Quantcast

Jump to content

» «
Photo

DYOM help Very important!

  • This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic
RKalashnikova02
  • RKalashnikova02

    DYOM Designer

  • Members
  • Joined: 03 Jul 2014
  • Hungary

#1

Posted 22 July 2014 - 08:07 AM Edited by RKalashnikova02, 22 July 2014 - 08:08 AM.

My DYOM isn't working. I did tryed to GTA:SA HOODLUM Crack, CLEO 4.1 and i really dunno what i can do.

So I really like the DYOM. Guys please help!

And my GTA:SA Version is V1.00


DragonWarrior (DnW)
  • DragonWarrior (DnW)

    "A day without sunshine is like, you know, night"-DnW

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2013
  • Sri-Lanka

#2

Posted 22 July 2014 - 08:26 AM

whats the error? mention in detail.

and next time "DYOM Support".

RKalashnikova02
  • RKalashnikova02

    DYOM Designer

  • Members
  • Joined: 03 Jul 2014
  • Hungary

#3

Posted 22 July 2014 - 08:52 AM

I can enter to DYOM. But when i create a new mission and i type a letter the game crashes or i load a mission.


nandack
  • nandack

    When you are in The Dark, you can see The Light.

  • Members
  • Joined: 13 Jul 2014
  • Indonesia

#4

Posted 22 July 2014 - 09:05 AM

Disable other mods in CLEO folder (just rename all .cs to .css).
if it is still, try to download DYOM again or earlier version and downgrade your CLEO to v.3 not v.4

Varro Sasuke
  • Varro Sasuke

    Germany will either be a world power or will not be at all.

  • Members
  • Joined: 19 Jul 2013
  • Indonesia

#5

Posted 22 July 2014 - 09:39 AM

You can check this thread. I've explain at all.

 

http://gtaforums.com...m-mod-problems/


DragonWarrior (DnW)
  • DragonWarrior (DnW)

    "A day without sunshine is like, you know, night"-DnW

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2013
  • Sri-Lanka

#6

Posted 22 July 2014 - 05:03 PM

uninstal cleo and install cleo 4.1 with a stable setup and delete any cleo mods.

nkbs
  • nkbs

    Don't hate me, im just human after all.

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2014
  • Argentina

#7

Posted 22 July 2014 - 08:41 PM

Try to uninstall all DYOM then download it from the oficial Web Page..

 

of course, download the CLEO 4 Library.. i downloaded some version of.. F.. something i don't remember it good.

 

the point is, meaby it's the CLEO folder.. the options etc.. try to search: Cleo 4 F (something... there must be a word i don't remember sorry)

 

or if you  have other mods.. meaby you need to Uninstall them before use DYOM.

 

That happend with me days ago... what i did about all (because i only have DYOM + Cop things on cleo folder) was to Downgrade the GTA.exe version, overwrite other things etc.. download Cleo 4 with Sanny builder of course.. and that's all.


@QaiserH@
  • @QaiserH@

    GTA SAN ANDREAS MOVIE CREATOR

  • Members
  • Joined: 18 Jul 2014
  • Pakistan

#8

Posted 29 July 2014 - 05:13 PM

Reinstall your cleo 4 and dyom V8 and then it will work this problem Is common now 1 members in dyom group in facebook messaged me and this that how to solve this problem and i says that reinstall your cleo and dyom then it will work correctly.


RKalashnikova02
  • RKalashnikova02

    DYOM Designer

  • Members
  • Joined: 03 Jul 2014
  • Hungary

#9

Posted 31 July 2014 - 09:52 AM Edited by RKalashnikova02, 31 July 2014 - 10:26 AM.

Not working i haven't got mods. But what i can do? I tryed the CLEO 4.1130f please guys help!


@QaiserH@
  • @QaiserH@

    GTA SAN ANDREAS MOVIE CREATOR

  • Members
  • Joined: 18 Jul 2014
  • Pakistan

#10

Posted 31 July 2014 - 10:23 AM

hmmm,You should reinstall you gta game 


RKalashnikova02
  • RKalashnikova02

    DYOM Designer

  • Members
  • Joined: 03 Jul 2014
  • Hungary

#11

Posted 31 July 2014 - 10:33 AM

I don't think so. i installed San Andreas for my friend. And i installed DYOM to to him. But there is a same problem. What do you think, if I download and install San Andreas V1.1 is that working?


Revolver1
  • Revolver1

    DYOM reviewer

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013
  • Vietnam

#12

Posted 31 July 2014 - 01:36 PM

http://www.mediafire...xe v 1.0 us.rar

Try my crack (well not exactly mine, but I use it)


AlexanderS4
  • AlexanderS4

    What I'm saying is... I'm hungry!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012
  • Venezuela

#13

Posted 31 July 2014 - 01:45 PM Edited by Alex5526, 31 July 2014 - 01:50 PM.

If your having the same problem in another computer, maybe you're not installing DYOM or CLEO right. Try with a clean installation, another (compatible) .exe, install CLEO again and maybe it will work.

EDIT: Use the one above.
@Revolver: I was about to search an exe. You're fast :D

@QaiserH@
  • @QaiserH@

    GTA SAN ANDREAS MOVIE CREATOR

  • Members
  • Joined: 18 Jul 2014
  • Pakistan

#14

Posted 01 August 2014 - 07:14 AM

I don't think so. i installed San Andreas for my friend. And i installed DYOM to to him. But there is a same problem. What do you think, if I download and install San Andreas V1.1 is that working?

@Which Version Of Dyom you Are Downloading And Which Version Of Cleo.

 

RKalashnikova02
  • RKalashnikova02

    DYOM Designer

  • Members
  • Joined: 03 Jul 2014
  • Hungary

#15

Posted 01 August 2014 - 05:26 PM

CLEO 4.3 and CLEO SDK 4.1. And DYOM V8.1 (I always download the newest)


Revolver1
  • Revolver1

    DYOM reviewer

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013
  • Vietnam

#16

Posted 01 August 2014 - 06:11 PM

My crack didn't work or what?

DragonWarrior (DnW)
  • DragonWarrior (DnW)

    "A day without sunshine is like, you know, night"-DnW

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2013
  • Sri-Lanka

#17

Posted 02 August 2014 - 03:37 AM Edited by DragonWarrior (DnW), 02 August 2014 - 03:39 AM.

uninstal the complete cleo, dont leave a single cleo file. and instal Cleo 4.1. latest cleo seems to have some probs.

if didnt reinstal game. even car mods can be causing this.

RKalashnikova02
  • RKalashnikova02

    DYOM Designer

  • Members
  • Joined: 03 Jul 2014
  • Hungary

#18

Posted 02 August 2014 - 09:50 AM Edited by RKalashnikova02, 02 August 2014 - 09:54 AM.

Revolver1 very big thanks to you! It's is working with your crack! Very-very big thanks!!!!! Thnaks guys for all help!  :lol: Oh and my first step in dyom to try the remaining hopes! :D


Revolver1
  • Revolver1

    DYOM reviewer

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013
  • Vietnam

#19

Posted 02 August 2014 - 10:06 AM

Wow didn't expect it to work. Well glad I could help bud. Remember to post some feedbacks too :)


josephmandm
  • josephmandm

    RIP lost episode series

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2014
  • Belgium

#20

Posted 21 August 2014 - 05:39 AM

Don't get peer pressured into smoking crack wtf...

APRIL FOOLS!

I had the same problem as you bro, basically this was the combination that worked for me!

Gta sa v1

Cleo 4.3 (AUTO INSTALLER VERSION)

Dyom v8.1 (from gta garage)

And hoodlum crack that gives u a file that says "gta_sa.exe"

Copy tht crack into ur gta folder where ur real game is, keeping both files( dnt replace )

Then open the (2) copied crack version to start ur game


I had the exact problem as you bro, so irritating but the solution is finding the right crack (not crack cocaine cuz it doesn't smell good)
My bad didnt read tht u found the solution, good job revolver ! Sorry for tht post ^
Sorry didn't see u got the solution, good job revolver




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users