Quantcast

Jump to content

» «
Photo

DYOM OS X

7 replies to this topic
Gummy 
  • Gummy 

    Retribution

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2012
  • Indonesia

#1

Posted 14 April 2014 - 03:27 PM

Does DYOM work in the Mac version of GTA SA? I'm sure the files are very similar, maybe need some tweaking. Because my Windows audio doesn't work and it's needed to play SA, but it works on my Macbook Pro.


AHelmi88
  • AHelmi88

    Playing GTA IV

  • Members
  • Joined: 02 Sep 2013
  • Egypt

#2

Posted 14 April 2014 - 03:34 PM

I do not think, Why do not you try it?


Chips237
  • Chips237

    Walking on sunshine

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2012
  • Philippines

#3

Posted 14 April 2014 - 03:41 PM

I don't have a Mac, but as long as the directory is the same it should work.


SoftTouch
  • SoftTouch

    Lone Wolf

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2013
  • Lithuania

#4

Posted 15 April 2014 - 12:58 PM

....thought someone was making DYOM os... lol


Gummy 
  • Gummy 

    Retribution

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2012
  • Indonesia

#5

Posted 15 April 2014 - 10:19 PM

It works guys, it works!
  • Martin_GDF likes this

josephmandm
  • josephmandm

    RIP lost episode series

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2014
  • Belgium

#6

Posted 14 August 2014 - 06:48 PM

Hi, 

 

I've downloaded GTA San Andreas and I'm using Wine to play the gta_san.exe file and it works great.

 

I've also successfully added CLEO3, and that is displaying on the bottom right corner when loading the game and the game loads fine.

 

However, the issue is with DYOM V.7, and I'm pretty sure all DYOMS for that matter. Specifically, when I paste the MPACK folder into the root GTA San Andreas folder and load the game, it loads normally without giving an option to "Design Your Own Mission". 

 

I've also tried copying all of the contents of the MPACKS folder and pasting them individually into the GTA San Andreas root folder, only to get the same non-responsive results as above. 

 

Any help here would be great, 

 

Thanks!

 

It works guys, it works!


ONP
  • ONP

    Better known as DYOM 123

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2014
  • Tunisia

#7

Posted 14 August 2014 - 06:54 PM

 

Hi, 

 

I've downloaded GTA San Andreas and I'm using Wine to play the gta_san.exe file and it works great.

 

I've also successfully added CLEO3, and that is displaying on the bottom right corner when loading the game and the game loads fine.

 

However, the issue is with DYOM V.7, and I'm pretty sure all DYOMS for that matter. Specifically, when I paste the MPACK folder into the root GTA San Andreas folder and load the game, it loads normally without giving an option to "Design Your Own Mission". 

 

I've also tried copying all of the contents of the MPACKS folder and pasting them individually into the GTA San Andreas root folder, only to get the same non-responsive results as above. 

 

Any help here would be great, 

 

Thanks!

 

It works guys, it works!

 

You've pasted the files in the wrong location, dude. You should paste them in GTA San Andreas User Files which can found in the Documents. And next time don't ask in other's topics. Make your own :)

  • josephmandm likes this

Rytuklis
  • Rytuklis

    That sarcastic asshole you all have grown to love.

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#8

Posted 14 August 2014 - 08:09 PM

Yeah, these folders arent supposed to be posted in root folder :D. Theyre supposed to go to your user files.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users