Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Make cars visible

8 replies to this topic
GTAplayer169
  • GTAplayer169

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2012
  • None

#1

Posted 09 May 2014 - 04:23 PM

Hey I converted shamal from V and I have following problem ;) how can I make the car visible in GTA IV because I dont see it in GTA IV :D 


GTAplayer169
  • GTAplayer169

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2012
  • None

#2

Posted 23 May 2014 - 03:12 PM

Hello ????


Eeshan
  • Eeshan

    Old timer.

  • Members
  • Joined: 18 Oct 2007
  • Bangladesh

#3

Posted 23 May 2014 - 04:39 PM

how is it invisible? did you tried spawning it? :)


GTAplayer169
  • GTAplayer169

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2012
  • None

#4

Posted 23 May 2014 - 05:54 PM

how is it invisible? did you tried spawning it? :)

sure :D i see only nico but not the model ;)


Eeshan
  • Eeshan

    Old timer.

  • Members
  • Joined: 18 Oct 2007
  • Bangladesh

#5

Posted 23 May 2014 - 07:27 PM

 

how is it invisible? did you tried spawning it? :)

sure :D i see only nico but not the model ;)

 

did u "Add" the car or "replaced" ?


GTAplayer169
  • GTAplayer169

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2012
  • None

#6

Posted 23 May 2014 - 09:21 PM Edited by GTAplayer169, 23 May 2014 - 09:22 PM.

 

 

how is it invisible? did you tried spawning it? :)

sure :D i see only nico but not the model ;)

 

did u "Add" the car or "replaced" ?

I replaced the airtug ;)


Eeshan
  • Eeshan

    Old timer.

  • Members
  • Joined: 18 Oct 2007
  • Bangladesh

#7

Posted 24 May 2014 - 04:02 AM

Well you can't replace an aeroplane/jet with a baggage handler ;)
Try replacing a plane ;)


GTAplayer169
  • GTAplayer169

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2012
  • None

#8

Posted 24 May 2014 - 06:32 AM

Well you can't replace an aeroplane/jet with a baggage handler ;)
Try replacing a plane ;)

for info there are no planes in gta IV :D

 

I have the same problem with the suntrap i replaced the jetmax but the model is not visible :D


Eeshan
  • Eeshan

    Old timer.

  • Members
  • Joined: 18 Oct 2007
  • Bangladesh

#9

Posted 24 May 2014 - 10:59 AM

 

Well you can't replace an aeroplane/jet with a baggage handler ;)
Try replacing a plane ;)

for info there are no planes in gta IV :D

 

I have the same problem with the suntrap i replaced the jetmax but the model is not visible :D

 

Use this program to replace the invisible car. But first, revert the changes back to stock. Then replace. :D (Y)





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users