection=0
ReflectionQuality=0
ReflectionSourceSpecular=50
ReflectionSourceTFactor=50
UseAdditiveReflection=0
ReflectionDepthBias=0
UseLowResReflection=0
ReflectionSinglePass=0
UseEnvBump=0
EnvBumpAmount=50
EnvBumpOffset=50
ReflectionFlip=0
[BLOOM]
BloomPowerDay=20
BloomFadeTime=2000
BloomConstantDay=5
BloomQuality=0
BloomScreenLevelDay=60
BloomCurveDay=3
BloomPowerNight=25
BloomConstantNight=5
BloomCurveNight=3
BloomScreenLevelNight=20
BloomAdaptationScreenLevel=80
BloomAdaptationMultiplier=20
BloomAllowOversaturation=1
BloomMaxLimit=30
[SSAO]
UseFilter=1
OcclusionQuality=0
FilterQuality=1
DarkeningLevel=30
BrighteningLevel=30
IlluminationLevel=30
AdditiveIlluminationLevel=30
UseAmbientOcclusion=1
UseIndirectLighting=1
FadeDistance=50
UseForAlphaTest=1
UseForAlphaBlend=1
[COLORCORRECTION]
DarkeningAmountDay=0
ScreenLevelDay=60
ScreenLevelNight=20
DarkeningAmountNight=-10
GammaCurveDay=3
GammaCurveNight=0
ColorSaturationDay=-2
ColorSaturationNight=0
UsePaletteTexture=0
[WATER]
UseWaterDeep=1
WaterDeepness=20
WaterQuality=0
UseWaterTexture=0
WaterTextureAmount=30
[SHADOW]
ShadowFadeStart=40
ShadowFadeEnd=80
ShadowAmountDay=60
ShadowAmountNight=30
ShadowScreenLevelDay=60
ShadowScreenLevelNight=20
ShadowQuality=0
UseShadowFilter=0
FilterQuality=2
ShadowBlurRange=30
[ENGINE]
ForceAnisotropicFiltering=1
MaxAnisotropy=8
ForceDisplayRefreshRate=0
DisplayRefreshRateHz=60
ForceMultisampling=0
MultisampleCount=0
[MOTIONBLUR]
MotionBlurQuality=2
MotionBlurVelocity=50
MotionBlurRotation=50
[PERPIXELLIGHTING]
SpecularColorMin=50
SpecularColorMax=100
SpecularColorMultiplier=100
SpecularGlossinessMin=3
SpecularGlossinessMax=10
SpecularGlossinessMultiplier=100
[DEPTHOFFIELD]
DOFQuality=2
DOFNumberOfPasses=2
DOFFocusRange=200
DOFBlurinessRange=2
[OBJECT]
UseReflectiveBump=0

 
 
 
 
 
Now Can You Help???     :dontgetit:

JayJay35
  • JayJay35

    Happy holidays to all of you!

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2013
  • Canada

#9

Posted 25 July 2014 - 09:07 PM

Everything seems fine in your ENB Config... what version of vice city are you using?


Alisoomro39
  • Alisoomro39

    The Master

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Pakistan

#10

Posted 26 July 2014 - 10:56 AM

1.0


JayJay35
  • JayJay35

    Happy holidays to all of you!

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2013
  • Canada

#11

Posted 26 July 2014 - 01:20 PM Edited by jayjay35, 26 July 2014 - 01:21 PM.

strange... I'm using 1.0 and enb works just fine... try reinstalling your ENB from a different website and see what it does


Alisoomro39
  • Alisoomro39

    The Master

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Pakistan

#12

Posted 26 July 2014 - 02:19 PM Edited by Alisoomro39, 26 July 2014 - 03:40 PM.

It Shows The Error Again.

Please Give Me Your ENB Files. and i have made a video again look this :

http://www.dailymoti...help_videogames


Alisoomro39
  • Alisoomro39

    The Master

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Pakistan

#13

Posted 27 July 2014 - 08:58 AM Edited by Alisoomro39, 27 July 2014 - 08:59 AM.

When I Replace This

 

(   [PROXY]

EnableProxyLibrary=1     )

to
(    [PROXY]
EnableProxyLibrary=0     )


in "enbconvertor"  ,

Then It Starts But then the ENB Doesnt Works.
 

JayJay35
  • JayJay35

    Happy holidays to all of you!

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2013
  • Canada

#14

Posted 28 July 2014 - 12:59 AM

hey, sorry for my late answer, anyways here are my files :

 

http://www.4shared.c...tOYce/ENB.html?

 

hope it works!


Alisoomro39
  • Alisoomro39

    The Master

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Pakistan

#15

Posted 28 July 2014 - 09:47 AM

Again Not Starting But Thanks You Are Helping Me.


Alisoomro39
  • Alisoomro39

    The Master

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Pakistan

#16

Posted 29 July 2014 - 04:29 PM

Please Help I Can't Play It.  :(


JayJay35
  • JayJay35

    Happy holidays to all of you!

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2013
  • Canada

#17

Posted 01 August 2014 - 10:11 PM

hey sorry for my late answer, I don't know what's the problem, I'm sad it doesn't work. I can't help for now sorry bro :(


Alisoomro39
  • Alisoomro39

    The Master

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Pakistan

#18

Posted 06 August 2014 - 11:12 AM

I Think It's Not Working Because I Don't Have Graphics Card. I Play Games On Built In Graphics. But I Will Buy A 1GB Graphics Card Tomorrow. So Then Will It Work ? And Whats Your Graphics Card Memory ?


Alisoomro39
  • Alisoomro39

    The Master

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Pakistan

#19

Posted 16 August 2014 - 03:21 PM

I'm Really Sorry Because I Disturbed You. i Noticed Problem when I bought A Graphics Card And Then it Started To Work. I'm Really Sorry i Disturbed You. Really Really Really Sorry But Thanks For Helping Me. Love You All..





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users