Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA 5 suddenly doesn't load online anymore

8 replies to this topic
Fused
  • Fused

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 10 Jul 2014
  • Netherlands

#1

Posted 10 July 2014 - 09:08 AM Edited by Fused, 10 July 2014 - 09:08 AM.

Hello community!

Recently i came across the issue of GTA 5 online not loading. Before that i usually had a rare moment of crashing or not loading, but that never happened often. Yesterday i entered my garage on foot, and the cutscene where i walked in never stopped. After restarting i was pretty much never able to log in to online anymore.

I tried to search up patch 1.15 and possible fixes, but i found no solutions. Going online from both the very start loading screen or singleplayer both dont work. Singleplayer works fine however.

I'm running this on a xbox360.


VendableStew
  • VendableStew

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 08 Jul 2014
  • United-Kingdom

#2

Posted 10 July 2014 - 11:08 AM

I thought I have got banned from online. I'm so glad to see your post. You are not alone, I have been searching all internet website there is no solution. I couldn't find anything. I recorded look.

 


Fused
  • Fused

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 10 Jul 2014
  • Netherlands

#3

Posted 10 July 2014 - 11:37 AM

So this happen to more persons? That's very good to hear indeed.

Just an update, joining gta from the very start screen often gives an error that it cant load. Loading from SP takes forever.


Fused
  • Fused

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 10 Jul 2014
  • Netherlands

#4

Posted 10 July 2014 - 10:59 PM

Excuse me for the double post, but does anybody know a fix to this? I would really like to play again.


Szybk0war
  • Szybk0war

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 25 May 2014
  • United-Kingdom

#5

Posted 11 July 2014 - 11:22 PM

Rockstars' fault mate nothing you can do.


orvski
  • orvski

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 19 Mar 2014
  • None

#6

Posted 13 July 2014 - 03:49 PM

ive got the same issue

walked into my second garage and got stuck on the load cut sceen screen

happens every time i try to enter that garage


VendableStew
  • VendableStew

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 08 Jul 2014
  • United-Kingdom

#7

Posted 13 July 2014 - 06:17 PM

All you needed to do is, unlink your account from rockstar club and re-link it. I did and it's works. 


chewoslo
  • chewoslo

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 13 Jul 2014
  • United-States

#8

Posted 13 July 2014 - 10:54 PM

How does unlinking it work? Same problem here.


Fused
  • Fused

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 10 Jul 2014
  • Netherlands

#9

Posted 13 July 2014 - 11:23 PM

Wow it actually worked! Thank you so much!

If you want to unlink your account, go to socialclub.rockstar.com and you should see it on the front page (if you're logged in)





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users