Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[SA][MODLOADER] GTA SA Crashing after Loading.

6 replies to this topic
DiVISiON5
  • DiVISiON5

    Merica' Inc

  • Members
  • Joined: 23 Nov 2013

#1

Posted 30 May 2014 - 11:31 PM

Hello!

 

I am making a MODPACK for some friends, and today then testing the modpack, MODLOADER gave me a Error.

(...)
Loading scene file "DATA\MAPS\paths.ipl "
Loading scene file "DATA\MAPS\paths2.ipl "
Loading scene file "DATA\MAPS\paths3.ipl "
Loading scene file "DATA\MAPS\paths4.ipl "
Loading scene file "DATA\MAPS\paths5.ipl "
Loading scene file "DATA\MAPS\cull.ipl "
Loading scene file "DATA\MAPS\tunnels.ipl "
Loading scene file "DATA\MAPS\occluSF.ipl "
Loading scene file "DATA\MAPS\occluveg.ipl "
Loading scene file "DATA\MAPS\occluLA.ipl "
Loading scene file "DATA\MAPS\occluint.ipl "
Loading scene file "DATA\MAPS\audiozon.ipl "

Unhandled exception at 0x7706e12c in "C:\WINDOWS\SYSTEM32\ntdll.dll": 0xC0000005: Access violation writing location 0x00000014.
Calling loader.Shutdown();

Shutdowing modloader...
Unloading plugin "std-bank"
Unloading plugin "std-asi"
Unloading plugin "std-cleo"
Finishing cache file
File has been deleted: "CLEO\9mm.cs"
File has been deleted: "CLEO\Anim mudar marcha (Junior_Djjr).cs"
File has been deleted: "CLEO\AutoTrafFix0.2.cs"
File has been deleted: "CLEO\Back-fire.cs"
File has been deleted: "CLEO\bandanapocket.cs"
File has been deleted: "CLEO\bandanapocket2.cs"
(...)

GTA SA Version: US 1.0

CLEO 4.3

MODLOADER 0.1.6 by LINK/2012

 

System:

           Windows 8.1 Enterprise

           i5 2450K

           Intel HD Graphics 3000

           4GB RAM

           500gb of HDD

 

The Log file: http://pastebin.com/givKV9kC

 

THANKS FOR HELPING ME! (Blessings of Akatosh upon ye.)


LINK/2012
  • LINK/2012

    LIVIN' IN CODE

  • Feroci
  • Joined: 30 Jan 2011
  • Brazil
  • Best Tool 2014 [Mod Loader]
    Contribution Award [Mods]

#2

Posted 31 May 2014 - 12:35 AM Edited by LINK/2012, 31 May 2014 - 12:35 AM.

Well, your Mod Loader is out of date. Yeah, your modloader.asi is up to date, but the plugins that actually handle the mods installation are out of date, that's due to you not replacing the modloader/.data folder that comes on updates.
So, download the newest version again and update your .data folder too.
 
I noticed that just by seeing
File has been deleted: "CLEO\9mm.cs"
because the current versions do not copy 'n paste CLEO mods but inject them into CLEO.asi search list :)

DiVISiON5
  • DiVISiON5

    Merica' Inc

  • Members
  • Joined: 23 Nov 2013

#3

Posted 31 May 2014 - 12:48 AM Edited by DiVISiON5, 31 May 2014 - 12:56 AM.

Done.

 

Same error, but new log here: http://pastebin.com/egK8Ykit

 

Lastest Version but saying 0.1.14


LINK/2012
  • LINK/2012

    LIVIN' IN CODE

  • Feroci
  • Joined: 30 Jan 2011
  • Brazil
  • Best Tool 2014 [Mod Loader]
    Contribution Award [Mods]

#4

Posted 31 May 2014 - 12:56 AM Edited by LINK/2012, 31 May 2014 - 12:56 AM.

Dunno, looks like it's either a problem with a CLEO script or a problem with the CLEO script being in Mod Loader.
Try moving out each script out of safrt-cleomods and see which one is causing the problem. Then, check if that one works at base CLEO folder... Please tell me your results :)


DiVISiON5
  • DiVISiON5

    Merica' Inc

  • Members
  • Joined: 23 Nov 2013

#5

Posted 31 May 2014 - 01:35 AM Edited by DiVISiON5, 31 May 2014 - 01:32 AM.

What did i do:

         Downloaded NewOpcodes.cleo.

         Moved all .ini to Base Cleo Folder.

Same.

 

UPDATE: Deleted SaStreamExtender.ini and the game run for 2 seconds and then BAM!

 

Then i find this in CLEO.LOG:

30/05/2014 22:19:57.862 Unregistering custom script named proport
30/05/2014 22:19:57.864 Unregistering custom script named WheelTu
30/05/2014 22:19:57.866 Unregistering custom script named noisefi
30/05/2014 22:19:57.868 Unregistering custom script named memory5
30/05/2014 22:19:59.163 [0A92] Starting new custom script EnhFuncs\slidecover\Script.BMS from thread named Enhance
30/05/2014 22:19:59.163 Loading custom script EnhFuncs\slidecover\Script.BMS...
30/05/2014 22:19:59.175 Registering custom script named Script.
30/05/2014 22:19:59.175 [0A92] Starting new custom script EnhFuncs\slidecover\Script.BMS from thread named Enhance
30/05/2014 22:19:59.175 Loading custom script EnhFuncs\slidecover\Script.BMS...
30/05/2014 22:19:59.175 Registering custom script named Script.
30/05/2014 22:20:01.564 [0A92] Starting new custom script RBRDE.s from thread named rbrd
30/05/2014 22:20:01.564 Loading custom script RBRDE.s...
30/05/2014 22:20:01.566 Error during loading of custom script RBRDE.s occured.
Error message: ios_base::failbit set
30/05/2014 22:20:01.566 [0A92] Failed to load script 'RBRDE.s' from script 'rbrd'.
30/05/2014 22:20:01.566 Added FXT[DSHPSM0]
30/05/2014 22:20:01.566 Added FXT[DSHPSM1]
30/05/2014 22:20:01.566 Added FXT[DSHPSM2]
30/05/2014 22:20:01.566 Added FXT[RBRDI]
30/05/2014 22:20:06.346 Unregistering custom script named Script.
30/05/2014 22:20:06.347 Unregistering custom script named Script

but same error at MODLOADER.LOG

Finishing injected cleo script search 0b040218...
Starting injected cleo script search 0b040418 for version '4'...
Finishing injected cleo script search 0b040418...
Starting injected cleo script search 0b040598 for version '3'...
Finishing injected cleo script search 0b040598...

Unhandled exception at 0x00473694 in "C:\Users\DiVISiON5\Desktop\safrt-gamedata\gta_sa.exe": 0xC0000005: Access violation reading location 0x0000047c.
Calling loader.Shutdown();

Shutting down modloader...
Unloading plugin "std-bank"
Unloading plugin "std-asi"
Unloading plugin "std-cleo"

Strange i deleted that mod but the game still crashes.

 

Last lines of MODLOADER.LOG


Injecting cleo script "modloader\safrt-cleomods\suitopen.cs"
Injecting cleo script "modloader\safrt-cleomods\suitwithcavat.cs"
Injecting cleo script "modloader\safrt-cleomods\Termometr.cs"
Injecting cleo script "modloader\safrt-cleomods\T_TRAIL_XXL.cs"
Injecting cleo script "modloader\safrt-cleomods\vehicle_Auto_Pilot.cs"
Injecting cleo script "modloader\safrt-cleomods\WheelTurningSpeedAdjuster.cs"
Injecting cleo script "modloader\safrt-fixes\proportionalCoronas.cs"
Injecting cleo script "modloader\safrt-fixes\Radar Zoom Fix.cs"
Finishing injected cleo script search 0b54b588...
Starting injected cleo script search 0b54b488 for version '4'...
Finishing injected cleo script search 0b54b488...
Starting injected cleo script search 0b54b4c8 for version '3'...
Finishing injected cleo script search 0b54b4c8...

Thanks! But i found the fix.

 

THE FIX:

      Delete SA::RENDER, STREAM INI EXTENDER , ANY MOD THAT GIVES ERROR IN CLEO.LOG And any player.img file with 750mb of size.

 

Thanks Link for the help!


LINK/2012
  • LINK/2012

    LIVIN' IN CODE

  • Feroci
  • Joined: 30 Jan 2011
  • Brazil
  • Best Tool 2014 [Mod Loader]
    Contribution Award [Mods]

#6

Posted 31 May 2014 - 02:59 AM Edited by LINK/2012, 31 May 2014 - 03:08 AM.

For StreamIniExtender.cs to work in CLEO 4.3 you should use legacy mode by using an .cs3 extension (StreamIniExtender.cs3)

 

W...w...wait, the first post says 0.1.6, but the lastest public release is 0.1.5 !?!?!!!?


DiVISiON5
  • DiVISiON5

    Merica' Inc

  • Members
  • Joined: 23 Nov 2013

#7

Posted 04 June 2014 - 10:56 PM

For StreamIniExtender.cs to work in CLEO 4.3 you should use legacy mode by using an .cs3 extension (StreamIniExtender.cs3)

 

W...w...wait, the first post says 0.1.6, but the lastest public release is 0.1.5 !?!?!!!?

Yes!

Mystery....

Actualy the latest version is 0.1.1.5 that one is 0.0.1.6.

  • LINK/2012 likes this




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users