Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[SA] Adding wheels to Loco Low Co.

14 replies to this topic
Jeansowaty
  • Jeansowaty

    Narkotik Kal

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2013
  • Poland

#1

Posted 05 June 2014 - 05:08 PM

Yo. My line for a car I added is this:

lobo, bnt_b_sc_l, bntl_b_ov, bntl_b_sq, exh_b_l, exh_b_ts, lgt_b_rspt, nto_b_l, nto_b_s, nto_b_tw, rf_b_sc_r, spl_b_bab_m, spl_b_bbb_m, spl_b_mab_m, wg_l_b_ssk

But, there are only about 5 types of wheels, and I really want Import wheels on it. What do I have to edit on this to have them?


Aztecas_5
  • Aztecas_5

    San Andreas Rewind Vehicle Artist

  • Feroci
  • Joined: 03 Sep 2013
  • Italy
  • Contribution Award [Mods]

#2

Posted 05 June 2014 - 08:31 PM

Add all types of wheels at locolow co in shopping.dat

In carmods.dat add all the wheels that u want in the line with the number 1 (locolow co wheels).

This might crash the game sometimes.

Jeansowaty
  • Jeansowaty

    Narkotik Kal

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2013
  • Poland

#3

Posted 06 June 2014 - 02:09 PM

Okay, thanks. Now another question, how can I create a custom CLEO3 cheat code, which would spawn a car close by me? I don't want CLEO4 so no suggestions with that please.


Silent
  • Silent

    Altering R* Vision™ since 2008

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#4

Posted 06 June 2014 - 02:14 PM

Okay, thanks. Now another question, how can I create a custom CLEO3 cheat code, which would spawn a car close by me? I don't want CLEO4 so no suggestions with that please.


That was relatively tricky. The implementation also depends on what cheat string you want. What'd be the code you want?

Jeansowaty
  • Jeansowaty

    Narkotik Kal

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2013
  • Poland

#5

Posted 06 June 2014 - 02:15 PM

Spawning a custom car I added (Sabre Turbo). I edited a cheat named "Spawn a Savanna" to spawn a GSF Voodoo (GSF2) and it works, but the string is still "SAVA". Here it is: http://www.gtagarage...how.php?id=5322


Silent
  • Silent

    Altering R* Vision™ since 2008

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#6

Posted 06 June 2014 - 02:48 PM

It reads from 0x969110 which is a 1.0 US cheat pool and later checks on if the read 4 bytes are SAVA. Editing the 0@ check will do.

Jeansowaty
  • Jeansowaty

    Narkotik Kal

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2013
  • Poland

#7

Posted 06 June 2014 - 02:51 PM

It reads from 0x969110 which is a 1.0 US cheat pool and later checks on if the read 4 bytes are SAVA. Editing the 0@ check will do.

But how? I don't understand what are these weird numbers o.o


Silent
  • Silent

    Altering R* Vision™ since 2008

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#8

Posted 06 June 2014 - 02:53 PM Edited by Silent, 06 June 2014 - 02:53 PM.

It's just 0x53415641, SAVA in ASCII hex codes.

Jeansowaty
  • Jeansowaty

    Narkotik Kal

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2013
  • Poland

#9

Posted 06 June 2014 - 03:17 PM

I can't seem to convert it. Do you have any good converter?


Silent
  • Silent

    Altering R* Vision™ since 2008

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#10

Posted 06 June 2014 - 03:32 PM

First result in Google:

http://www.asciitohex.com/

Jeansowaty
  • Jeansowaty

    Narkotik Kal

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2013
  • Poland

#11

Posted 06 June 2014 - 03:49 PM Edited by Jeansowaty, 06 June 2014 - 03:54 PM.

Thanks I guess. Wait no, it doesn't work, just crashes. omfg this damn hex was always bugging me since the days of Super Mario Bros. :/


dxivilea
  • dxivilea

    the piss lord himself

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2013
  • None

#12

Posted 15 June 2014 - 10:18 AM

I'm sorry for off topic but I see your car is ADDED. How do you get the tuning parts to work? For me paintjobs of tuning parts on added cars have no textures


Jeansowaty
  • Jeansowaty

    Narkotik Kal

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2013
  • Poland

#13

Posted 16 June 2014 - 01:34 PM

I'm sorry for off topic but I see your car is ADDED. How do you get the tuning parts to work? For me paintjobs of tuning parts on added cars have no textures

You have to add the paintjob file separately, let's say my new car name is Lobo. So after you made a paintjob name it Lobo1.txd and import it to your GTA3.img.


dxivilea
  • dxivilea

    the piss lord himself

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2013
  • None

#14

Posted 17 June 2014 - 01:10 PM

 

I'm sorry for off topic but I see your car is ADDED. How do you get the tuning parts to work? For me paintjobs of tuning parts on added cars have no textures

You have to add the paintjob file separately, let's say my new car name is Lobo. So after you made a paintjob name it Lobo1.txd and import it to your GTA3.img.

 

yes, but by default pantjobs don't work on added cars


Jeansowaty
  • Jeansowaty

    Narkotik Kal

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2013
  • Poland

#15

Posted 17 June 2014 - 04:39 PM

 

 

I'm sorry for off topic but I see your car is ADDED. How do you get the tuning parts to work? For me paintjobs of tuning parts on added cars have no textures

You have to add the paintjob file separately, let's say my new car name is Lobo. So after you made a paintjob name it Lobo1.txd and import it to your GTA3.img.

 

yes, but by default pantjobs don't work on added cars

 

I seem to get what you mean... the car paintjobs started to not work for me either when I started adding new cars. Weird thing.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users