Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[WIP|GTA4] Speedometer Mod

20 replies to this topic
Lorenzo3024
  • Lorenzo3024

    Snitch

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2011
  • None

#1

Posted 20 April 2014 - 09:29 PM Edited by Lorenzo3024, 20 August 2014 - 10:25 PM.

This mod will add into the game a Speedometer, a RPM Gauge with a Gear Box, a Turbine Gauge for the SultanRS and three userful indicators. Is also possible to add the turbo (with gauge and sound) to other vehicles. You have to add into the RPMGauge.ini file the name of vehicle and '=True" in the same line.

 

Screens:

Spoiler

 

ChangeLog:

V. 2.3:

  • Added three userful indicators. The first shows the engine damages, the second the tires damage and the 
    third the turbo damage. If the third is active, the turbine won't work.
  • Fixed the turbo sound, know it's a bit better.

V. 2.2:

  • Added the possibility to activate the Semi-Transparency like in NFS:Shift

V. 2.1:

  • Added the possibility to deactivate the gauges.
  • Added a digital speedometer (with MPH or KPH).

 

Vehicle Gauges 2.3 from GTAGarage

Vehicle Gauges 2.3 from GTA4-Mods

  • ikt likes this

ssalil
  • ssalil

    Shubhra Salil

  • Members
  • Joined: 20 Dec 2012
  • India

#2

Posted 21 April 2014 - 07:17 AM

@Lorenzo3024- When will you release the update version of GTA V style blips, proper size & placement of the square map border radar, the unique crosshairs for each weapon like GTA V? Kindly please upload those and then move to or start a new script or mod. :)

Lorenzo3024
  • Lorenzo3024

    Snitch

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2011
  • None

#3

Posted 21 April 2014 - 07:07 PM

that version have a lot of bugs, then i have to work a lot on it. i think i'll relase the first version of this mod and then i'll relase the update of the V Style

  • ssalil likes this

Lorenzo3024
  • Lorenzo3024

    Snitch

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2011
  • None

#4

Posted 21 April 2014 - 10:44 PM

new update, now the gear box on the tachometer is working (there are some bugs but i'll try to fix them). sorry for the bad screen, in the game it's better

EFLC_2014_04_22_00_39_20_93.jpg


ssalil
  • ssalil

    Shubhra Salil

  • Members
  • Joined: 20 Dec 2012
  • India

#5

Posted 27 April 2014 - 06:31 AM

Any news in this?

Lorenzo3024
  • Lorenzo3024

    Snitch

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2011
  • None

#6

Posted 27 April 2014 - 03:43 PM

new function, i added a turbine gauge (like in need for speed shift) for the sultanrs. also you can add the turbo (with gauge and sound) to any vehicles by the .ini. it has some bugs, but it works fine

here a preview

EFLC_2014_04_27_17_36_09_40.jpg

  • hardsty1e likes this

pedro2555
  • pedro2555

    Open Sourcer

  • Members
  • Joined: 02 Sep 2012
  • Portugal

#7

Posted 27 April 2014 - 03:50 PM

Any chance I can get you to implement a fuel gauge for Ultimate Fuel Script ?


Lorenzo3024
  • Lorenzo3024

    Snitch

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2011
  • None

#8

Posted 27 April 2014 - 03:56 PM

pedro we could create the script together. if you send me the code (i will give the credits for the work), i will add to my code and i'll create the gauge.


ssalil
  • ssalil

    Shubhra Salil

  • Members
  • Joined: 20 Dec 2012
  • India

#9

Posted 27 April 2014 - 04:31 PM

if you are implementing a gauge meter I recommend to give the end user an option to change the position and width of that very just like Julio has given in his Max Payne script

pedro2555
  • pedro2555

    Open Sourcer

  • Members
  • Joined: 02 Sep 2012
  • Portugal

#10

Posted 27 April 2014 - 06:46 PM Edited by pedro2555, 27 April 2014 - 07:57 PM.

You can pull the code from Github https://github.com/p...v-mods/tree/mvc, it's the mvc branch.

 

You can either use Git which I recommend, or can download the source as a ZIP file and develop on your on. I will take care of merging your work.

 

And yes, I will be sure you are on the developer list for that mod.

 

But the general idea was to implement script communication between, my script and yours.


Lorenzo3024
  • Lorenzo3024

    Snitch

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2011
  • None

#11

Posted 28 April 2014 - 10:44 AM

i can't add that code because is written in C#, i'm scripting in vb.net


pedro2555
  • pedro2555

    Open Sourcer

  • Members
  • Joined: 02 Sep 2012
  • Portugal

#12

Posted 28 April 2014 - 11:13 AM

i can't add that code because is written in C#, i'm scripting in vb.net

 

That's OK, I will provide you a way to retrieve all necessary data from my script during runtime.


Lorenzo3024
  • Lorenzo3024

    Snitch

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2011
  • None

#13

Posted 29 July 2014 - 07:56 PM

guys finally i decided to relase the script. go to the first post for the download link


Lorenzo3024
  • Lorenzo3024

    Snitch

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2011
  • None

#14

Posted 09 August 2014 - 11:30 PM

NEW VERSION RELASED! Now is possible to deactivate the gauges. I also added a digital speedometer with MPH or KPH. Links and screens in the first post.


Lorenzo3024
  • Lorenzo3024

    Snitch

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2011
  • None

#15

Posted 14 August 2014 - 01:14 PM

NEW VERSION RELASED! Now it's possible to activate or deactivate the semi-transparency like in need for speed shift.


ikt
  • ikt

    *poof*

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2006
  • None

#16

Posted 14 August 2014 - 03:01 PM Edited by ikt, 14 August 2014 - 03:06 PM.

Awesome, however, for me the gear indicator doesn't work, nor does the turbo gauge thing. They stay at 1 and 0 respectively.

Lorenzo3024
  • Lorenzo3024

    Snitch

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2011
  • None

#17

Posted 14 August 2014 - 03:27 PM

do you use a joypad? because at the moment you can't use it, but in the next version i'll add the joypad control


ikt
  • ikt

    *poof*

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2006
  • None

#18

Posted 14 August 2014 - 05:59 PM

Ah yes, I'm indeed using an Xbox 360 controller. Great work!

Lorenzo3024
  • Lorenzo3024

    Snitch

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2011
  • None

#19

Posted 16 August 2014 - 04:50 PM

NEW VERSION RELASED! I added three userful indicators. The first shows the engine damages, the second the tires damage and the 

third the turbo damage. If the third is active, the turbine won't work.

Naruko
  • Naruko

    Naruko

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2014
  • Libya

#20

Posted 22 August 2014 - 06:07 PM

Nice Work! !

totte1015
  • totte1015

    Rat

  • Members
  • Joined: 16 Apr 2011

#21

Posted 21 hours ago Edited by totte1015, 21 hours ago.

How do I install it? :S

 

Putting it in main folder does not work, it does not appear in game at all

 

Nevermind, got it now.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users