Quantcast

Jump to content

» «
Photo

My textures are missing....

1 reply to this topic
streetworkout2014
  • streetworkout2014

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 03 Jun 2014
  • Latvia

#1

Posted 03 July 2014 - 08:55 PM Edited by streetworkout2014, 09 July 2014 - 06:18 PM.

Hello, i have problem with my GTAIV.

After 10-20 min playing gta my texture start misssing. I have ENB GTAVtoGTAIV 2.2V and GTAIV Real car pack 2013.

In my comandline i have that:                                  -PC stats:

-norestriction                                                                     -Intel core i5-4440 3,10GHZ                                            
-nomemrestrict                                                                  -Ram 8,1 Gb                 
-percentvidmem 100                                                         -GeForce GTX 650 Ti 1GB 
-availablevidmem 1                                                           -Windows 7 64-bit
-forcehighqualitymirrors                                                                 
-width 1920                                                                                           
-heigh 1080
-detailquality 99
-renderquality 4
-shadowquality 4
-texturequality 2
-viewdistance 99
-memrestrict 4294967296
-novblank
-reservedApp 0
-noprecache
 
What i should do?

Glitcher123
  • Glitcher123

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2014
  • United-States

#2

Posted 03 July 2014 - 09:29 PM

Try this http://www.techpower...s-aware.112556/





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users