Quantcast

Jump to content

» «
Photo

uploading youtube videos doesnt work

4 replies to this topic
im_stoned
  • im_stoned

    Thug

  • Members
  • Joined: 24 Jun 2013

#1

Posted 28 June 2014 - 02:47 AM Edited by im_stoned, 28 June 2014 - 02:48 AM.

I've tried all the bullsh*t suggested on this site so I want someone to tell me how I really upload videos don't tell me [youtube] ect I tried that system 150 ways and It still doesn't work

 

Why is this forum so old ? pretty much every other forum ive been on can handle pics/videos being uploaded this site seems to sh*t itself if you don't use the web browser it wants '' oh no your no using google chrome no uploading for you then''

 

this is the only forum that does this b.s fix your sh*t gta forums ur living in the past


GunWrath
  • GunWrath

    Alcoholic Blues

  • BUSTED!
  • Joined: 15 Jun 2012
  • United-States
  • Most Helpful [Expression] 2013

#2

Posted 28 June 2014 - 02:53 AM

POST .. THE .. f*ckING .. LINK .. ONLY dude.. can you not read?

 

example:   h t t p : / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h b l a h b l a h

 

you don't need tags or anything. If you don't like this forum, then f*cking leave asshole.


im_stoned
  • im_stoned

    Thug

  • Members
  • Joined: 24 Jun 2013

#3

Posted 28 June 2014 - 02:56 AM

like its my fault they explained how to upload videos wrong.......

http://gtaforums.com...-youtube-video/

 

so yeah.... that's why I got frustrated
 


GunWrath
  • GunWrath

    Alcoholic Blues

  • BUSTED!
  • Joined: 15 Jun 2012
  • United-States
  • Most Helpful [Expression] 2013

#4

Posted 28 June 2014 - 02:58 AM

Like, totally, like still, doesn't require you going around acting like an ass. Some members use a different method or haven't posted a video since before the forum update and didn't realize it changed.


Andreas
  • Andreas

    GTA V/Online Forum Leader

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 27 May 2012
  • Austria
  • Best Avatar 2013
    Best New Member 2012
    Contribution Award [GTA V]

#5

Posted 28 June 2014 - 10:43 AM Edited by Andreas, 28 June 2014 - 10:47 AM.

like its my fault they explained how to upload videos wrong.......

http://gtaforums.com...-youtube-video/

The explanation in that topic isn't wrong as the topic was made in November 2011 which was almost two years prior to the big update.

If you're using the rich editor, then you have to enter the YT tags, which should look like this:
[youtube]enter FULL YT link[/youtube]
On the other hand, if you're using the simple editor, which shows you all BBcode, then the only thing you need to do is to enter the link to a YouTube video and it will be embedded automatically.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users