Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Will My GTAIV Work On My PC?

5 replies to this topic
fourarmfreak12
  • fourarmfreak12

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • United-States

#1

Posted 23 July 2014 - 04:29 PM

I want to know before I buy, I want to install map mods to
 

I have...

 

Intel Core i3-3110M CPU @ 2.40GHz

Installed Memory (RAM) 4.00 GB (3.89 GB Usable)

64-bit Operating System, x64-based processor


KBG
  • KBG

    8-bit.

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2013
  • India

#2

Posted 23 July 2014 - 06:14 PM

And what is your GPU? Is it Intel HD Graphics?
  • unc13bud likes this

fourarmfreak12
  • fourarmfreak12

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • United-States

#3

Posted 23 July 2014 - 06:41 PM

Intel HD Graphics 4000

  • unc13bud likes this

One Man Standing
  • One Man Standing

    Keep up motherf*cker!

  • Members
  • Joined: 22 Jul 2014
  • Lithuania

#4

Posted 24 July 2014 - 10:40 AM

Will work. not in max graphics though, but pretty decent enough, medium graphics & full resolution


KBG
  • KBG

    8-bit.

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2013
  • India

#5

Posted 24 July 2014 - 04:00 PM

You will need to use commandlines though. Or else you will get missing textures. As it is not officially supported by R* Games.
  • unc13bud likes this

unc13bud
  • unc13bud

    I stay mad @ Rockstar

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2010
  • None

#6

Posted 27 July 2014 - 02:16 PM

yeah, i finally got gta iv/eflc to work with hd 4600. original poster, when you install the game, if you see missing items/textures, you will need to use commandline -availablevidmem 10.0. read the frequently asked questions guide above for more detailed information.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users